nedir bu çekememezlik

Sponsorlu Bağlantılar

moniacful

Üye
    Konu Sahibi
nedir bu çekememezlik
Arkadaşlar bende s2 kardeşimde ace 5830i var bu konuyu nokiacıların samsungun en düşük androidinden bile hiçbir nokianın en kral modelinden daha iyi olduğunu anlatmak istedim s2 yi anlatmama gerek yok şuanda seçilmiş olarak en iyi telefon ben 5830i ye geliyim sorunlu bir cihaz değil root yaparak flash 11 yükledim bu sorun halloldu 2.si shift nova bia2 cut the rope yükledim bunlardada sorun yok ve gelelim olaya digiturk play ile 5830iden dün akşam basket maçını izledim hiç çamur atmayın en kral nokia bunu yapsında görelim yani neymiş nokiada 1gb bilmem ne varmış olsun ne işe yarıyo gelelim kasaya s2nin kasası kauçuk gibi bişey kapağını filan büküyorum eski halini alıyo geri Ace inki böyle degil ama oda sağlam plastik dediğin ace hergün yere düşüyo çizik yok ayrıca birinin marketinde 500bintane uygulama var birinde market varmı ondan bile emin değilim Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991

KayraBey

KayraBey

Üye
Helal olsun :)

Türe

Türe

Üye
Haci sen cok dolmussun ya :ehe

technoshark

technoshark

Üye
Androidle kafa tutmak nedir anlamadım ki.. :S neyse sen iyi yazmışsın :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
android iyi her konuda.
ama nokia'yada saygı duymak lazım.

- - - Eklendi - - -

bir zamanlar hepimiz nokia kullandık :D

• Beğen
Tepkiler: Türe
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hala nokia diger sistemlerle karşılaştırılıyorsa halen başarılı revaçta olduğunun kanıtıdır. :hmmm

klongs

klongs

Üye
ben birtek bu forumda symbian ile androidi karşılaştıranları gördüm

• Beğen
Tepkiler: Türe
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Yanlış Yapıyorlar.Güzelce Açıklıyoruz Her Defasında , Kabul Ediyorlar Veya Etmiyorlar Herkesin Kişisel Düşüncesi.
Bu Olay Sadece Rakamlar İle ( Nokia 2006-2007 de Ne Kadar Satmış,2010-2011 de Ne Kadar Satmış) Anlaşılabilir Bir Durum.
Ama Olaya Nokia Olarak ta Bakmamak Lazım Windows Phone'lar Yükselişine Devam Ediyor.
Olaya Symbian Ve Symbian'a Doktorların Biçtiği Ömür Olarak Bakmak Lazım :)

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991 ve Cihanî Sultan
doctorrr

doctorrr

Üye
olay şu efenim elalemdeki pahalı androidleri gören bazı ergenler komplekse girip çamur atmaya başlıyorlar yok efendim şöyle adi şöyle kötü kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş hesabı :oke: pahalı symbian alanlarda verdikleri onca paraya pişmanlık duyarken bunu dışarıya kendininkini methedip karşıyı kötüleyerek vuruyor...

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991, Emma-Watson ve Türe
Türe

Türe

Üye
olay şu efenim elalemdeki pahalı androidleri gören bazı ergenler komplekse girip çamur atmaya başlıyorlar yok efendim şöyle adi şöyle kötü kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş hesabı :oke: pahalı symbian alanlarda verdikleri onca paraya pişmanlık duyarken bunu dışarıya kendininkini methedip karşıyı kötüleyerek vuruyor...

Heryerinden öpüyorum Rüştü :D Duygulara tercüman satırlara kral oldun dostum :oke:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
her cihazın ve her işletim sisteminin kendine göre artıları ve eksileri vardır. hiçbiri tam anlamıyla diğerlerine üstün değildir. nokia, samsung, sony vs. hiç bir firma cihazları bizlere bedavaya vermiyorlar. o zaman ne yapmak lazım? onların avukatlığını yapmamak lazım. bu foruma ilk üye olduğumdan bu yana bende androidçilerin saldırılarına denk geldim hep. aynı senin düşündüklerini düşündüm ve bunca yıl sonra bir konuya düşüncelerimi dile getirdim. ama sağolsun bazı arkadaşlar hemen fan ilan ettiler beni. halbuki fan filan değildim ve elimdeki telefonu para vererek almıştım. sadece artık saldırılar beni iyice sinirlendirmişti. neden mi? o insanlar bu işten anlıyor ama biz anlamıyoruzmuş gibi saldırılardan sıkıldığım için. elimdeki e7 nin günümüz şartlarına göre donanım özellikleri düşük. ancak benim tüm mobil ihtiyaçlarımı karşılıyor. tipi güzel, kasa sağlam ve multimedya özellikleride oldukça iyi. sadece tarayıcının düzeltilmesi lazım. ama senin dediğin gibi en düşük android den kötü değil. flash artık ölme aşamasında. html5 geliyor ve cihazım destekliyor. sihft vs. oyun bizde de var ve zaten ben oyun meraklısı değilim. digiturkwebtv bizde de var. şarkı sözlerini gösteren dolby ses kalitesinde müzik çaları, altyazıyı gösteren ve birçok formatı tanıyan video oynatıcısı, ahım şahım olmasada mobil sitelere girebildiğim html5 destekli web tarayıcısı, 1000 lerce radyo dinleyebildiğim web radyo uygulaması, 100 e yakın tv izleyebildiğim tv uygulaması, rds li fm radyosu, 720 p hd video çeken 8 mp kamerası, world, excel vs. açan microsoft office uygulaması vs. işe yarar uygulamaları var yetmez mi? içinden dansöz mü çıkacak? yani 500.000 tane kopya veya huzuli uygulama olacağına işe yarar 10 uygulama olsun daha iyi. symbiana ne kadar ömür biçildiği umrumda değil. işlevselliği ne zaman benim için biterse o zaman düşünürüm. eğer 900 liralık e7 pahalı kapsamına giriyorsa, ben zerre kadar pişmanlık duymuyor aksine kullandıkça memnun oluyorum. farkındaysanız yazımda androide dair hiçbir kötü söz yok. çünkü başta da dediğim gibi; hepsinin kendine has özellikleri vardır. aslında sony xperia s'e geçiş yapacaktım. ama rambo_ft nin yaşadıklarını görünce tekrar düşüneyim dedim.

Türe

Türe

Üye
Xperia S sorunlu diyorlar diğer cihazlara da bakmanı öneririm

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Xperia S sorunlu diyorlar diğer cihazlara da bakmanı öneririm

bende tasarım hastalığı var. kasasını çok beğenmiştim. ama dediğin gibi iyice araştırmak lazım.

klongs

klongs

Üye
xperia arc s e bak onun tasarımı daha iyi

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

:smdance:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Hocam baya sinirlenmişsin tamam ama Nokia fanlarının yaptığı hatayı sen de yapıyorsun şuan.Samsungun malzeme kalitesinin Nokia ile yarışamayacağını bütün dünya biliyor.Ayrıca Nokiayı sadece Symbiandan ibaret görüyorsan yine yanılıyorsun.Pro kullanıcılar için ilah işletim sisteml olan MeeGolu 1 telefonu ve her anlamda çoğu android telefondan çok daha başarılı Windows Phone'lu 4 telefonu var...Nokia fanları özellikle symbian fanları olaylara objektif bakmıyor doğru fakat seninde bu konunda pek objektif olmadığın belli.Ayrıca herkesin androidi sevememesi normal.Her işletim sisteminin kendince artıları ve eksileri var.Gidip sadece arama ve fotoğraf için telefon alacak birinin symbianlı 808 yerine androidin en iyi telefonunu alması doğru olmaz.Aynı şekilde oyun ve kişiselleştirme istiyen birininde androidten başka sistem alması doğru olmaz.Piyasada her yönüyle mükemmel bir sistem yok bunun bilincinde olmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: klongs
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Hocam baya sinirlenmişsin tamam ama Nokia fanlarının yaptığı hatayı sen de yapıyorsun şuan.Samsungun malzeme kalitesinin Nokia ile yarışamayacağını bütün dünya biliyor.Ayrıca Nokiayı sadece Symbiandan ibaret görüyorsan yine yanılıyorsun.Pro kullanıcılar için ilah işletim sisteml olan MeeGolu 1 telefonu ve her anlamda çoğu android telefondan çok daha başarılı Windows Phone'lu 4 telefonu var...Nokia fanları özellikle symbian fanları olaylara objektif bakmıyor doğru fakat seninde bu konunda pek objektif olmadığın belli.Ayrıca herkesin androidi sevememesi normal.Her işletim sisteminin kendince artıları ve eksileri var.Gidip sadece arama ve fotoğraf için telefon alacak birinin symbianlı 808 yerine androidin en iyi telefonunu alması doğru olmaz.Aynı şekilde oyun ve kişiselleştirme istiyen birininde androidten başka sistem alması doğru olmaz.Piyasada her yönüyle mükemmel bir sistem yok bunun bilincinde olmak lazım.

+1 :good:

Takipçi Satın Al

Üst Alt