NDrive v9.3.18 Symbian yeni sürüm yanlızca sis dosyası ve pc üzerinden güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

rpc

Üye
teşekkürler..

bu arada yeni v10 u dort gozle bekliyorum :)
NDrive 10 piyasaya çıkmış ve mükemmel özellikleri var; lakin şöyle de bir not var:
(1)Pre-installed in the USA, Canada and Australia maps. Can be purchased separately for a selection of maps. Not available for Symbian and Android.
(2)Not available in the Turkey and Argentina maps.
(3)Only available in connected devices. Not available in the NDrive GO line.
(4)Selected devices

Ne yazık ki Türkiye haritaları dahil edilmemiş. Ama biliyorum ki bu forumun kurtları kesin buna da bir çözüm bulacaktır. Sabırsızlıkla bekliyoruz....:oke::aman2:

adasahilleri

adasahilleri

Üye
eline sağlık dostum.makbule geçti..

--------------- Ekleme ---------------

Türkçe ve Türkçe sesler için :

Arkadaşlar az önce wireless yolu ile eski versionun üzerine yükledim.gayet güzel çalışıyor teşekkür ederim tekrar.Yükledikten sonra program ingilizce oldu ve türkçe ses seçeneği gitti.. Arkadaşımız hazır aralarda dosyaları vermiş link olarak ama en son baktığımda silmiş sanırım upload sitesi.acil olduğu için link düzeltilene kadar kendim yaptım.olanıda sizinle sizinlede paylaşmak istedim.

Telefonun hafıza kartında E: Ndrive ve sonra Voices klasörünün içerisinde MelahatTR ve UgurcanTR dosyaları var.Bunlar zip şeklinde.
bu ikisini siliyoruz.ve sonra programı çalıştırıp menüden My Ndrive ı ve sonra Add voices i seçiyoruz.Orada ülkelerin lisan ve ses dosyaları var.Türkiyeden MelahatTR ve UgurcanTR yi seçip indiriyoruz.sorun çözülmüş oluyor.yeni versionda ses dosyalarının uzantıları .zip şeklinde değilde .zbi olarak yapıldığından bu işlemi yapmak gerekiyor.

rpc

Üye
Bende update yaptıktan sonra sorun çıkmadı. ilginç.

gogge

Üye
Ndrive'ı yeni kullanıyorum. Yazılım çok kullanışlı. Teşekkürler.

bicer79

Üye
ben de eski sürüm var memnunum ama gösterilen rotadan çıkarsam rota hesaplanıyor diyor ve ve öylece kalıyor çıkıp baştan açmak gerekiyor acaba bu versiyonda rotadan çıktığımızda yeni rotayı otomatik buluyormu ??????

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
bende eski versiyonda bu hatayı görmüştüm bu yenisinde bir kaç defa denedim yeni rota hesapladı hemen bu versiyonu yüklemeni tavsiye ederim

rpc

Üye
ben de eski sürüm var memnunum ama gösterilen rotadan çıkarsam rota hesaplanıyor diyor ve ve öylece kalıyor çıkıp baştan açmak gerekiyor acaba bu versiyonda rotadan çıktığımızda yeni rotayı otomatik buluyormu ??????
bu versiyon sorunsuz çalışıyor. yeni rota hesaplamasınıda çok hızlı yapıyor. fakat ben de mi sadece bilemiyorum ama 3d figürleri çıkmıyor ya da yok. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

bicer79

Üye
ayarlarda 3d açık kapalı var bende ama 2d ve 3d olarak ayrı ayrı denemedim
birde route 66 varmış birde onu kurup deneyeceğim bakalım o nasıl ama kurmak için tel hack yapmak gerekiyormuş galiba kullanan varmı acaba değermi hack işine girişmeye ???

hekilopter16

Üye
Arkadaşlar V. 9.3.18'i yükledim. N95 8gb. Örneğin denemek için bile bir rota çizsem onu saklıyor. Silme işlemi yapamıyorum. Ekranda sil işaretinin denk geldiği yer telefonun onay tuşu. Basınca tekrar ratoyı gösteriyor. Yardım lütfenn....

rpc

Üye
benim telefonda E52 aynı durum vardı. güncellemeyi yaptıktan sonra 0 tuşuna iki defa bastığım zaman silme menüsüne girebiliyorsun. bu arada 3D menüsü aktif ama ekranda binaların 3D resimlerini göremedim.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

mesutpeker

Üye
arkadaşlar yardım edin ben ndrive yükledim açtığımda beni sitesine yönlendiriyor yönlendirmeyi kabul etmediğimde de uygulama kapanıyor. sitesine yönlenmek istediğimde de birşey indirmeye çalışıyor ama o da inmiyor. yardım edin lütfen...!

PriveT

PriveT

Üye
Ustam update dosyasi silinmis, yenileyebilir misiniz?
Tesekurler

hekilopter16

Üye
Arkadaşlar V. 9.3.18'i yükledim. N95 8gb. Örneğin denemek için bile bir rota çizsem onu saklıyor. Silme işlemi yapamıyorum. Ekranda sil işaretinin denk geldiği yer telefonun onay tuşu. Basınca tekrar ratoyı gösteriyor. Yardım lütfenn....

2 kere sıfıra basınca siliyor diyen arkdaş çok teşekkür ederim. Dediğin gibi oldu. Tamamını siliyor ama ne yapalım. Hiç silememekten iyidir. Bu arada bende sadece şekil görüyorum. Bina resimleri yok. 3d açık

berkay_dogan

Üye
speedcams ne oluyor tam olarak? gerekli bir şey mi?

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
trafik kameraların bulunduğu yerleri gösteriyor. gerekli değil istege bağlı

AYNA

AYNA

Üye
benim ara kablom yok telefon üzerinde güncelleme yapmam mümkün mü acaba wifi ile?

bicer79

Üye
benim ara kablom yok telefon üzerinde güncelleme yapmam mümkün mü acaba wifi ile?

ben o şekil yaptım wifi ile oldu kurduktan sonra wifi ile biraz daha dosya indiriyor programı açınca ama sonra sorunsuz çalışıyor

paspartuuuu

Üye
teşekkürler..

bu arada yeni v10 u dort gozle bekliyorum :)

N drive10 Ovi store da var ben indirdim ama 7 gün trial aktifleştirmek lazım bide harita lazım nası olacak maxicep olaya bi el atsa lütfen...

pconline1979

Üye
Bu sürümü yükleyince benim 6710 navigator da harika çalıştı.
v9.3.14 de rota hesaplarken kitleniyordu!

fizy09

Üye
ndrive v10 arıyorum yardımcı olur musunuz?

Üst Alt