Navifirm sorunu AcİLL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Navifirm sorunu AcİLL
navfirmde variant blümünde bana uygun product kodu yok. benim kodum 059b530 ... ordaki kod 059b534.. benim telefonum yurt dısı cıkıslı ve ing anna mevcut bunu türkçe yapacağım aradaki numara farkı ondanmı kaynaklanıyor ona göre flashlayacagım ???

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
navfirmde variant blümünde bana uygun product kodu yok. benim kodum 059b530 ... ordaki kod 059b534.. benim telefonum yurt dısı cıkıslı ve ing anna mevcut bunu türkçe yapacağım aradaki numara farkı ondanmı kaynaklanıyor ona göre flashlayacagım ???
Yurdısı cıkıslı olunca öyle oluyo maalesef ama forumda ürün kodu değiştirme ile ilgili başlık görmüştüm belki yardımcı olabilir :)

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
yani ben bu durumdyaken atsam sorun olurmu onu soruyorum ??

STaT!C

STaT!C

Üye
Yurdısı cıkıslı olunca öyle oluyo maalesef ama forumda ürün kodu değiştirme ile ilgili başlık görmüştüm belki yardımcı olabilir :)
symbian ^3 te product değiştirilmiyor diye duydum. Bulan varsa paylaşırsa çok makbule geçer. Product yabancı olunca da oviden veya telden güncelleme yapınca türkçe dil gidiyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

symbian ^3 te product değiştirilmiyor diye duydum. Bulan varsa paylaşırsa çok makbule geçer. Product yabancı olunca da oviden veya telden güncelleme yapınca türkçe dil gidiyor.
Forumda aratırsanız bulabilirsiniz adını unuttum programın şuanda

----------Eklendi @ 17:53:13 ---------- Yazıldı @ 17:52:49 ----------

yani ben bu durumdyaken atsam sorun olurmu onu soruyorum ??
Bir şey olmaz tabi flashlamayı biliyorsan sonra sorumluluk almam

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
ne yapıcam ben telefonumun türkçe olmasını istiyorum. Başka yolu yokmudur ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Flashlamaktan başka birşey yok türk annası war navide zaten

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
059b534 u flashlıyorum o zaman.sorun olurmu son kez ?:bye2:

STaT!C

STaT!C

Üye
059b534 u flashlıyorum o zaman.sorun olurmu son kez ?:bye2:

sanmıyorum benim n8 product 0599425 fakat 059d954 le flash atmıştım hiçbirşey olmamıştı. Ama sonrasında ovi veya cihaz üzerinden güncellemede türkçe dil yine gider.

FeeLz

Üye
navifirm'de Nokia Care Suite'ye bak birde belki orda olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt