Neden Ceza ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

● aLuvi ●

Üye
Neden Ceza ??
Ark lar GOOGLE ye Ceza yazdıgımda Her zaman Rap'ci Ceza cıkıyor ve buna sinir oluyorum...

Ben aslında Ceza'ya bi merakım yok..

Neden Ben anlamadım Ceza'nın Neresını Gormek Istıyorsunuz Ya gıdın Gercekde Gorun Daha Iyı Burada Ceza Resimlerini Gormek isteyenler var ...:@:@:@:@:@:@:vur:vur:vur:allalla::allalla::allalla:

• Beğen
Tepkiler: D3N1Z

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
:):):) ne nedek istorsun valla bisi anlamadim bu konunun anafikiri ney :kop::kop::kop:
madem cezayi sevmesin neden google ceza yaziyonki

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Google'ın bunda bir suçu yok , google değişik değişik sitelerden optimizasyon yapıyor.. Haliyle o sitelerde paylaşılan veriler Ceza ile ilgili oluyor..Bu yüzden Google'da aradığınız Ceza kelimesi tek başına yazıldığında bu gibi şeylerler karşılaşmanız gayet normal ..Arayacağınız kelimeyi mesela " Ceza Kavramı "olarak belirtirseniz., aradığınız şeye ulaşabilirsiniz.

● aLuvi ●

Üye
Tabi Biliyorum GOOGLE nin bunda bir suçu yoq ama Google ye Ceza yazdıgımda neden HEP RAPCI CEZA cıkıyor anlamıyorum ondan ;)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
babacan sadece ceza deinldiginde repci ceza akillara gelir ama
turkiye ceza kanunu
tirafik cezasi
suc ve ceza
allah cezani versin
bunlari yazzz repci ceza cikmaz emin ol hadi kolayi gelsin

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yada sen Google'a Ceza yazmaktan vazgeç sorun kökten hallolur.

Salihyet

Salihyet

Üye
Tartışmayı gerek duymuyorum, hayko cepkin yazarsan hayko cepkin sonucuna ulaşırsın, örneğin.. Ama sonuçta google size en iyi hizmeti vermeye çalışıyor.. İrem'in şarkı sözü çıkmayacaktır elbette, ceza yazdığınızda öncelikli sonuçları alırsınız..

● aLuvi ●

Üye
Valla Benım Komık Oldugumu Zanlet'mıyorum Asıl Sız Komıksınız Nese ...

Bise Yazmadım Gıttı Bu Konuyuda Actıgım Icın ''ALLAH BENIM BELAMI VERSIN''...

=)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Valla Benım Komık Oldugumu Zanlet'mıyorum Asıl Sız Komıksınız Nese ...

Bise Yazmadım Gıttı Bu Konuyuda Actıgım Icın ''ALLAH BENIM BELAMI VERSIN''...

=)

Ne bu hışım ...Yanlış anladın arkadaşım, komik lafını bana dedi , ayrıca konu açmanda bir mahsur yok , bak ayrıca konuna o kadar mesaj yazıldı.. ;)

● aLuvi ●

Üye
Bende her şeyi yanlış anlıyorum ...

ama zaten benım o kadar yasım yoq..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt