NEED FOR SPEED ' HOT PURSUİTt ---- YENİ ÇIKTI ----

Sponsorlu Bağlantılar

devilmy

devilmy

Üye
@mpy kardeş emeğin için teşekkür ederim.bayağı bir uğraştıktan sonra galaxy s telefonumda oynamayı başardım.Kimse galaxy s de oynanmıyor diye hüküm vermesin.her zaman dediğim gibi sgsnin an itibariyle oynatmayacağı oyun yoktur sadece biraz uğraşmak gerekiyor

kardeş nasıl yaptın anlat bende kurum oynuyum o kadar orastım malesef oyun açılıyor dowload dedikten sonra atıyor

devilmy

devilmy

Üye
sonunda çalıştırdım:=)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
maalesef gio da çalışmadı :(

Jaunus

Üye
oyunu galaxy s yada s2 de oynamaya çalışan arkadaşlar chainfire3d programında default opengl settingsde plugin olarak "qualcomm" seçecekler nvidia değil.

uluz

Üye
samsung gt i5510 da çalışır mı

mpy

mpy

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunun cevabını öğrenmenin en kolay yolu denemektir.

asdwa111

Üye
galaxy gio da çalışmıyor

kratos25

Üye
galaxy s e yükledim oyunu oyun açılırken ea yazısında update yazıyor sonrada kapatmaya zorla yazısı çıkıp kapanıyor niye olabilir böyle birşey...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
İdeos x5 te sorunsuz çalıştı.Teşekkürler tekrar.

zubeyirdsl

Üye
X10 mini proda calısırmıki? Pek sanmam
ama dneylm calısanlar arasnda yok ama nese. D

aga_06

Üye
arkadaşlar bu oyun için telefonu mu rootlayıp chainfire 3d yükledim ve herşey pürüssüz gitti ancak programa girip oyunu qualcomm da çalıştır dedikten menüden oyunu açtığımda turuncu ea games arması görünüp siyah ekran geliyor yardımcı olabilir misiniz ? telefonum galaxy s2 :S

guero38

guero38

Üye
bende yükledim ama sevmedim kaldırdm çok güzel deilmiş

mpy

mpy

Üye
    Konu Sahibi
benmde bekledigim gibi cıkmadı. shift2 yi yapsalardı daha iyi olurdu.

guero38

guero38

Üye
shift 2 yi iphone 4 de oynamıştım harika bişey mustang var araba çok güzel grafikler felan sesler apayrı gerçekten shift 2 bende güzel

paganini58

paganini58

Üye
güzel paylaşım saolasın kardeşim

araziforum

Üye
sony ericsson Xperia Arc da kontroller çalışmıyor. sağ sol yapmıyor. çözüm bulamadım.

YsF_90

YsF_90

Üye
Xperia Neo da kontrollerde sorun var. ne sensörler ne de dokunmatikle yön veremiyorsun.

34istanbul34

34istanbul34

Üye
Teşekkürler..Htc Desire'de sorunsuz çalışıyor ama oyun beklediğim gibi çıkmadı malesef.

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
vf 945 calisti tesekkurler

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Beyler kapanmya zorla dediğinde bekle deyin bendede o hatayı veriyor bekle dedinmi açıyor :oke: bu arada hangi siteden alıntı yaptın? :ehe

• Beğen
Tepkiler: fatih_347

Üst Alt