Neden hep beyler bi bakın yazarsınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Bayanlar ve baylar bi bakarmısınız ?? 5800 için en iyi cfw hangisi ?? :naughty::naughty:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Cfw ne ya :?

__xXx__

__xXx__

Üye
hanımlar alınmayın ama konu başlığında beyler yazsın yazmasın siz hanımların çok ilgi gösterdiğiniz söylenemez bizler kadar yorum yapmıyorsunuz siz kendinizi gösterin ve merak etmeyin zamanla ladies and gentlemens please help yazan muhakkak çıkar:D

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
oldu mu simdi bu beyler :ehe

pelın_

Konu Sahibi
hanımlar alınmayın ama konu başlığında beyler yazsın yazmasın siz hanımların çok ilgi gösterdiğiniz söylenemez bizler kadar yorum yapmıyorsunuz siz kendinizi gösterin ve merak etmeyin zamanla ladies and gentlemens please help yazan muhakkak çıkar:D
kendı adaıma konusuyum pek bılgı sahıbı dıyılım sızın konularınıza ama tartışma olsun dıye acmadım sadece sitetde dikkatımı cektı oyuzden yanı:)

Revengeful

Emekli Yönetici
bayan bölümlerinde bile erkeklerin daha çok mesajı var :D

__xXx__

__xXx__

Üye

kendı adaıma konusuyum pek bılgı sahıbı dıyılım sızın konularınıza ama tartışma olsun dıye acmadım sadece sitetde dikkatımı cektı oyuzden yanı:)
vallaha hacı bu konu hakkında küfür olmadan medenice tartışabiliyoruz bence mutlu olmalısınız erkeklerin özellikle cep telefonları genel kısmında birbirlerine bazen yazdığı hakaretleri görseniz forumdan soğursunuz

----------Eklendi @ 18:52:34 ---------- Yazıldı @ 18:50:36 ----------

bayan sayısı az napalım bı kaç eş dost mu yonlendırsek ne:)
bende 3 yaş kadar büyük bi halam 4 5 yaş kadar büyükte bi teyzem var onları üye yapam onlarla kaynaşın siteyi beğendirin 1 aya kalmaz onlar sitedeki bayan miktarını katlatırlar:D

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Dafny

Dafny

Üye
%98'i erkekmiş sanırım o yüzdendir :ehe
Bir de yardım konularında ya telefonla ilgili şeylerdir ya da aganigi.

mstf_l

mstf_l

Üye
bayan haklı beyler dagılın :D

• Beğen
Tepkiler: Dafny ve .eRCaN.

enkazcı

Üye
yok bn genellikle
hacılar bakıverin
arkadaşlar yardım
felan diyom yani :d:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Sanırım bir soruna cevap verebilirim :ehe Optimus black :d:
al işte veremedin :D galaxy s teknik açıdan daha üstündür optimus blackten :D optimus black görünüşü daha güzel sadece, şahsen biz görünümle ilgilenmeyiz pek donanım güçlü olsun yeter ama, siz kızlar ilgilenirsiniz o yüzden cevabını doğru kabul ediyorum :d: :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bizde öğrenelim elektroniği sonra hanımlar bakar mısınız desinler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt