Hangi yönüyle onu önerdiğini söyleyebilir misin, yani fikir almak istiyorum ama gerekçeleriyle

neo v ile neredeyse aynı özellikte ama 4 iinç ve sadece sony markası adı altında yeni bir model cıkaracak xperia l di sanırım hem tasarımıda daha iyi fakat vatanbılgısayarın galaxy w kampanyası var bugun maıl gelmıstı 720tl ye inmişti fiyatı bence kaçırma derim işlemci olarak daha üstün neo v den
Fazla oyun oynamayacaksan galaxy w.
---------- Eklendi @ 10:38:20 ---------- Yazıldı @ 10:37:51 ----------
Galaxy w nin kamerası supermis.
Peki Neden?kim dedi gelmiyecek 4.0?Teşekkürler yorumlar için sanırım W alacağım.
W ye gelimeyeeği kesinleşti ama icsdeki yenilikleri içeren bir value pack çıkaracaklarmış, benim için pek önemli değil gelmemesi.
Yani beni en az 3 sene başım ağrımadan kullanmak istiyorum bu telefonu,sorunu olmasın hem de hızlı olsun.
olabilir kardeş özür dilemene hiç gerek yokkardeş çok özür dilerim oyunda oynayacaksan kesin galaxy w yazcaktım ama bunu arkadaşın 6230 u ile yapmaya çalışınca ortaya bu tablo çıktı yanlış yazmışım çok özür dilerim.

sony nin ekran kalitesi daha iyi yani örneğin piyasadaki led tv ile lcd tvBu Ekran Olayını Biraz Açarmısınız?