nedir bu çekememezlik

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
adam haklı beyler dağılın.

doctorrr

doctorrr

Üye
Hocam baya sinirlenmişsin tamam ama Nokia fanlarının yaptığı hatayı sen de yapıyorsun şuan.Samsungun malzeme kalitesinin Nokia ile yarışamayacağını bütün dünya biliyor.Ayrıca Nokiayı sadece Symbiandan ibaret görüyorsan yine yanılıyorsun.Pro kullanıcılar için ilah işletim sisteml olan MeeGolu 1 telefonu ve her anlamda çoğu android telefondan çok daha başarılı Windows Phone'lu 4 telefonu var...Nokia fanları özellikle symbian fanları olaylara objektif bakmıyor doğru fakat seninde bu konunda pek objektif olmadığın belli.Ayrıca herkesin androidi sevememesi normal.Her işletim sisteminin kendince artıları ve eksileri var.Gidip sadece arama ve fotoğraf için telefon alacak birinin symbianlı 808 yerine androidin en iyi telefonunu alması doğru olmaz.Aynı şekilde oyun ve kişiselleştirme istiyen birininde androidten başka sistem alması doğru olmaz.Piyasada her yönüyle mükemmel bir sistem yok bunun bilincinde olmak lazım.

benim konuşmam sana yüzeysel geldi kastım symbian fanları ve onların androide karşı abuk subuk söylemleri...

Polymath

Polymath

Üye
Ya Androidin Symbiandan iyi olduğu yok. Oyun uygulama sıkıntısı var. Şurda Symbiana Androiddeki Tüm uygulama ve oyunlar çıksa bu forum başlığında tek kişi bile android demez. İos deseniz anlayacağım. Androidin tek üstün yanı Oyun ve uygulamadır. Ayrıca galaxy ace de telefon mu ? Nokia 603 550 tl. Bu fiyata bu özellikte f/p kralı telefona samsungda kafa tutacak tel getirin susayım

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Arkadaşlar android son zamanlarda kullanılan açık bir sistemdir Symbian ise kapalı bir sistemdir. Bir diğer özelliklik androidde uygulama daha fazladır. Ama olaya nokia diye bakmamak lazım bir zamanlar SE de symbian kullanıyordu. Android Symbiandan iyidir. BİRDE ŞÖYLE BAKALIM NOKİA ANDROID KULLANSAYDI PİYASADA NE KADAR SATARDI? :hmmm Birde sistemin açıklılık kapalılık özelliğine gelirsek symbian güvenlik yönünden öndedir. Android de ise sistem modifikasyonu daha kolaydır.

KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DreaMagiC, doctorrr, Emma-Watson ve 1 kişi daha
slhtnr

slhtnr

Üye
Arkadaşlar bende s2 kardeşimde ace 5830i var bu konuyu nokiacıların samsungun en düşük androidinden bile hiçbir nokianın en kral modelinden daha iyi olduğunu anlatmak istedim s2 yi anlatmama gerek yok şuanda seçilmiş olarak en iyi telefon ben 5830i ye geliyim sorunlu bir cihaz değil root yaparak flash 11 yükledim bu sorun halloldu 2.si shift nova bia2 cut the rope yükledim bunlardada sorun yok ve gelelim olaya digiturk play ile 5830iden dün akşam basket maçını izledim hiç çamur atmayın en kral nokia bunu yapsında görelim yani neymiş nokiada 1gb bilmem ne varmış olsun ne işe yarıyo gelelim kasaya s2nin kasası kauçuk gibi bişey kapağını filan büküyorum eski halini alıyo geri Ace inki böyle degil ama oda sağlam plastik dediğin ace hergün yere düşüyo çizik yok ayrıca birinin marketinde 500bintane uygulama var birinde market varmı ondan bile emin değilim Saygılar

hocam 5830i ye uygun flash 11 i paylasabilir misin?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
androit sisteminin ne artısı var
çıkan oyun ve uygulamalardan başka anlamadım :hmmm
zaten teli değiştireçek olsam iphone alırım, androit telefonlar tasarım olarak hiç hoşuma gitmiyor

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
androit sisteminin ne artısı var
çıkan oyun ve uygulamalardan başka anlamadım :hmmm
zaten teli değiştireçek olsam iphone alırım, androit telefonlar tasarım olarak hiç hoşuma gitmiyor

-Web tarayıcı hızı
-Daha müdaheleye açık bir sistem
-Adobe flash

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia oyun konusunda zaten yenik durumda. NFS Shift ve Asphalt 6 en iyi oyununudr Symbian'ın. Dahası yok. Modern Combat 3 ve NOVA gibi oyunlar NOKIA'ya gelmiyor. Yeni oyunlarda öyle.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
doctorrr

doctorrr

Üye
adamlarsamsung galaxy s3 ün bile kaynak kodlarını hemen paylaştılar...

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokia oyun konusunda zaten yenik durumda. NFS Shift ve Asphalt 6 en iyi oyununudr Symbian'ın. Dahası yok. Modern Combat 3 ve NOVA gibi oyunlar NOKIA'ya gelmiyor. Yeni oyunlarda öyle.

:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
pes i bile zar zor port ettiler :ehe

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
-Web tarayıcı hızı
-Daha müdaheleye açık bir sistem
-Adobe flash

symbian web tarayıcı yavaş ama opera bence gayet hızlı

-bir telefona ne kadar müdahale edebilirsinki zaten değiştirmediğimiz yeri kalmadı

-flash desteği için söyliyecek birşey yok zaten

oyunlar içinde şöyle birşey söyliyim oyunlar çıkıyor 3-4 gün oynuyoruz, sonra telde yer kaplamaktan başka işe yaramıyor...
tabi symbian'ada çıksa fena olmaz, yani koleksiyon amaçlı yanlış anlaşılma olmasın :ehe

mcalisir

Üye
Bende nokia kullanıcıyım verdiğim paraya pişmanm açıkçası donanım olarak android cihazlardan daha iyi 600 tllik 603de 1.3 işlemci var ve dalvik gibi bi sorun yok donanım sağlam ama o donanımı kullanacak alan yok... Gerçekten şu an nokia ya verilen paraya açıyorum market bomboş

mancukya

Üye
Nokianin Smybian serisinde en kral Ram 256 mb ve bu grafik karti ile paylasimlidir. Temel olarak s60 serisinde nokia oynama yapmadan dokunmatik ayarlamaya kalktigi icin Symbian zaten sisteme yüklenmez ama dokunmatik olarakta verim vermesi icin 0 dan yazilmasi gerekiyordu Nokia program altyapisi korkusuyla bu ise girisemedi Bella vs vs ise cok kaldi ondanda hata gene eski program uyumluluguna takildi.
Hic bir Nokia tel Android üst düzey yada iphone ile karsilastirma yapilamaz buna Win phone 7 serisi 512 ramli telleride dahil. Microsoft Skype satin aliyor Skype 256 ramli tellere kurmaktan vaz geciyor sebebi basit Win phone 7 bos bir sistem hic bir seyi yok hizli calisir ama bostur hersey kitli oldugu icinde hizli gözükür ama sisteme 3 5 sürekli calismasi gerekicek sey eklenmeye kalkilirsa sistem alt düzey Androidden daha kötü hale geliyor.
Ayrica en alt sinif andoird bile herseyi yapar yer acmak icin bölümlemeden basliyarak, islemci overclock etmek sonrasinda GPu icin texture ayarlamak vs vs ile herseyi yaparsin.
Bizde insanlar takili kaliyor gecen seneye kadar hala Nokianin bittigini görmekte zorlananlar vardi halada kiyas yapmaya calisan briisi varsa zaten kaale almam.
Android tel sinifinda herkezle tartisirim iphone Android karsilastirmasina girerim ama Nokianin hic bir ürünü günümüz sartlarina uygun tasarlanmis bir alet degildir.
Adamlarin en iyi cihazinda arm6 arm7 arasi islemci var hala tellerde 512 ram ile korkuyorlar.
Nokia toparlanma sansi hala var ne yapicak ilk etapta microsoft ile ayrilacak, Android ve Windows mobil cihazlar cikartacak kibar sade ve yarisabilecek aletler. Sistemini fabrikalarini düzenliyecek kaliteli islemci ve 1gb ram seviyesinde ürünler cikartacak.
bunu yaparkende Webos satin alabilir Symbian, elinde sahip oldugu baska sirketler ve webos veri tabaniyla 18 ayda adam gibi sistem cikartip kendi yoluna yeniden devam edebilir. Neticede program altyapisi icin belli firmalara 200 300 milyon dolarlik bir yatirim yaparsan 40 ila 50 binlik program sayisina ulasmak en fazla 8 ay alir programciya basarsin parayi en fazla trendi olan programlari yeni yaptigin sisteme yapmalarini istersin.
Bu isler cesaret para ve kullaniciyi dinlemekle olur.

moniacful

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şuna bi açıklık getirelim nokianın parçaları sağlammış basın gidin n95 8gb aldım telefonun kararmayan 8gb aldım kararmayan çizilmeyen yeri kalmadı flash player soran arkadaş google androide bakabilirsin

- - - Eklendi - - -

s2ve ace bir kere bozulmadi ayrıca iPhone'un parçaları samsung tur bi hatırlatıyımda

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];4787736' Alıntı:
hala nokia diger sistemlerle karşılaştırılıyorsa halen başarılı revaçta olduğunun kanıtıdır. :hmmm
O kadar...:oke:

• Beğen

Üst Alt