Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Navifirm sorunu AcİLL
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas
Üye
Konu Sahibi
Navifirm sorunu AcİLL
navfirmde variant blümünde bana uygun product kodu yok. benim kodum 059b530 ... ordaki kod 059b534.. benim telefonum yurt dısı cıkıslı ve ing anna mevcut bunu türkçe yapacağım aradaki numara farkı ondanmı kaynaklanıyor ona göre flashlayacagım ???
navfirmde variant blümünde bana uygun product kodu yok. benim kodum 059b530 ... ordaki kod 059b534.. benim telefonum yurt dısı cıkıslı ve ing anna mevcut bunu türkçe yapacağım aradaki numara farkı ondanmı kaynaklanıyor ona göre flashlayacagım ???
symbian ^3 te product değiştirilmiyor diye duydum. Bulan varsa paylaşırsa çok makbule geçer. Product yabancı olunca da oviden veya telden güncelleme yapınca türkçe dil gidiyor.
symbian ^3 te product değiştirilmiyor diye duydum. Bulan varsa paylaşırsa çok makbule geçer. Product yabancı olunca da oviden veya telden güncelleme yapınca türkçe dil gidiyor.
sanmıyorum benim n8 product 0599425 fakat 059d954 le flash atmıştım hiçbirşey olmamıştı. Ama sonrasında ovi veya cihaz üzerinden güncellemede türkçe dil yine gider.
FeeLz
Üye
navifirm'de Nokia Care Suite'ye bak birde belki orda olabilir