NDrive v9.3.18 Symbian yeni sürüm yanlızca sis dosyası ve pc üzerinden güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
ndrive 10 cok araştırdım bir kaçtane buldum ama hepsi trial lisanslaması yok ala

fizy09

Üye
eyvalllah...

afatsum_21

Üye
ndrive 10 cok araştırdım bir kaçtane buldum ama hepsi trial lisanslaması yok ala
hocam nereden buldunuz trial ini... ben türkiye haritasının trial versiyonunu hiç bi yerde bulamadım...diğer ülkelerin haritaları 7 gün ücretsiz kullan sonra satın al diyor ama türkiyede direk satın al seçeneği var...ben bi yerlerden tur.map v2.18 i buldum onuda attım ama yinede trial görünmüyor...

rhm57

Üye
Ben link te bişey bulamadım;ikinciside eskisinin üzerine kurun demişsiniz daha sonrada pc den update edin bunları açarsanız sevinirim.

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
iki ayrı secenek var vermiş olduğum Ndrive v9.3.18.sis dosyasını mevcut olan eski sürümün üstüne kurursan telefondan programı çalıştırınca internet üzerinden güncelleniyor. diğer secenekte ise bilgisayar için olan exe dosyasından güncellenmek için telefonunu kablo ile bilgisayarına bağlayıp güncelleyebiliyorsun. (en kısa zamanda güncelleyeceğim exe dosyasını)

--------------- Ekleme ---------------

afatsum_21 arkadaşım hangi sitedendi hatırlamıyorum bakayım bilgisayarımda varsa yada tekrar bulursam yüklerim buraya

Ndrive app symbian.exe dosyasının linki yenilendi

afatsum_21

Üye
iki ayrı secenek var vermiş olduğum Ndrive v9.3.18.sis dosyasını mevcut olan eski sürümün üstüne kurursan telefondan programı çalıştırınca internet üzerinden güncelleniyor. diğer secenekte ise bilgisayar için olan exe dosyasından güncellenmek için telefonunu kablo ile bilgisayarına bağlayıp güncelleyebiliyorsun. (en kısa zamanda güncelleyeceğim exe dosyasını)

afatsum_21 arkadaşım hangi sitedendi hatırlamıyorum bakayım bilgisayarımda varsa yada tekrar bulursam yüklerim buraya

Ndrive app symbian.exe dosyasının linki yenilendi

valla süper olur çünkü sürekli trial kullanmanın sanırım yolunu buldum...

fizy09

Üye
ndrive v10 nun sürekli kullanımı buldun

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
ndrive 10 u siteye yüklede bizde kullanalım ozaman fizy09 arkadaşım

fizy09

Üye
yok yanlış anlaşılmış ben bir üstte yorum yapan arkadaşa soruyorum ndrive bende o yetenek olsa. kendim sıfrıdan kurarım navigasyon programını

afatsum_21

Üye
yok yanlış anlaşılmış ben bir üstte yorum yapan arkadaşa soruyorum ndrive bende o yetenek olsa. kendim sıfrıdan kurarım navigasyon programını
arkadaşlar eğer türkiye haritasını trial olarak kullanabilsek sanırım bulduğumu düşünüyorum ama tam anlamıyla değil tabi...bende bulmuş sayılmam aslında :) yabancı ülke haritalarında denedim oluyor...Nasılmı yapılıyor...Diyelim ki haritayı bugün kullanmaya başladın yani 10.10.2010 da...7 gün sonra süresi bitti...Telefonun tarihini tekrar 10.10.2010 yapıyorsun kullanmaya devam :) Ama bi türlü türkiye haritasını bulmadım gitti...

fizy09

Üye
tamam bu şekilde güzel ama telefonumda tarihin sürekli o şekilde kalmasına dayanamam. hadi yaptık diyelim bir defa unuttun mu hepsini baştan kurman gerekecek. bunun yerine şimdilik v9 ile idare etmek değil mi en güzeli.

afatsum_21

Üye
tamam bu şekilde güzel ama telefonumda tarihin sürekli o şekilde kalmasına dayanamam. hadi yaptık diyelim bir defa unuttun mu hepsini baştan kurman gerekecek. bunun yerine şimdilik v9 ile idare etmek değil mi en güzeli.
hocam zaten yabancı haritalar ile kabaca ndrive 10 u denedim diğerlerindende pek farkı yok sanırım...Dediğiniz gibi 9 ile devam...Ama şunuda söyleyim unutsanızda programın açılışında uyarı veriyor süresi doldu diye...Ama tarihi geri alınca düzeliyor...Yeniden yüklemeye gerek kalmıyor.Ama bu tarih ile sürekli oynama olayı bile can sıkıcı...

fizy09

Üye
eyvallah teşekkür ederim...

topaloglu61

Üye
Arkadaşlar ben bu bilgisayardan güncellemeye yarayan .exe dosyasını 3 kez indirdim,her defasında yaklaşık 45 dakka sürdü ama her seferrinde hata verdi.verdiği hata ise dosya bozuk, tekrar indiriniz gibilerinden bir uyarıydı. lütfen bu dosyanın düzgün ve çalışan bir şekli olan bana link verebilir mi?
şimdiden teşekkürler...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ndrive 9.3.18'i başarı ile güncelledi fakat, Ndrive çalıştırdığım zaman açılışta "Harita TUR_BS.MAP ın süresi 201-12-03 tarihinde dolacak" uyarısı alıyorum. Ne yapmalıyım?

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
N82'de sorunsuz bir şekilde çalıştı. Önceki sürümnde sürekli prpgramdan atıyordu.

mobiusstrip

Üye
Arkadaşlar ben bu bilgisayardan güncellemeye yarayan .exe dosyasını 3 kez indirdim,her defasında yaklaşık 45 dakka sürdü ama her seferrinde hata verdi.verdiği hata ise dosya bozuk, tekrar indiriniz gibilerinden bir uyarıydı. lütfen bu dosyanın düzgün ve çalışan bir şekli olan bana link verebilir mi?
şimdiden teşekkürler...
hocam buradaki link dediğin gibi hata veriyor..buyur yeni link:

korgblackstorm

Üye
9.3.14 sürümü var bende bunu nasıl son sürüme yükseltirim arkadaşlar 9.3.18 yani

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
NDrive_App Symbian.exe yardımıyla bilgisayardan data kablosu ile güncelleyebilirsin

gkhnnnnn

Üye
aynı sorun bende de vardı yükledim bugün denicem .çok teşekkürler.sonucu yazarım.

Üst Alt