nuh096
Üye
bende yükledim ama sevmedim kaldırdm çok güzel deilmiş
arkadasim nasil calistirdin sen ben herseyi yaptim android/data/ attim dosya felan ama oyun aciliyor turuncu EA yazisi geliyor geri kapaniyor sende nasil calisti :/
bende yükledim ama sevmedim kaldırdm çok güzel deilmiş
arkadasim nasil calistirdin sen ben herseyi yaptim android/data/ attim dosya felan ama oyun aciliyor turuncu EA yazisi geliyor geri kapaniyor sende nasil calisti :/
kardeşim s2 de dogru yükleyen arkadaşlar renkli araç beyaz yol ve çevre ile karşılaşıyor chain fire muhabbetine sıcak bakmıyorum root olayınada çünkü bir nokıa c7 hack olayında ana kartı yandı bu oyunlar görüntüleri güzel olsada o kadar eglenceli değil benim fikrim kimse yanlış anlamasın bence daha basit 2d oyunlar bu tarz telefonlarda daha eglenceli bendede s2 var ve içine 100 e yakın oyun var bence bunlar yeterli ki ben ilk kez bir android telefon kullanıyorum nokıa s60v3 s60v5 ve s^3 ten sonra bundaki 2d oyunlar bile bana mükemmel geldi yani oyun için root? ne bileyim yapanlara karşı değilim ama gereksiz gibi geliyor.... ama ben bu oyunu indirip denedim güzel oyuna benzesede root yapacak kadar değil