NEMESİS "Error" Hatasına %100 çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

supra574

Üye
    Konu Sahibi
NEMESİS "Error" Hatasına %100 çözüm
Merhaba arkadaslar ben bu forumda daha yeniyim Hatta çok yeni ama gerek programlar gerek yardımlar süper bir platform. Daha ilk günden size yardımcı olmak istedim.Görüyorumki Çoğu Arkadaşlarımız Nemesis Hataları Yani (Nemesis Product code Error gibi ) hatada sıkıntı çekiyor. Bunun için Bazı arkadaşlarımız bu konu ile ilgili konu açmış.Teşekkür ediyoruz onlara.Onların çözümleride %100 gercek zaten benim belirtcem yolda onlarınkine çok yakın.

Evet Bu adımları izlerseniz Nemesisde istediğiniz telefonu türkçe haline getirirsiniz ve Errordan kurtulursunuz.

1. PC SUİTE ve Pc suitin programı olan Nokia Connecty Kablo Driver' ı DENETİM MASASINDAN KALDIRINIZ.

2. Telefonunuzun kendi Kablo Driverinizi Nokia.com.tr den bularak bilgisayarınıza yükleyin. Not: Pc suitenin kablo driveri ile Markanızın Kablo Driveri farklıdır. Ve bir yardımcı ek bilgi Nokia.com.tr den Kablo driver değilde Modem Driver Bağlantısı olarak gecer yani Yazılımın adı odur zaten biraz bakarsanız bulursunuz.

3.NSS ( Nemesis Service Suite) Çalıştırınız. Daha sonra merceğe tıkladıktan sonra Usb kablosunu Telefona ve PC ye takınız.Daha sonra Telefonda Gelen Kablo Bağlantı seçeneklerinden PC SUİTEYİ seçiniz. ÖNEMLİ iki not : 1. Bazı forumlarda yanlış bilgilendirilme yapılmış onu arz edeyim.Kabloyu taktıktan sonra o telefona gelen Seçeneklere iptal deyin yazmışlar.Ama bknz bunu yaparsanız Pc teli algılamaz ve 2.side PC suite yi sadece gösteriş olarak seçiyoruz yani pc nin algılaması içn baska sebebi yok.

4.Pc Suite modunu seçtikten sonra direk SCAN tuşuna basarsanız Error Hatasıyla karşılaşmıyacağınıza garanti verebilirim.

Şunu belirteyimki Bu yolların ardından yine bi problem cıkarsa Cevap olarak güzel bir uslüble arz etmenizi istiyorum... Herkese iyi Forumlar

• Beğen
Tepkiler: spiders_king, Mertolozzi ve beko229

hekimoglu8c

Üye
cok harika bir program

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hangi program harika?

alının

Üye
saol kardeş

kaan0012

Üye
ben bağlanıyorum fakat product read yapıyorum kod geliyo değiştiriyorum enable yapıyorum write yapıyorum sonra tekrar read yapıyorum eskisi gibi oluyo deli olcam bütün programlarda aynı şey oluyo yardımcı olabilcek varmı acaba ?

Üst Alt