Nemesis programından eror alan arkadaslar burya! Kesin çözüm!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
Nemesis programından eror alan arkadaslar burya! Kesin çözüm!
Nemesis programından hata alan arkadaslarım öncelikle merhaba pc mizde nokia pc suiteyle ilgili biişey kalmasın nemesisi kurun sonra pc suite ve nsu daha sonra DENETİM MASASI>YÖNETİMSEL ARACLAR>HİZMETLER burda en aşşağıda windows güvenlik duvarı var onu kapatın. ve res atın ve sadece nemesisi açarak scan yapın göreceksiniz! TÜM BİLGİLER BENİMDİR ALINTI FALAN DEİL!!!

TEŞEKKÜRÜ UNUTMAYALIM

• Beğen
Tepkiler: mehmetuzun123

maxibrk

maxibrk

Üye
C:\Program Files\Nokia içinde Connectivity Cable Driver yoksa hata veriyo. o olduktan sonra hata vermez :coold:
Bilgi için teşekkürler:)

rexona

Üye
Nemesis programının yeni bir sürümünü deneyin problem çıkmayacaktır..

kocero4206

Üye
nsu dedıgın ne oluyo ya onu cozemedım

ifa

Üye
arkadaşlar herkesin burda göstermiş olduğu emeğe saygı duyar ve herkese teşekkür ederim. ben ingiltereden bir tane nokia c6 aldım doğal olarak. türkçe dil desteği yok. benim sıkıntım menülerin türkçe olması diil. ben sadece yazma dilini türkçeye çevirmek istiyorum ve şu meşhur nemesisi kullanmak istedim ama malesef bir amuda kalkmadığım kaldı, bir türlü nemesis telefonumu görmedi. tüm formları gezdim her öneriyi denedim olmadı :( folder ismini değişmekten tutun da firewall u kapatmaya kadar her şeyi denedim. ayni pc de mesela arkadaşımın N97 sinde problem yok. ne yapacağımı bilemiyorum.. başka önerisi olan varmı ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt