Navifirm'den symbian Anna - Belle vs. güncelleştirmelerini ücret karşılığında yapan bir yer yokmu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amtcn

Üye
    Konu Sahibi
Navifirm'den symbian Anna - Belle vs. güncelleştirmelerini ücret karşılığında yapan bir yer yokmu ?
Bahsettiğim gibi güncellemeleri yapan yer varmı bildiğiniz ?

Edit ;

Az önce Nokia'dan telefon geldi arkadaşlar mail atmıştım. Symbian Anna'nın bu hafta pazartesi gününden itibaren yayınlanmasını bekliyoruz dediler. Kesin bu hafta gelicekmi diye sorduğumda bu hafta kesin gelicek cevabını aldım. İşin ilginç tarafı, Belle ne zaman yayınlanıcak diye sorduğumda Anna'nın yayınlanmasından 3 gün sonra Belle'de resmi olarak yayınlanıcak dedi. Biraz saçma olmamış mı dedim Anna çıkar çıkmaz Belle'yi yayınlamak ? Türkçe dosyaları birlikte mi hazırlanıyomuş neymiş o tarz birşey söylediler, anlayamadım tam. Ama bu nokia facebook sayfasındaki sayaç Belle için olabilir diye düşünüyorum.

Telefon görüşmesini 5 dk önce yaptım. Eğer aramak isteyenler için numarayı da veriyim; 444 36 65

TheORCUN

TheORCUN

Üye
valla ben yaparm :) cok istersen az bi bahşiş verirsin :D

amtcn

Üye
    Konu Sahibi
Valla İzmir'de olsan şimdi nerdeysen gelirdim :D Sabrım kalmadı beklemeye artık.

emincik46

emincik46

Üye
bu kadar düştünz yani yaa beyler sabredin gelcek oviye :D

amtcn

Üye
    Konu Sahibi
gelmiyo abi bu nedir ya psikolojim bozuldu artık ya. Navifirmden de anlamıyom anlasamda tırsıyorum dead phone bişey oluyomuş. İsyanlardayım artık ya.

mfb2

mfb2

Üye
ula her arayana başka tarih veriyorlar en sonunda bende bi şekilde yüklemeyi deneyeceğim

amtcn

Üye
    Konu Sahibi
Az önce Nokia'dan telefon geldi arkadaşlar mail atmıştım. Symbian Anna'nın bu hafta pazartesi gününden itibaren yayınlanmasını bekliyoruz dediler. Kesin bu hafta gelicekmi diye sorduğumda bu hafta kesin gelicek cevabını aldım. İşin ilginç tarafı, Belle ne zaman yayınlanıcak diye sorduğumda Anna'nın yayınlanmasından 3 gün sonra Belle'de resmi olarak yayınlanıcak dedi. Biraz saçma olmamış mı dedim Anna çıkar çıkmaz Belle'yi yayınlamak ? Türkçe dosyaları birlikte mi hazırlanıyomuş neymiş o tarz birşey söylediler, anlayamadım tam. Ama bu nokia facebook sayfasındaki sayaç Belle için olabilir diye düşünüyorum.

Telefon görüşmesini 5 dk önce yaptım. Eğer aramak isteyenler için numarayı da veriyim; 444 36 65

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bu bilgi kesin mi acaba...

amtcn

Üye
    Konu Sahibi
Kesin olup olmadığını bilmiyorum mailime cevap olarak aradılar. Bende söylenenleri direk sizle paylaştım.

nigzes1907

nigzes1907

Üye
ya gercekten bu ovi yüzünden nokia dan tiksindim gercekten istanbul levent-avcılar ilçelerinde bu güncelleme olayını para ile yapan varsa bende yaptırmak istiyorum Türkiyeye gelsin die 2 ay beklediğim telden sogudum ))))=

• Beğen
Tepkiler: amtcn

ATAŞTAN

Üye
arkadaşlar nasıl anna gelmedi size hala daha anlamadım ben geçen haftadan beri annalı kullanıyorum n8imi nasıl iştir bu ya gelmedi gelmedi belle gelcek nerdeyse tel üzerinden taratsanıza güncelleme varmı diye

amtcn

Üye
    Konu Sahibi
hocam wireless yok bende oviden bakıyorum yok hala.

rafet383838

rafet383838

Üye
gelmedı ya ne gezer anna manna bı halt yok

WebStyle

WebStyle

Üye
Belle çıksın Anna'da saniye durmam zaten.. O zaman navi deki 24.1 versiyonu belle mi oluyor ki.. :S

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
*#0000# yaptığım zaman Son Güncelleme : Güncellenmedi yazıyor ama Güncellemeleri kontrol et dediğim zaman Nokia üzerinden alınıyor diyor. Daha sonra Güncelleme bulunamadı diyor .. Anlamadım ben hiç birşey

haliloz95

Üye
tüh be aynı soruyu bende sorucaktım 4 dk le kaçırdım :S :D

cihatyılmaz

Üye
arkadaşlar nasıl anna gelmedi size hala daha anlamadım ben geçen haftadan beri annalı kullanıyorum n8imi nasıl iştir bu ya gelmedi gelmedi belle gelcek nerdeyse tel üzerinden taratsanıza güncelleme varmı diye

kardeşim gelse geldi derdi millet bende de gelmiyo hala.senin telefonunun kodu tr değildir büyük ihtimal.beni de bugün aradılar bu hafta içine kesin dediler.artık beklicez yapıcak bişi yok.yada NOKİA SHOP lardan yükletebilirsiniz arkadaşlar onlar yapıyo

mcrunner

mcrunner

Üye
bilgi doğru beyler benide aradılar aynı numaradan ne zaman gelir dediğimde cumaya kalmaz dediler her şey hazır dedi nokia neden kullanıcılarına bunu yaptı dedim oda cihazı baştan asagı yenileyen bi programdan bahsediyoruz dedi :S

kraldost

kraldost

Üye
bende anna yüklüydü burda bir kardeşimizin paylaştığı belleyi üstüne yükledim telefon daha açılmadı hangi versiyonu denediysem düzelmedi bügun carfura gittim nokia careden yazılım atmasını istedim onlarda beceremedi yarın bakır köye kvk ya gidecem bakalım ne olacak aşırı merkımın kurbanı oldum ne güzel bir haftadır anna kullanıyordum ama bellenin bir videosuna baktım hoşuma gidince yandım ha yandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt