her cihazın ve her işletim sisteminin kendine göre artıları ve eksileri vardır. hiçbiri tam anlamıyla diğerlerine üstün değildir. nokia, samsung, sony vs. hiç bir firma cihazları bizlere bedavaya vermiyorlar. o zaman ne yapmak lazım? onların avukatlığını yapmamak lazım. bu foruma ilk üye olduğumdan bu yana bende androidçilerin saldırılarına denk geldim hep. aynı senin düşündüklerini düşündüm ve bunca yıl sonra bir konuya düşüncelerimi dile getirdim. ama sağolsun bazı arkadaşlar hemen fan ilan ettiler beni. halbuki fan filan değildim ve elimdeki telefonu para vererek almıştım. sadece artık saldırılar beni iyice sinirlendirmişti. neden mi? o insanlar bu işten anlıyor ama biz anlamıyoruzmuş gibi saldırılardan sıkıldığım için. elimdeki e7 nin günümüz şartlarına göre donanım özellikleri düşük. ancak benim tüm mobil ihtiyaçlarımı karşılıyor. tipi güzel, kasa sağlam ve multimedya özellikleride oldukça iyi. sadece tarayıcının düzeltilmesi lazım. ama senin dediğin gibi en düşük android den kötü değil. flash artık ölme aşamasında. html5 geliyor ve cihazım destekliyor. sihft vs. oyun bizde de var ve zaten ben oyun meraklısı değilim. digiturkwebtv bizde de var. şarkı sözlerini gösteren dolby ses kalitesinde müzik çaları, altyazıyı gösteren ve birçok formatı tanıyan video oynatıcısı, ahım şahım olmasada mobil sitelere girebildiğim html5 destekli web tarayıcısı, 1000 lerce radyo dinleyebildiğim web radyo uygulaması, 100 e yakın tv izleyebildiğim tv uygulaması, rds li fm radyosu, 720 p hd video çeken 8 mp kamerası, world, excel vs. açan microsoft office uygulaması vs. işe yarar uygulamaları var yetmez mi? içinden dansöz mü çıkacak? yani 500.000 tane kopya veya huzuli uygulama olacağına işe yarar 10 uygulama olsun daha iyi. symbiana ne kadar ömür biçildiği umrumda değil. işlevselliği ne zaman benim için biterse o zaman düşünürüm. eğer 900 liralık e7 pahalı kapsamına giriyorsa, ben zerre kadar pişmanlık duymuyor aksine kullandıkça memnun oluyorum. farkındaysanız yazımda androide dair hiçbir kötü söz yok. çünkü başta da dediğim gibi; hepsinin kendine has özellikleri vardır. aslında sony xperia s'e geçiş yapacaktım. ama rambo_ft nin yaşadıklarını görünce tekrar düşüneyim dedim.