Türe
Üye
-
Konu Sahibi
-
Oo mert reiz seni buralarda gormek ne guzel"Uyarı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızya erişilemiyor."
Simdi de bana geldi o belasen nasil calistin bolumun neydi puan nasil geldi bi anlatsana
teşekkürler atakanİsa abi hakketti diğerlerini bilmiyorum(asigasi)
Bahadır abiyi söylemeye gerek yok sonuna kadar ayın üyesi olmayı hakketti(Bahadır_fb)
4 sene önce modluk yapıyordum güzel günlerdi başka bi forumdateşekkürler atakanseni de ayın üyesi olarak görürüz inşallah benimle derdi olan imalı değil de direk bana söylemesini tercih ederim
sağlık olsun4 sene önce modluk yapıyordum güzel günlerdi başka bi forumdabu arada kusura bakma nickinde s yi unutmuşum
eskiden böylemiydi hey gidi gunler heySon zamanlarda 2-3 mesaj yazanlar yönetici ya da ayın üyesi oluveriyor.
Abi sana demedim. Anlamasi gereken anlar zaten seni biliyoruz.teşekkürler atakanseni de ayın üyesi olarak görürüz inşallah benimle derdi olan imalı değil de direk bana söylemesini tercih ederim
40000 cok da kotu degil hayirlisi olsun ama ciddi anlamda cevaplarsan sevinirim@Türe mesela 11den 12ye gectigin yaz nasil calistin kac soru cozdun ??
bende sana birşey demedimAbi sana demedim. Anlamasi gereken anlar zaten seni biliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?