Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden Ceza ??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
● aLuvi ●
Üye
Neden Ceza ??
Ark lar GOOGLE ye Ceza yazdıgımda Her zaman Rap'ci Ceza cıkıyor ve buna sinir oluyorum...
Ben aslında Ceza'ya bi merakım yok..
Neden Ben anlamadım Ceza'nın Neresını Gormek Istıyorsunuz Ya gıdın Gercekde Gorun Daha Iyı Burada Ceza Resimlerini Gormek isteyenler var ...
Dawn
Emekli Yönetici
ne nedek istorsun valla bisi anlamadim bu konunun anafikiri ney
madem cezayi sevmesin neden google ceza yaziyonki
Catty
Emekli Yönetici
Google'ın bunda bir suçu yok , google değişik değişik sitelerden optimizasyon yapıyor.. Haliyle o sitelerde paylaşılan veriler Ceza ile ilgili oluyor..Bu yüzden Google'da aradığınız Ceza kelimesi tek başına yazıldığında bu gibi şeylerler karşılaşmanız gayet normal ..Arayacağınız kelimeyi mesela " Ceza Kavramı "olarak belirtirseniz., aradığınız şeye ulaşabilirsiniz.
● aLuvi ●
Üye
Tabi Biliyorum GOOGLE nin bunda bir suçu yoq ama Google ye Ceza yazdıgımda neden HEP RAPCI CEZA cıkıyor anlamıyorum ondan
Dawn
Emekli Yönetici
babacan sadece ceza deinldiginde repci ceza akillara gelir ama
turkiye ceza kanunu
tirafik cezasi
suc ve ceza
allah cezani versin
bunlari yazzz repci ceza cikmaz emin ol hadi kolayi gelsin
Catty
Emekli Yönetici
Yada sen Google'a Ceza yazmaktan vazgeç sorun kökten hallolur.
çok komiksin bu arada adam demekki şöhret onadan bide sen aşagıya in Ceza diyerleri var
Salihyet
Üye
Tartışmayı gerek duymuyorum, hayko cepkin yazarsan hayko cepkin sonucuna ulaşırsın, örneğin.. Ama sonuçta google size en iyi hizmeti vermeye çalışıyor.. İrem'in şarkı sözü çıkmayacaktır elbette, ceza yazdığınızda öncelikli sonuçları alırsınız..