Neo V mi Galaxy W mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cethine

cethine

Üye
    Konu Sahibi
Neo V mi Galaxy W mi ?
600-750 lira fiyat aralığında bir telefon bakıyorum, bu ikisi arasında kaldım şimdilik, hangisini tavsiye edersiniz, w nin ics güncelleme gelmemesi benim için önemli değil.
Ayrıca kamerası açısından da değerlendiririseniz sevinirim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Neo

61semih

61semih

Üye
neo v ile neredeyse aynı özellikte ama 4 iinç ve sadece sony markası adı altında yeni bir model cıkaracak xperia l di sanırım hem tasarımıda daha iyi fakat vatanbılgısayarın galaxy w kampanyası var bugun maıl gelmıstı 720tl ye inmişti fiyatı bence kaçırma derim işlemci olarak daha üstün neo v den

cethine

cethine

Üye
    Konu Sahibi
neo v ile neredeyse aynı özellikte ama 4 iinç ve sadece sony markası adı altında yeni bir model cıkaracak xperia l di sanırım hem tasarımıda daha iyi fakat vatanbılgısayarın galaxy w kampanyası var bugun maıl gelmıstı 720tl ye inmişti fiyatı bence kaçırma derim işlemci olarak daha üstün neo v den

Aslında w alırsam istanbul bilişimden almayı düşünüyorum orda 688 lira peşin olarak.

Kamera olarak nasıldır acaba bu iki model ?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
İstanbul Bilişime Bence Fazla Güvenme Hakkında Kötü Yorumlar Var Neden O Kadar Ucuz Anla İşte...
Bende Neo v Mi Yoksa Galaxy w Mi Çok Merak Ediyorum...
Galaxy w De Baya Bir İndirim Var.
Bence Git Bir Eline Al 2 Telefonuda Öyle Karar Ver

---------- Eklendi @ 09:45:26 ---------- Yazıldı @ 09:15:02 ----------

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Ericsson-Xperia-neo-V-vs-Samsung-Galaxy-W-I8150

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
sen bilirsinde galax w alanlar memun deyil gibi geldi bana
xperi neo v alanlar her yer bas bas bağrıo neo v neo v diye :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Fazla oyun oynamayacaksan galaxy w.

---------- Eklendi @ 10:38:20 ---------- Yazıldı @ 10:37:51 ----------

Galaxy w nin kamerası supermis.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Fazla oyun oynamayacaksan galaxy w.

---------- Eklendi @ 10:38:20 ---------- Yazıldı @ 10:37:51 ----------

Galaxy w nin kamerası supermis.

Oyun Oynamıyacaksan Galaxy w Demek :( Peki Neden?
O Zaman Neo V Alıcağız?

futbol123

futbol123

Üye
Galaxy w nin artıları
1.4ghz işlemci neo v den 400mhz daha hızlı
14.4mbps internet hızı neo v nin 7.2mbps gerçi ülkemizde en fazla 7.2megabit internet var
bluetoot 3.0 var neo v de 2.1
sar değeri çok düşük 0.52 neo v de 1.10 baya yüksek cep telefonu alırken çok dikkat edilmesi gereken unsurlar sağlık için çok önemli.
Neo v nin artıları
Led lcd ekran galaxy w nin lcd sadece
kullanıcı yorumlarına göre renklerin kalitesi çok iyi ancak galaxy w kadar parlak değil ne kadar doğrudur bilemem.
android icz 4.0 güncellemesi var.
Geriye kalan herşey aynı zaten galaxy w nin neo v ye göre daha iyi olduğunu görüceksiniz.Bazıları demiş galaxy kötü oyun falan açmaz ikisinin donanımları aynı galaxy hatta 1.4ghz işlemci olduğu için oyunları daha rahat açıcaktır.Galaxy w yede android 4.0 güncellemesi gelecektir benim tahminim.

cethine

cethine

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlar için sanırım W alacağım.

[QUOTE=" Tehlike ";4662257]Galaxy w nin artıları
1.4ghz işlemci neo v den 400mhz daha hızlı
14.4mbps internet hızı neo v nin 7.2mbps gerçi ülkemizde en fazla 7.2megabit internet var
bluetoot 3.0 var neo v de 2.1
sar değeri çok düşük 0.52 neo v de 1.10 baya yüksek cep telefonu alırken çok dikkat edilmesi gereken unsurlar sağlık için çok önemli.
Neo v nin artıları
Led lcd ekran galaxy w nin lcd sadece
kullanıcı yorumlarına göre renklerin kalitesi çok iyi ancak galaxy w kadar parlak değil ne kadar doğrudur bilemem.
android icz 4.0 güncellemesi var.
Geriye kalan herşey aynı zaten galaxy w nin neo v ye göre daha iyi olduğunu görüceksiniz.Bazıları demiş galaxy kötü oyun falan açmaz ikisinin donanımları aynı galaxy hatta 1.4ghz işlemci olduğu için oyunları daha rahat açıcaktır.Galaxy w yede android 4.0 güncellemesi gelecektir benim tahminim.
[/QUOTE]
W ye gelimeyeeği kesinleşti ama icsdeki yenilikleri içeren bir value pack çıkaracaklarmış, benim için pek önemli değil gelmemesi.

Yani beni en az 3 sene başım ağrımadan kullanmak istiyorum bu telefonu,sorunu olmasın hem de hızlı olsun.

futbol123

futbol123

Üye
Teşekkürler yorumlar için sanırım W alacağım.

W ye gelimeyeeği kesinleşti ama icsdeki yenilikleri içeren bir value pack çıkaracaklarmış, benim için pek önemli değil gelmemesi.

Yani beni en az 3 sene başım ağrımadan kullanmak istiyorum bu telefonu,sorunu olmasın hem de hızlı olsun.
kim dedi gelmiyecek 4.0?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeş çok özür dilerim oyunda oynayacaksan kesin galaxy w yazcaktım ama bunu arkadaşın 6230 u ile yapmaya çalışınca ortaya bu tablo çıktı yanlış yazmışım çok özür dilerim.

cethine

cethine

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4662898]
kim dedi gelmiyecek 4.0?
[/QUOTE]

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
gelirken bi t elefoncuyla konustum 1400 işlemci var ama yarısını bişey için kullanıo felan filan bişeler konustu :)

sende bi sor onu alırken

not : kamerasıda berbat :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bu Ekran Olayını Biraz Açarmısınız?

MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
W 1.4 ghz w al samsung iyi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kamerası nasıl berbat. Süper bence.

Elektr0

Elektr0

Üye
galaxy W yi ben ilk çıktıgında adanadaki teknosadan inceleme fırsatım oldu 999 TL idi o zaman RAM 512 MB diyor ama telefonda görünen RAM 350 MB ve onunda 3' de 1'i doluydu en son ki gelen 2.3.6 güncellemesi ilede biraz daha doldurmuştur. yoksa şuan alınacak bir telefon ama güncellemede olmazsa yazık oluyor cihazlara...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt