Navigasyonun Şimdiki Hali Ve Geleceği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
walla bnde net paketi var gsm tabanlı flen yapınca pat die buluyor :D
Aynen bende net paketi kullanıyorum yardımlı GPS ve Şebebeke tabanlı pat 3 saniye bilemedin 5 saniyede konumu gösteriyor.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Özellikle son harita güncellemesinden sonra nokianın geliştirdiği navigasyonu daha çok sevmeye başladım :)
Yeni özelliklerden hava durumu, klavuz ve gelişmiş sürüş ile ayrı bir navigasyon deneyimi sunuyor size...
Yaklaşık 1 aydır işim ğeregi sürekli şehir dışındayım ve neredeyse hergün navigasyonu kullanıyoruz.
Gece, gündüz, karlı veya sisli farketmiyor 2 - 3 dakika içerisinde konumunuzu bulup saatdeki hızınızı, ilk dönüşe ne kadar kaldığını ve hedefinize kaç km kaldığını size gösteriyor...
Ekrana bakmanıza gerek bile yok çok başarılı olan sesli navigasyon ile telefonunuzun tuş kilitini kapatıp onun sizi yönlendirmenisini bekliyorsunuz...
İnanın bugüne kadar istediğim heryere başarılı ve kısayoldan beni götürdü Nokia'nın navigasyonu...
Ben gayet memnunum özellikle sesli navigasyon muhteşem birşey :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
navigasyon için nokia haritalar ı kullanıyorum ve çoğu zaman konumumu 5 saniye içinde bulmuş oluyor hava sisli falan olursa biraz zorlanabiliyor ama
yürüyüşler için de sports tracker ı kullanıyorum adım adım sayıp izliyor ne kadar yürümüşüm ne kadar süre yürümüşüm hepsini proje olarak kaydediyor istediğimde tekrar açıp bakabiliyorum tavsiye ederim güzel uygulama ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt