ya ben indirdim ama omnia hd var bende yükleyemiyorum konuyla alakasız ama signed için başka bi yöntem varmı eskiden b siteden yapardım ama şimdi kapandı orası....
ya ben indirdim ama omnia hd var bende yükleyemiyorum konuyla alakasız ama signed için başka bi yöntem varmı eskiden b siteden yapardım ama şimdi kapandı orası....
kardeş ayarlar/uygulama yöneticisi/yüklü uygulamaları açınca orda alfabetik olarak yüklenmi proları görürsün ordan kaldırmak istediğin programın üzerine gel kadır diyip kaldıracaksın..ya da menüyü açınca uygulamalara gir sağ taraftan seçenekleri aç düzenle deyip kaldırmak istediğin pronun üzerine gel kaldır diyince kaldırır..
arkadaşlar merhaba 5800 kullanıyorum. az önce programı yükledim. 5. madde dahil işlemleri yaptım. fakat programı çalıştırdığımda haritaı açtığımda hiç bir şey gelmedi we aktivasyon yapamadım. burdan sonrası hakkında biraz daha detaylı yardımcı olursanız sevinirm. şimdiden teşekkürler..
Nadir bey yani bu programlar yada birçok programı diyelim,telefonuma kurmam için internete bağlı olmam gerekiyor değilmi* Peki navigasyonu kullanrıkende nete bağlı olmam gerekiyormu.