NEED FOR SPEED ' HOT PURSUİTt ---- YENİ ÇIKTI ----

Sponsorlu Bağlantılar

nuh096

nuh096

Üye
bende yükledim ama sevmedim kaldırdm çok güzel deilmiş

arkadasim nasil calistirdin sen ben herseyi yaptim android/data/ attim dosya felan ama oyun aciliyor turuncu EA yazisi geliyor geri kapaniyor sende nasil calisti :/

mpy

mpy

Üye
    Konu Sahibi
desire hd için ilk linkteki apk yi kur

guero38

guero38

Üye
arkadasim nasil calistirdin sen ben herseyi yaptim android/data/ attim dosya felan ama oyun aciliyor turuncu EA yazisi geliyor geri kapaniyor sende nasil calisti :/

bu apkyı kur

bunu indir rardan çıkart Dataya at

pspozgur

Üye
ideos x5 te bende calıştırdım süper gercekten :) emegine saglık

• Beğen
Tepkiler: fatih_347

excitir06_84

Üye
galaxy s i9000 de calısmıyo malesef

djinn_

Üye
Galaxy Tab'de oynamak için hangisi yüklemem lazım ?

korkii55

Üye
download olmuyoo bi sorun var ama olucak

Soneday

Soneday

Üye
Milestone apk yokmu

ayhan2000

ayhan2000

Üye
arkadaslar i9000 de nasıl yapabilirim benim yazılım 2.3.5

hemato

Üye
ace de calısırmı galaxy ace.

61semih

61semih

Üye
:tşk:

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy s yollar beyaz gözüküyor:ağlarım:

mpy

mpy

Üye
    Konu Sahibi
cihazi rootlu olan samsung sahipleri chainfire 3d kullansin eger rootsuzsa ugrasmayin bence cunku oyun iyi degil ben 2yaris denedim sildim direk

sagopa34kajmer

sagopa34kajmer

Üye
iyi bir oyun mege saygı.ama benim tel listede yok bi dahaki sefere:ah

bugber

Üye
P503 de olur mu?

ayhan2000

ayhan2000

Üye
arkadaslar bu beyaz yol olayını duzeltebiliyormuyuz?

neda34

Üye
xperia neo da çalımıyor mu yada çalıştırmak için ne yapmak lazım indirdim kurdum oyun açılıyo ama yön veremiyorum araca

boroborox

boroborox

Üye
s2 de çalıştıran var mı (rootsuz)

cihanfatih

cihanfatih

Üye
kardeşim s2 de dogru yükleyen arkadaşlar renkli araç beyaz yol ve çevre ile karşılaşıyor chain fire muhabbetine sıcak bakmıyorum root olayınada çünkü bir nokıa c7 hack olayında ana kartı yandı bu oyunlar görüntüleri güzel olsada o kadar eglenceli değil benim fikrim kimse yanlış anlamasın bence daha basit 2d oyunlar bu tarz telefonlarda daha eglenceli bendede s2 var ve içine 100 e yakın oyun var bence bunlar yeterli ki ben ilk kez bir android telefon kullanıyorum nokıa s60v3 s60v5 ve s^3 ten sonra bundaki 2d oyunlar bile bana mükemmel geldi yani oyun için root? ne bileyim yapanlara karşı değilim ama gereksiz gibi geliyor.... ama ben bu oyunu indirip denedim güzel oyuna benzesede root yapacak kadar değil

mpy

mpy

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim s2 de dogru yükleyen arkadaşlar renkli araç beyaz yol ve çevre ile karşılaşıyor chain fire muhabbetine sıcak bakmıyorum root olayınada çünkü bir nokıa c7 hack olayında ana kartı yandı bu oyunlar görüntüleri güzel olsada o kadar eglenceli değil benim fikrim kimse yanlış anlamasın bence daha basit 2d oyunlar bu tarz telefonlarda daha eglenceli bendede s2 var ve içine 100 e yakın oyun var bence bunlar yeterli ki ben ilk kez bir android telefon kullanıyorum nokıa s60v3 s60v5 ve s^3 ten sonra bundaki 2d oyunlar bile bana mükemmel geldi yani oyun için root? ne bileyim yapanlara karşı değilim ama gereksiz gibi geliyor.... ama ben bu oyunu indirip denedim güzel oyuna benzesede root yapacak kadar değil

katılıyorum. çalıştıramayanlar root yapmasın bence bu oyuna değmez. nfs shft bu oyundan çok çok daha kaliteli. onu oynayın. bende sorunsuz çalışmıştı ancak iki yarıştan sonra sildim. hiç zevkli değil. grafiklerde videolarda göründüğü kadar iyi değil. bi eksiklik var oyunda bir iticilik var.

Üst Alt