Neo V kullancısıyım fakat android ve xperia hakkında desteğe ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

retrutnemege

Üye
    Konu Sahibi
Neo V kullancısıyım fakat android ve xperia hakkında desteğe ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar öncelikle kendim tanıtayım ve sorunumu dile getireyim.Çanakkalede oturuyorum ve daha önceden samsungun pekte akıllı olmayan bir modelini kullanıyordum.Yaklaşık 1 ay kadar araştırdığımda Neo Vnin özelliklerini iyi buldum, eee malum fiyatıda belli bir sınırdaydı tabiki alacağım cihazın.Sony Ericsson'uda kimse önermedi fakat bunuda deneyimlerime katmak istedim.Öncelikle forum işlerinde biraz yeniyim bir hatam ya da yazarken yapıcağım hataları affedin.

ICS hakkında söylemek istediklerim var .Bazıları bir hayli madur gibi.Telefonu aldım ve 2 hafta sonra Android 4.0.4e yükselttim telefonumu . Telefonu fabrika ayarlarına çevirip sd kartıda formatladıktan sonra hiç bir sıkıntı kalmadı.Eski sürüme yakın fakat genede telefonu zorlayıp reset attırdığı zamanlar çok çok nadir olabiliyor.Fakat neo v çok güçlü bir telefon ki bazen 4-5 uygulama birden açıyorum bir şey olmuyor fakat bir aramada gittiği oldu bir sefer, bu ICS'nin eksi yönü sanırsam. Bunun dışında gayet öneririm androidi yükseltmenizi.Önceki konulardada bahsedişmiş açıklığa kavuşturmak istiyorum; sesle mesaj yazma özelliği google adıyla gelmiş, dil ve giriş bölümünde onu ayarlayabilirsiniz, Navigasyonu denemedim onun hakkında deneyimlerinizi ve önerilerinizi duymak isterim, Wi-fi sıkıntısını ben hiç yaşamadım 3 saniye de bağlanıyor şifresi girilmiş ağa,yüz tanıma özelliği güvenlik>ekran kilidi bölümünden ulaşabilirsiniz gayet akıllıca bir şey bizzat denedim hızlı çalışıyor.Sony'nin üzerinde oynadığı 4.0.4'e 10 başarabilme puanı ver deseler 7 verirdim her halde ufak kasmalar ve telefonu biraz zorlaması canımı sıktı.

ANDROİD hakkında çok saçma bir şey var bu da root sorunu.Ben telefonu aldım ve Sony'nin bana önerdiklerini yapmak zorundayım fakat bunu istemiyorum çünkü telefonumu zorluyor. Arka planda sabit kalan ve hiç kullanmadığım uygulamalar var onları kapatmak ya da sd karta atmak istiyorum.Root yapmadan bunlar mümkün mü onu bilmek istiyorum.

ROOT yaparsam eğer ve başarıyla sonuçlanırsa garantim gidiyor mu gene onu öğrenmek istiyorum.Yukarda anlattıklarıma dayalı olarak sizce root yapmalı ve telefonu özgür bırakmalımıyım yoksa böyle alışa alışa kullanmalı mıyım?
 


gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
ben telefonun romunu değiştirmedm root yaptım root yaptıgım gün overclock gibi programlarla ugrastım .. bişi silmedm değiştirmedm
unroot yaptım aynı gün içerisinde garantiye gönderdm 25 gün sonra geldi . telefonun sürümünü düşürmüşlerdi garanti
dısı falan da yazmıyordu.
 

retrutnemege

Üye
    Konu Sahibi
xperia laucheri ve yanindada diger programlari silersem bir sorun olur mu?
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Önce başka bi launcher yüklemen lazım.
 

retrutnemege

Üye
    Konu Sahibi
Evet biliyorum ama o indirdiğim laucher'ı görünce adamlar bu telefon işlem görmüş demiycek mi ?

- - - Eklendi - - -

Bu sorunların dışında xperia neo v için jelly bean gelicek mi ?
 
SonyXperia

SonyXperia

Üye
jelly bean ile ilgili bi konu açtım sanırım neo ray gibi makinelere gelmez gibime geliyor ancak xperia s,p,u serisine gelebilir performans telefonu sonuçta
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Anlarlar o zaman.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt