nedir bu çekememezlik

Sponsorlu Bağlantılar

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Bende hem nokia c7 ver hemde EVO samimi söylüyorum nokia pişmanlık.gerisi yalan.

moniacful

Üye
    Konu Sahibi
android genel destek bölümünde soru cevaplıyosunuz bana çekemiyo diyosunuz

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Arkadaşlar valla ne diyim baştan aşağı okudum yorumları ve gördüğüm burda symbian dan android den çok telefon karşılaştırılması yapılmış bazı arkadaşlarından dediği gibi her iki sisteminde kendine göre iyi kötü yönleri var bunu kimse inkar etmesin. Burda kimse birbirini daha fazla kırmasın çünkü gerçekten birbirinize ayıp ediyorsunuz telefonlar için sakin olun tartışmak yerine :oke: Boşverin herkes bildiğini okusun herkes hoşlandığını kullansın tartışma olmuyor forumda herkes geriliyor gerek yok dostlar :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
@mancukya;

2. sayfadaki mesajımda pek çok şeye açıklık getirmeye, hiçbir cihaz için birbirimizi kırmamamız gerektiğine ve her cihazın/sistemin kendine has özellikleri olduğunu anlatmaya çalıştım. sanırım okumadın. tam bir android hayranı olarak saldırıya geçmişsin belli. benim oyunla moyunla işim yok, güncel pek çok işimi yapabiliyormu ona bakarım ben. ve yapıyorda. hemde 256 ramle. demek ki o kadar da kötü değilmiş. insanların para vererek aldığı cihazları kötüleme. google sana bedava telefon vermez savunman için.

@moniacful (nam-ı diğer konu sahibi);

ilk mesajını okuduğumda benim gibi okuduklarından rahatsız olmuş ve duygularını dile getirmiş biri olduğunu sanmıştım. hayatında hiç android kullanmamışlarla tartışmam gibi şeyler filan demişsin. emin ol senden fazla kullandım ben. insanları bilmeden küçümseme. google playe girerlerse korkup kaçarlar demişsin... yoo hiç de korkmadım. sanırım fanatikliği asıl sen yapıyorsun. tarafsız ol biraz. ayrıca nokia sağlamdır, hele de n95. ben 2 sene kullandım ve hiçbirşey olmadı. birazda kullanıma bağlı. html5 var, flash senin olsun. mobilde çok fazla oyunla işim yok. gta vs. senin olsun. öyle bas git filanda yazma insanlara. bu arada; çekememezlik demişsin ama asıl sen çekememezlik yapıyorsun.

lancelotjr

Üye
Arkadaşlar bende s2 kardeşimde ace 5830i var bu konuyu nokiacıların samsungun en düşük androidinden bile hiçbir nokianın en kral modelinden daha iyi olduğunu anlatmak istedim s2 yi anlatmama gerek yok şuanda seçilmiş olarak en iyi telefon ben 5830i ye geliyim sorunlu bir cihaz değil root yaparak flash 11 yükledim bu sorun halloldu 2.si shift nova bia2 cut the rope yükledim bunlardada sorun yok ve gelelim olaya digiturk play ile 5830iden dün akşam basket maçını izledim hiç çamur atmayın en kral nokia bunu yapsında görelim yani neymiş nokiada 1gb bilmem ne varmış olsun ne işe yarıyo gelelim kasaya s2nin kasası kauçuk gibi bişey kapağını filan büküyorum eski halini alıyo geri Ace inki böyle degil ama oda sağlam plastik dediğin ace hergün yere düşüyo çizik yok ayrıca birinin marketinde 500bintane uygulama var birinde market varmı ondan bile emin değilim Saygılar

bu yazını türkçe öğretmenine okut, intihar etsin. :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
bu yazını türkçe öğretmenine okut, intihar etsin. :)
Dalga geçmek için gereksiz yorum atmak için gereksizlere bakabilirsin arkadaşım saygısızlık yapma seni ilgilendirmez kimin nasıl yazdığı :nono:

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar bende s2 kardeşimde ace 5830i var bu konuyu nokiacıların samsungun en düşük androidinden bile hiçbir nokianın en kral modelinden daha iyi olduğunu anlatmak istedim

Dalga geçmek için gereksiz yorum atmak için gereksizlere bakabilirsin arkadaşım saygısızlık yapma seni ilgilendirmez kimin nasıl yazdığı :nono:

arkadaş haklı ama. belirttiğim bölümü anlamak için 4 kere tekrar tekrar okudum.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

arkadaş haklı ama. belirttiğim bölümü anlamak için 4 kere tekrar tekrar okudum.
Sende haklısın ama kimsenin dalga geçmeye hakkı yok forumda bu tip yorumlar forumdan soğutuyor insanı ben konudan bağımsız biri olarak bu yorumu yapıyorum yanlış anlaşılmasın kimseyi tuttuğum savunduğum yok :oke: ( Ve sadece sana söylemiyorum bunu yukarıdaki arkadaşım böyle yapan çok arkadaş var sözüm hepinize )

navti

navti

Üye
Evet bendede 5830 var android acik ara farkta

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Neyin kavgası bu anlamış değilim. Kullandığın telefondan keyif alıyorsan olay bitmiştir.
(Ben nokia 5800 kullanıyorum ve gayet memnunum. Müzik dinliyorum film izliyorum alo diyorum yeter bana.)
Ayrıca konu sahibinide böyle bir polemik konusu açtığı içinde kınıyorum.
Kendi dünyasında arkadaşa başarılar diliyorum.

Del Rey

Del Rey

Üye

Dalga geçmemiş. Geçtiyse bile, o yazılan mesajı anlamak çok zor. İnsan bir nokta kullanır. Bu nedenle de hak edilmiş birşey bu.

aşikar53

aşikar53

Üye
hapimiz kardesiz bu kavga ne diye :)

- - - Eklendi - - -

hapimiz kardesiz bu kavga ne diye :)

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Arkadaşın bilgisine acıdım bu konuyu görünce. Nokia'da HD oyun çıkmıyor diye kestirip atmak bir telefonu yalnızca oyun için değerlendirmek yalnızca çocukça bir iştir. Şuanda kullandığım tablet çok üst düzey bir Android 4.0'lı tablet olmasına rağmen hala daha Nokia Belle sisteminden çok daha iyidir yok efendim en dandik androidli telefon bile Nokia'dan iyiidir demedim diyemem de çünkü Her sistemin her telefonun kendine göre artıları ve eksileri vardır. GS2'den üstün 4s'in bile eksikleri varken böyle bir konu açılması çok saçma olmuş.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
:megafon: android=3 symbian=1
Rovanş gelecek hafta benzer bir konunun patlak vermesiyle baslayacaktir.
Tum fanlara duyrulur :megafon:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
muratvemine

muratvemine

Üye
Nokianın rezilliğinin çıktığı yıl 2008 dir.5230, 5800, n97 en rezil telefonlarındandır.Nedir ya 300 mhz işlemci 128 mb ram.Turkcell t20 hepsinden 10 kat iyi yemin ederim.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Nokia ve androidleri ram ve işlemci yönünden kıyaslamak doğru olmaz symbian oyunlarının boyutu belli android oyunların bu arada konu artık kilitlense iyi olur

Üst Alt