.BlueTR
Üye
-
Konu Sahibi
-
davranışını uygun bulmadığınız üyeyi yöneticiye şikayet edin.Emin ol bu forumda incici mincici barındırmayız.Hangi konunuzda dediğiniz olay var?
arkadaşım burası seviyeli paylaşım yeri bir aile sadece oyun program değil şikayetlerini de olduğu gibi paylaş biz herzaman yönetici olmasak ta iyilerin yanındayız
benim gibi düşünmene sevindim umarım bir çözüm bulunurKatılıyorum sana. İnci sözlükle burayı karıştıranlar var. Bu durumdan gerçekten rahatsızım.
android -symbian kavgaları bunun en büyük sebebi. Android foruma bi girdi. Sonra bide sürekli başka sistemleri kötüleyen şahıslar çıktı. Bunlara halk arasında fandrıidççi denilen bi tabir takıldı. İlk savaşı fandroidçi dostalarımız başlattı. Symbian kullananlar ilk başta alttan aldı bişi demediler. Sonra artık sürekli fandroidçilerden gelen hakeretler den artık bıktılar ve bu sene kendilerini savunmaya başladılar.Benim düşüncem şu:android kullanabilirsiniz ama asla fandroidçi olmayın. Şu ana kadar kimse fandroidçi oldugı kabul etmedi. Bu kadar yeterli sanırsam iyi forumlar...
o zaman şuanlık bir çözümü yok gibiForum ortak kullanım alanı olduğundan her yaşa ve kitleye hitap etmektedir.Maalesef bu sorunumuzun kökten bir çözümü yoktur.Sizler şikayet edersiniz,bizler de uygun olmayan yorumların,hallerin,davranışların cezasını keseriz.Durum bundan ibaret.
İyi forumlar herkese.
kendımı ESKİ bir uye olarak nıtelednırırdıgım ıcın bu yorumumu yapıcam
evet eskı sıte gercekten copk guzeldı forum dısındada konusutum ata huriş tugba gıbı ınsaları tanıma fırsatı verdı bu sıte bana yanı ksıacası eskıden bı kac gun uzak kaldıgımda ozel mesaj olarak yada cep telefonuma mesaj olarak nerlerdesın yoksun pıyasada dıe mesaj atan arkdsalarla tanısma fırsatı verdı bu sıte bana sımdıkı durum nedır bılmıorum bende ıslerım geregı cok uzak kaldım artık gerı dondum dıyebılırım zaman gosterıcek.
vallah özledim seni
Bende sana katılıyorum ilk üye olduğum zamanlarda saatlerce maxide geziyordum fakat şimdi konuları okurken saçma sapan yorumlar görünce canım sıkılıyor ve çıkıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?