Ne Oluyoz Hayırdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Ne Oluyoz Hayırdır?
Abiler Lumia 920 'yen geçmeyi planlıyorum sıkıntı yok da Mağaza nedir öyle? Assasins Creed ta 2010 da güncellenmiş 11 lira NFS de öyle. Şimdi ben öğrenciyim okulda arkadaşlarım oyun oynarken ben de oynamak isterim. Yakında Modern Combat ve 20 tane daha gameloft 15 tane daha ea games oyunu çıkacak güzel de bunlar 11 tl olursa ben nasıl alıyım 10 tane indirsen 110 TL yazık yani. Uygulama sayısı çoğaldıkça ucuzlar değil mi? Unloc filan Lumia 920'ye kıyamam ben. Sizce durum ne olabilir. Ben bu cihazda oyun oynayamadıktan sonra internete girmeden başka ne yapabilirim?

uMTOku

Üye
Öğrenci isen iphoneda da alamazsın zaten unlock cihaza bir şey yapmaz korkun olmasın
Sent from my Lumia 920 using Board Express

ka_za

ka_za

Üye
Ögrenci isen lumia da alamazsin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Unlock şu an için mevcut değil ama Ali Kemal'in verdiği haberlerden yola çıkarsak önümüzdeki zaman diliminde çıkabilir.
Ondan sonra istediğin kadar oyun ve uygulamayı bedava bulabilirsin. :oke:

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Dostum uğraşma bunlarla git al bi gelişmiş android aklına gelebilcek bir çok oyunu oyna ve istediğin her uygulamayı indir . Wp telefonlar uygulamalık ve oyunluk telefon değil . Başka şeylere hitap ediyo . Oyun ve uygulama istiyosan android . Ama şıklık , sağlamlık ve stabillik istiyosan Wp

ka_za

ka_za

Üye
Dostum uğraşma bunlarla git al bi gelişmiş android aklına gelebilcek bir çok oyunu oyna ve istediğin her uygulamayı indir . Wp telefonlar uygulamalık ve oyunluk telefon değil . Başka şeylere hitap ediyo . Oyun ve uygulama istiyosan android . Ama şıklık , sağlamlık ve stabillik istiyosan Wp
Bende android kullanıyorum ama oyun konusunda ipodumu özlüyorum diyebilirm çeşit bizde az. Bide bizde bazen apk bulmak delirtebiliyor jailbreak de hersey mevcut

uMTOku

Üye
Her türlü iphone tabi ki androide kıyaslarsak
Sent from my Lumia 920 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bende android kullanıyorum ama oyun konusunda ipodumu özlüyorum diyebilirm çeşit bizde az. Bide bizde bazen apk bulmak delirtebiliyor jailbreak de hersey mevcut

cydia ve installous harika. Aynı sistem wp'ye de gelicek

• Beğen
Tepkiler: n000k
dedereis123

dedereis123

Üye
uyguluma jbli ios bu kadar wp8 de kırılırsa stabillik açısından ios,wp8,android rahat diyebiliriz

ka_za

ka_za

Üye
Aynen öyle egerp wp8 ios gibi kırılsa satışlar patlar Nokia'nın da isine gelir bi açık bırakılmış olabilir diye düşünüyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
açık olsa bile microsoft ilk güncelleme ile kapatır gibime geliyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Oyun benim için en son planda umrumda değil açıkçası

papakudioflu

papakudioflu

Admin
açık olsa bile microsoft ilk güncelleme ile kapatır gibime geliyor.

her firma aynısını yapıyor. Düşünsenize apple'ın 2011 yılı market geliri 6 milyar dolar. Hangi firma böyle bir kazancı riske eder ki.

WebStyle

WebStyle

Üye
Oyun oynamak istiyorsanız İphone alacaksınız bu bu kadar basit.

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Tek Derdin oyun oynamak ise windows phone alma, iPhone al. "Jailbreak yapmaya kıyamam" diyorsun, o halde android al. En basitinden, bu forumda "ios oyun", "android oyun" ve "windows phone oyun" bölümlerine gir. Ne demek istediğimi anlayacaksın.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Zaten babamı zar zor ikna ettim. Cihaz güzel ama yani oyunlar neden bu kadar pahalı? Onu anlamadım
Şu an pek fazla oyun olmadığı için yüksek ücret istiyorlar, uyguluma (oyun) sayısı arttıkça fiyatlar düşer diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...