@mancukya;
2. sayfadaki mesajımda pek çok şeye açıklık getirmeye, hiçbir cihaz için birbirimizi kırmamamız gerektiğine ve her cihazın/sistemin kendine has özellikleri olduğunu anlatmaya çalıştım. sanırım okumadın. tam bir android hayranı olarak saldırıya geçmişsin belli. benim oyunla moyunla işim yok, güncel pek çok işimi yapabiliyormu ona bakarım ben. ve yapıyorda. hemde 256 ramle. demek ki o kadar da kötü değilmiş. insanların para vererek aldığı cihazları kötüleme. google sana bedava telefon vermez savunman için.
@moniacful (nam-ı diğer konu sahibi);
ilk mesajını okuduğumda benim gibi okuduklarından rahatsız olmuş ve duygularını dile getirmiş biri olduğunu sanmıştım. hayatında hiç android kullanmamışlarla tartışmam gibi şeyler filan demişsin. emin ol senden fazla kullandım ben. insanları bilmeden küçümseme. google playe girerlerse korkup kaçarlar demişsin... yoo hiç de korkmadım. sanırım fanatikliği asıl sen yapıyorsun. tarafsız ol biraz. ayrıca nokia sağlamdır, hele de n95. ben 2 sene kullandım ve hiçbirşey olmadı. birazda kullanıma bağlı. html5 var, flash senin olsun. mobilde çok fazla oyunla işim yok. gta vs. senin olsun. öyle bas git filanda yazma insanlara. bu arada; çekememezlik demişsin ama asıl sen çekememezlik yapıyorsun.