uscelena
Üye
-
Konu Sahibi
-
Paylaşım için teşekkürler. Adres çubuğuna sokak-cadde adı girdiğimde telefonum takılıyor. Cihaz kitlenip program kapanıyor. Sebebi ne olabilir??
Ne yazik ki olani ile yetinmek zorundayiz, oyle bir sansimiz yok!rusya haritası teşekkürle için eline sağlık
birde türkiye adres defteri eksik bunu genişletme şansı varmı
rusya haritasi part 1 yok yada part 1 diye gecen link olu,yeniden yuklermisiniz lutfen.
android htc desire s telefonuma navitel kuramadım diğer bütün apk uzantılı navigasyonları kurdum ama bu kurulum yüklenmedi diyor sorun nedir acaba...
1,2 GB boş alan yetersizmi acaba sizde ne kadar boş yer var bilgilendiriseniz sevinirim...Arkadasim Navitelin bu surumude eski surumlerinde oldugu gibi hemen hemen butun android telefonlara oluyor, Belki hafiza yetersizligi olabilir.
1,2 GB boş alan yetersizmi acaba sizde ne kadar boş yer var bilgilendiriseniz sevinirim...
sorun telefonun dahili hafızası imiş 250mb boş yeri 700 mb çıkardım ve sonuç navitel le dolaşmaya hazırız nasipse..Arkadasim ben size yetersiz hafiza sorunu olabilir derken, telefondaki bos alani kastedmedim, o an icin telefonunda progsesorde bir yukleme olustu ise progsesorde yeterli hafiza yoktur belki diye, ilaveten , belki tekrardan indirme yapman gerekebilir. internettden indirirken eksik indirme veya dosyanin bozulma olasiligi da mumkun!
Benim telefonumda yaklasik 13GB bos alan var!
s3 gayet başarılı, teşekkürlerTeşekkürler
teşekkürler lisanssızda online trfik çalışıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?