Navifirm programı ve kullanımı (resimli anlatım)

combalı

Üye
arkadaşlar sorun veriyor bu program win7 de çalışıyor xpde hata var.yardımcı olursanız sevinirim

Tepkiler: atmaca508

ts.61

Üye
beni0 cihaza cfw atar2en kapandı daha açılmıyor kod:0579269 programda yok

inşallah işime yarar nokia 5230 un c6 fw sini hiç beyenmedim ...

emeğine sağlk. iyi paylaşım olmuş !

birde bunun phoenix ile nasıl yükleneceğini açık larsan çok sevirim jaf bizi aşıyo da C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\ klasörünün içine rm-92 buraya dosyayı atıyorum ama phoenix otomatik olarak bulmuyor navifirm ile indirdiklerimi nerde hatam var

ak4692

Üye
kardeş benm 5800xm var yurt dısından getirttirdim bu passport a kayıtlı bu programı kullanıp güncellesem telefonum kapanırmı??

Teşekkürler çok yararlandım elinize sağlık

ELİNE SAĞLIK AMA BENİM BİLGİSAYAR AÇMIYOR navifirmİ HATA DİYOR NEDEN OLABİLİR SİZCE

ahmt102

Üye
knk bu n8 i anna yapmak için nereleri seçiyoruz yardımcı olurmusunuz

seri1618

Üye
lütfenn cewapp yazınn....bnm telefonun arkasında hungary yazıyo....ve de code:0579269....bunu #3 adlı yerde goremiyorum...ben ne seçicem şimdi...bu arada telefonum red...52 yuklu ama ben baştan yukleyecem dee..

seri1618

Üye
neden kimse cvb yazmıyo yaa koskoc forumda kimse yok mu yaniii???

oneer

Üye
telefonu pc'ye bağlayıp tekrar dene

ufuka231

Üye
lütfenn cewapp yazınn....bnm telefonun arkasında hungary yazıyo....ve de code:0579269....bunu #3 adlı yerde goremiyorum...ben ne seçicem şimdi...bu arada telefonum red...52 yuklu ama ben baştan yukleyecem dee..

aynı problemi bende yaşıyorum bu kodda dosya yok

koal

Üye
Bende n97 mini var ve v30.04 ü indirdim telefon ingilizce oldu türkçe yapamıyorum nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.

Benim de Code kısmında 0579270 yazıo ama Variants kısmında yok yaedım edinnnnnnn

Buradan symbian belleyi nasıl bulacaz din kardeşim.

paylaşım için teşekkürler deniyorum umarım işime olur..e63