Ne Oluyoz Hayırdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynamak istiyorsanız İphone alacaksınız bu bu kadar basit.

Elbette oyun bir akıllı telefonda önemlidir. Ama her şey oyun değil.Anlamadığım ve merak ettiğim mağaza neden bu kadar pahalı?İleri de biraz da olsa ucuzlar mı? Sırf bu yüzden vazgeçmem belki ama ...

- - - Eklendi - - -

Tek Derdin oyun oynamak ise windows phone alma, iPhone al. "Jailbreak yapmaya kıyamam" diyorsun, o halde android al. En basitinden, bu forumda "ios oyun", "android oyun" ve "windows phone oyun" bölümlerine gir. Ne demek istediğimi anlayacaksın.

Tek derdim oyun değil :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Amaçlarınız arasında oyun oynamak varsa ve sistemi kırmak vb. işlem yapmak istemiyorsanız istediğiniz işletim sistemi Android demektir. Geçenlerde bir tanıdığıma Lumia 920 tavsiye ettim, bir diğerine ise Galaxy S3. Yani isteğinize göre değişiyor durum.
Android'de stabilite sorunu diye bir şey yok. Ben kullanıcısıyım, daha Jelly Bean güncellemesini yüklemediğim halde cihaz gayet stabil bence. Jelly Bean ile nasıl olur düşünemiyorum. Ben Turkcell T10 kullanırkende işletim sisteminden memnundum, şu anda da memnunum. Karar sizin.

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Katılıyorum . O eskidendi android yavaş , donuyo , stabil değil falan . Eğer cihazınız iyiyse çok rahat ve donmadan kullanabiliyosunuz . Ben şuan Sony xperia S kullanıyorum . çift çekirdek 1.5 ghz sanırım . çok hızlı . Wp de kullandım ve çok daha hızlıydı ama ben bunu şuna bağlıyorum . Androidde çok daha ağır grafikler var . Görünüş açısından daha zengin . Ama wp öyle değil . çok basit bi arayüz . gösterişsiz . doğru düzgün bi multitask bile yok . e bırakında hızlı olsun o telefon

phantomddl

Üye
Katılıyorum . O eskidendi android yavaş , donuyo , stabil değil falan . Eğer cihazınız iyiyse çok rahat ve donmadan kullanabiliyosunuz . Ben şuan Sony xperia S kullanıyorum . çift çekirdek 1.5 ghz sanırım . çok hızlı . Wp de kullandım ve çok daha hızlıydı ama ben bunu şuna bağlıyorum . Androidde çok daha ağır grafikler var . Görünüş açısından daha zengin . Ama wp öyle değil . çok basit bi arayüz . gösterişsiz . doğru düzgün bi multitask bile yok . e bırakında hızlı olsun o telefon
Gösterişlilik kişiye göre değişir, Android hakkında negatif deneyimlerimi yazsam sayfalar yetmez :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Gösterişlilik kişiye göre değişir, Android hakkında negatif deneyimlerimi yazsam sayfalar yetmez :oke:
Tabiki kötü deneyimleriniz olmuş olabilir. Ancak bu şekilde düşünürsek buraya Windows Mobile hakkında da sayfalarca sorun yazabiliriz. Kullanıcıların bir çok sorununu tartışabiliriz.Ancak bu yüzden Windows Phone'a kötü diyemeyiz. Sonuçta bu işletim sistemleri sürekli gelişim halinde.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Valla güzel dostum android hakkında istersen şuraya 1 milyon tane negatif şey yaz . Sonra git bi android kullanıcı sayısına bak bide wp ye bak . demek istediğimi anlarsın . büyütmeyin şu piyasanın yeni çocuğu wp yi . başarısız wp yi . herşeyinde bi eksiklik olan wp yi . android hakkatende bazen deli ediyo bak ben objektifim . bazen yavaşlıyo mavaşlıyo böyle deli oluyorum . ama fıssstık gibi oturmuş bi sistem . en azından benim ihtiyaçlarıma fazla fazla cevap veren bi sistem . ben wp de kullandım . yok abi mesaj yazmasında bile eksiklik vardı . resim bile upload edemiyodun be . yok gelişecek yok gelişti yok şu gelicek . abi bırakın alla aşkına onlar gelişene kadar android bi üst versiyonunu yayınlayacak wp yine geri kalacak . bak bundan 1 ay önce daha olumlu görüşlerim vardı wp hakkında daha ılımlıydım . çünkü lumianın tipi mipi hakkaten accayip karizmatik . müthiş sağlam bi telefon ve çok karizmatik . ama yok abicim o işletim sistemi tırt . yani şöyle diyim . o lumia 920 nin kasasında android yada ios olsaydı şerefsizim piyasanın en kral telefonu olurdu . bu işler senin benim yorumumla tartışarak olmaz . bakıcaksın piyasaya ve piyasa bize gerekli cevabı veriyo zaten . saygılar wp kardeşliği

