dRaJ3N
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen kaç yaşındasın pekibayan 27 yaşında olunca se kaç yaşındasın merak ettim
sorsaydım bunları öğrenemeyecektimKıza sorsaydın ya gidip keylogger kuruyon hay Allahım ya
Büyük küçük rakam ve simge olmasına dikkat et koyarken.cidden neler var hayatta şaştım kaldım, bilgisayarıma iyi bi şifre koyuyorum şuan.
est. ben yardımcı olmaya çalıştım.siz daha iyi bilirsiniz tabii
est. ben yardımcı olmaya çalıştım.
siber suçlarla ilgili ekipler benden önce program üreticilerine bişey yapmaları gerek internetten satıyorlar programıŞimdi bunu siber suçlarla mücadele ekiplerinden biri okusa başına neler gelir haberin var mı peki ?
türk bir war*ez sitesinde öyle bir program satılıyordu bir aralarsiber suçlarla ilgili ekipler benden önce program üreticilerine bişey yapmaları gerek internetten satıyorlar programı
ben cr- ack lisini buldum zaten para vermedimtürk bir war*ez sitesinde öyle bir program satılıyordu bir aralarbilmemne007'ydi hatta adı
Kombo yaptın yani. Suç programını suç işleyerek elde ettinben cr- ack lisini buldum zaten para vermedim
arkadaşım her ne kadar yanlışsa da yaptığım hesabını çalmak vs. gibi niyette değildim. yanlış olduğunun bende farkındayım. ama dediğim gibi kenara çekip sormasını bende biliyorum bu konuda akıl vermelere gerek yok hani. ama dediğim gibi sadece kızın karakterini çözmek için yaptıysamda kendi karaktersizliğimi de serdiysemde ortaya. yapılan yanlış, ilerde dahada yanlış bişeyi doğurmaması için.. ben yapılanı doğru bulmuyorum zaten..Ne olursa olsun yaptığın hareket yanlış. Yasal bi suçu var bu işin. Bence git kıza de ki ; ben bilgisayarına casus yazılımı yükledim senin yaptığın alışverişlere falan baktım , pişmanım özür dilerim.
görende bilgisayarındaki programların hepsi lisanslı sanacakKombo yaptın yani. Suç programını suç işleyerek elde ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?