Nefret Ediyorum!.. En Sevmediklerimiz - Katlanamadıklarımız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Lorelai

'Lorelai

Üye
Aynen ya. Büyüdün artık diye oyuncaklarımı ufak çocuklara vermişlerdi. Ben onları özenle saklamıştım :ağlarım:

__xXx__

__xXx__

Üye
annem benimde action man koleksiyonumu dağıtmıştı ayar olmuştum

FlaxLy

FlaxLy

Üye
1 oda dolusu oyuncaklarım,kıyafetlerim,Vs.vs. Hepsini verdiler başka birilerine. :ağlarım: (küfür) olsun.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Birisinin beni terslemesinden.

Herhalde en uyuz olduğum ; özgürlüğümün kısıtlanması, kadın-erkek eşitsizliği zımbırtısı ve adaletsizlık. Hiç gelemiyorum bunlara, asla.

__xXx__

__xXx__

Üye
birilerinin bir başkasını toplum içinde küçük düşürecek laflar etmesi buna uyuz olurum kimseyi elimden geldiğince rencide etmemeye çalışırım

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Tam dışarıya çıkmak için hazırlandığımda, birden üşengeçlik gelmesi.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
birilerinin bir başkasını toplum içinde küçük düşürecek laflar etmesi buna uyuz olurum kimseyi elimden geldiğince rencide etmemeye çalışırım

+1

Hadi ailem küçük düşürsün birşey demiyorum. Ama dışarıda arkadaşlarım öylr birşey yaparsa yaşatmam onu..:zzz:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Kulağımın tıkanmasından :zzz:

Israr edilmesinden.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Burger King'de ice tea koyarlarken ya suyunu fazla koymalarından ya da konsantre ice teayı fazla koymalarından...

__xXx__

__xXx__

Üye
baş ağrısından

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Hani otobüste muhabbet kurmaya çalışan teyzeler , amcalar olur ya; hani komik olmayan bir şey anlatırlar kasarak gülersin falan. Hehh işte! Ben ondan nefret ediyorum.

mstf_l

mstf_l

Üye
nokia türkiye den :@

tempestshine

tempestshine

Üye
Dokunmatik telefonu ile hava atan ergenlerden :off:

mstf_l

mstf_l

Üye
5800ın özelliklerine dokunmatik ekran diyen telefonculardan

Emrgncy

Emrgncy

Üye
'Şu satte ordayım aşkım' diyip, söylediği saatten iki saat geç gelen kızlardan :@

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Banyo yaparken suyun buz gibi olmasından :off:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Okuldan çıkarım. Eve gitmek için otobüse binerim. Ver bulurum. Ya bile bile benim oturduğum yere geliyorlar ki Yaşlı teyzeler yer verecem sözde :zzz: Ben okuldan çıkmışım yorgunum sana yermi verecem. Veriyorumda her zamanda verilmezki abi.

----------Eklendi @ 23:09:27 ---------- Yazıldı @ 23:05:44 ----------

Bir diğeri ;

Tam cumartesi günü gelir. Tam havamdayım. Cips+kolamı almışım. Keyif yapacam Televizyonda birşey yok !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...