phantomddl

Üye
WP8 Çıkalı 1 ay 13 gün oldu, 2008'de çıkan bir işletim sisteminin kullanıcı sayısı ile nasıl karşılaştırabiliriz? Kim size WP Android'den daha çok kullanılıyor dedi? 2008'de çıkan bir işletim sisteminden bahsediyoruz, bazen beni delirtiyor diyorsunuz, yerine oturmuş diyorsunuz sonra da objektifim diyorsunuz. Ben de Android kullandım daha önce, nişanlım da Android kullanıyor şu an da, benim 3 haftada yaşamadığım sorunları o sürekli yaşıyor bu oturmuş dediğiniz sistemde, daha biraz önce aradı beni rehberi silinmiş kendi kendine. Ben WP8 süper stabil, sorunsuz bir sistem demiyorum. Yeni bir Kernel üzerine yazılmış bir işletim sistemi, tabi ki olacak eksiklikleri, Android'de, iOS'da hiç mi yoktu eksik?

Hiç bir işletim sistemi babamızın malı değil, yarın daha güzel bir şey çıkarsa onu desteklerim, ama şu an için Android bana göre değil, WP de sana göre değil.

Türe

Türe

Üye
WP8 Çıkalı 1 ay 13 gün oldu, 2008'de çıkan bir işletim sisteminin kullanıcı sayısı ile nasıl karşılaştırabiliriz? Kim size WP Android'den daha çok kullanılıyor dedi? 2008'de çıkan bir işletim sisteminden bahsediyoruz, bazen beni delirtiyor diyorsunuz, yerine oturmuş diyorsunuz sonra da objektifim diyorsunuz. Ben de Android kullandım daha önce, nişanlım da Android kullanıyor şu an da, benim 3 haftada yaşamadığım sorunları o sürekli yaşıyor bu oturmuş dediğiniz sistemde, daha biraz önce aradı beni rehberi silinmiş kendi kendine. Ben WP8 süper stabil, sorunsuz bir sistem demiyorum. Yeni bir Kernel üzerine yazılmış bir işletim sistemi, tabi ki olacak eksiklikleri, Android'de, iOS'da hiç mi yoktu eksik?

Hiç bir işletim sistemi babamızın malı değil, yarın daha güzel bir şey çıkarsa onu desteklerim, ama şu an için Android bana göre değil, WP de sana göre değil.

Wp8 olarak degil wp olarak bakacaksin olaya mudur. Hayir diyeceksen o zaman biz de 4.1.1 in cikis tarihine gore konusalim.

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
nedir bu wp çılgınlığı . 2008 den bu yana tam 4 sene geçti ve bu 5. sene :) Ne bekliyosunki androidle iosu ezip geçmesini falanmı ? ayrıca eksikleri var demişim zaten hatta arada android beni deli ediyo ama wp kadar değil . wp sistem bile değil artık gözümde . forumun ilk sayfası bile ......... sorunu , ...... sorunu başlıklarıyla doldu 1 ayda . mesajlaşmak bile sorun olurmu ya :) biride yazmışki bi sonraki güncellemede düzelicek . whats app sorun oluyo biri yine çıkıp bi sonraki güncelleme diyo . abicim bırakın alla aşkına ya kendinizi bu kadar kandırmayın :) teknoloji uzmanı değilim ama androidin eksik diye gördüğünüz yanlarını kusura bakmada ben niye görmüyorum ? benim rehberim neden silinmedi ? demekki bu androidin eksikliği değil sizin kullanım eksikliğiniz . bişeyi yanlış yapmışsındır ve silmişsindir. veya android sistem karışık gelmiştir . :) kısacası wp den ne köy olur ne kasaba

- - - Eklendi - - -

Tek üzüldüğümse o nokianın şık görünüşlü lumia 920 si :) o dış tasarımı , sağlam yapısı falan . ah o kasanın içinde ios yada android olsaydı

• Beğen
Tepkiler: Türe
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Burası bir forum ve tabi ki kimse gelip burada telefonumdan şöyle memnunum böyle iyi güzel değil diye konu açmaz. Tabi ki burada sorunlar eksikler konuşulur. Diğer sistemlerin bölümlerine girerseniz onların da kusurlarını eksiklerini konuşan konular görürsünüz tabi görmek isterseniz. Ben neredeyse bir yıldır wp kullanıyorum ve bana göre herhangi bir kusuru yok ama eksiği var. Fakat android dediğiniz sistem ise kusurlar bütünü. Tabi ücretsiz uygulama yükleyebilme ve temaşa haline donmuş görsellik bu kusurları görmeyi de engelleyip burada wp'nin eksiklerini aratıyor.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Bu demekki elindeki telefona ve aradığın şeylere bağlı . Gidipte 500 liralık android alırsan ben o telefonu elime bile almam . var öyle t20 ler falan aman tanrım o nası ağır hantal bi telefon . ama elimde Sony Xperia S var . müthiş hızlı ve acayip stabil . gayet memnunum ve 6 aydır kullanıyorum bir tek eksiğini görmedim arada bir hafif yavaşlaması haricinde . oda geçiyo hemen yani . Androidin o bahsettiğiniz hatalar bütünü neymiş ben anlamıyorum bi türlü . Hayır söyleyinde bizde görelim neyse belki satarım telefonu bellimi olur . Ama yok yani cillop gibi sistem ve telefon

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Rehberi silinen hatalı kullanıyordur diyorsun da mesaj sorunu yaşayanın hatalı kullanabileceği neden aklına gelmiyor? Whatsappı yazan adam hatalıysa wpnin günahı ne? O cillop gibi sistemin iki baba telefonu galaxy s3 ve note2 hergün elimdeler note2 nin bi süre sonra verdiği geç tepkileri görsen kafayı yersin,iki haftada 12 tane Lumia920 sattım dönen her müşterim yüzünde gülücüklerle geldi iyi ki bana bunu önerdin diye. 4 çekirdek işlemci ve 2 gb ram le salise değil nanosalise bile geç tepki veriyorsa bi sistem kimse kusura bakmasın da o sistemde hala bi yerlerde bişeyler eksiktir! 2 senelik sistem ile 5 senelik sistemi yarıştırmak da emekleyen bebekle koşan çocuğu yarıştırmaya benzer,burda hergün laflıyoruz yorumlaşıyoruz ama kimse androidi ezer,androidden bin kat iyi vs demiyor kıyasa da girmiyor sadece sistemi beğenip sevdiklerini söyleyip kullanıyorlar. Herkesin beğenisi başka olabilir kimse de gelip neyini seviyorsun diyemez. Bir daha bu bölümde android ios wp kıyaslaması gördüğüm konudaki tüm yorumları direk sileceğim.

• Beğen
Tepkiler: alical33
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Öneri & Bilgi Samsung Galaxy S3 Telefonla Konuşurken SMS sesi çalıyor.

galaxy s2 ses kısma tuşu müzik değiştiriyor - Sayfa 2

Öneri & Bilgi Xperia Neo V android 4.0.4 oyun kasması yardim

http://www.maxicep.com/android-yazilim-destek/cince-bildirim-geliyor-669204.html#post5591190

hiçbiri 500 tl lik telefonlar değiller ve nerdeyse hiçbiri çözülmemiş. İcs de ki kasmalardan rahatsız olanlar 4.1 de herşey değişecek diye cep genelde ne kavgalar çıkardılar ben bilirim,şimdi bu sistemdeki eksikleri güncellemeyle düzeleceğini söyleyenler hayalperest oluyorlar. İğne çuvaldız ilişkisini unutmayın görmek istedikten sonra her sistemin eksiği vardır. Androidin bugünkü haline gelmesi 4 buçuk yıl sürdü ama kalkıp iki senelik sistemle onu kötülüyorsunuz o zaman androidin 2.x.x zamanlarını da hatırlayın derim.

komando04

komando04

Üye

http://www.maxicep.com/android-yazilim-destek/cince-bildirim-geliyor-669204.html#post5591190

hiçbiri 500 tl lik telefonlar değiller ve nerdeyse hiçbiri çözülmemiş. İcs de ki kasmalardan rahatsız olanlar 4.1 de herşey değişecek diye cep genelde ne kavgalar çıkardılar ben bilirim,şimdi bu sistemdeki eksikleri güncellemeyle düzeleceğini söyleyenler hayalperest oluyorlar. İğne çuvaldız ilişkisini unutmayın görmek istedikten sonra her sistemin eksiği vardır. Androidin bugünkü haline gelmesi 4 buçuk yıl sürdü ama kalkıp iki senelik sistemle onu kötülüyorsunuz o zaman androidin 2.x.x zamanlarını da hatırlayın derim.

valla kardeşim anlayana bir kere anlamayana davul zurna.şimdi bunlar senin bu yorumumu görsünler farlı şeylerle gelirler.bu yüzden muhatap olmadan konularını,mesajlarını silmek

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kalite kalite fark ediyor şunu söylim 700/800 TL ye kadar telefonlar dokunmatiğide fazla iyi değil diğerleri ancak üst kalite

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Helal olsun Can.

alical33

alical33

Üye

sonuna kadar haklısın kardeşim heleki o xperia neo 4 ay kullandım ama nerdeyse cinnet geçirecektim telde 2 işi aynı anda yapamıyorsun kasıyor donuyor bilmem ne hele icsde rehber 1 saatte açılıyor menüde kasıyor oyunlarda kasıyor falan 2.3.4 e geri döndüm oda stabil değildi sonunsa satıp l920 mi aldım şuanki ufak tefek eksiklerine rağmen çok memnunum ve iyiki almışım yorumun için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...