kıymetimi kimse bilmiooo
bu adam çalışıyo

custom firmware'ın kısaltılmışı.Cfw ne ya :?

kendı adaıma konusuyum pek bılgı sahıbı dıyılım sızın konularınıza ama tartışma olsun dıye acmadım sadece sitetde dikkatımı cektı oyuzden yanıhanımlar alınmayın ama konu başlığında beyler yazsın yazmasın siz hanımların çok ilgi gösterdiğiniz söylenemez bizler kadar yorum yapmıyorsunuz siz kendinizi gösterin ve merak etmeyin zamanla ladies and gentlemens please help yazan muhakkak çıkar![]()

bayan sayısı az napalım bı kaç eş dost mu yonlendırsek nebayan bölümlerinde bile erkeklerin daha çok mesajı var![]()

O ne ?custom firmware'ın kısaltılmışı.![]()
Tamaaamm tamam susayım ben
Evet karar verilmiştir konular' beyler' diye açılabilir 
vallaha hacı bu konu hakkında küfür olmadan medenice tartışabiliyoruz bence mutlu olmalısınız erkeklerin özellikle cep telefonları genel kısmında birbirlerine bazen yazdığı hakaretleri görseniz forumdan soğursunuz
kendı adaıma konusuyum pek bılgı sahıbı dıyılım sızın konularınıza ama tartışma olsun dıye acmadım sadece sitetde dikkatımı cektı oyuzden yanı![]()
bende 3 yaş kadar büyük bi halam 4 5 yaş kadar büyükte bi teyzem var onları üye yapam onlarla kaynaşın siteyi beğendirin 1 aya kalmaz onlar sitedeki bayan miktarını katlatırlar
bayan sayısı az napalım bı kaç eş dost mu yonlendırsek ne![]()

Siyah versek ya Sana
kıymetimi kimse bilmiooo![]()
hacı başkası olsa masum bir düşünce yattığını düşünürüm bu sözün altında. fakat konu sen olunca.. neyse
Siyah versek ya Sana

ben seni düşünüyom
hacı başkası olsa masum bir düşünce yattığını düşünürüm bu sözün altında. fakat konu sen olunca.. neyse![]()

bayan haklı beyler dagılın![]()

al işte veremedinSanırım bir soruna cevap verebilirimOptimus black
![]()
galaxy s teknik açıdan daha üstündür optimus blackten
optimus black görünüşü daha güzel sadece, şahsen biz görünümle ilgilenmeyiz pek donanım güçlü olsun yeter ama, siz kızlar ilgilenirsiniz o yüzden cevabını doğru kabul ediyorum