Haber Navifirm+ 2.8 Versiyonuna Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Navifirm+ 2.8 Versiyonuna Güncellendi
Geliştirici Marco Bellini tarafından yayınlanan Navifirm+ güncellenerek 2.8 versiyonuna yükseltildi.

Nokia serverlarından orjinal Nokia romlarını indirmeye yarayan Navifirm+ güncellemeyle bazı hata gidermeleri ve geliştirmeleri içeren güncellemeyi aldı.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Küçük bir bağış yaparak devamında tüm romları indirilebilirseniz.

• Beğen
Tepkiler: skynet

q0nzalez

q0nzalez

Üye
abi navifirm engellenmemişmiydi? nokia sunucularına bağlanması engellenmişti en son hatırladığım ve hiç bişey indiremiyordum. artık o engeli kaldırdımı nokia? haber için teşekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Navifirmin engellenmesi söz konusu değil. Sadece bizlerin kullandığı sürümün servera erişimini sağlayan açık kapatılmıştı. Bu sürümle erişime yeni bir yol bulunmuş oldu.

katil_197

katil_197

Üye
lumia Black oraya gelince haber verin:D

skynet

Üye
:tşk:Dün global rom'u indirmiştim bir sorun olmamıştı :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bende telefona eski sürümü yüklemek istiyorum yani gdr 3 beta dan önceki sürümü bunun için ne yapmam gerekiyor beni bilgilendirirseniz sevinirim?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Elbette işine yarar, oradaki anlatımı harfiyen uygularsan hiç bir sıkıntı çıkmadan eski sürüme dönüş yapabilirsin. Sakıncası olamaz, çünkü romlar orijinal olduğu için garanti şartlarına aksi bir durum yok. :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Elbette işine yarar, oradaki anlatımı harfiyen uygularsan hiç bir sıkıntı çıkmadan eski sürüme dönüş yapabilirsin. Sakıncası olamaz, çünkü romlar orijinal olduğu için garanti şartlarına aksi bir durum yok. :)
Tamam o zaman çok teşekkür ederim.Ambere geri dönüp tekrardan gdr3 betayı yüklemeyi düşünüyorum yada belki yüklemem çünkü bu soruna gdr 3 betayı yüklerken oldu :)

beats

beats

Üye
alternatif olarak ürün kodunu (örneğin, Lumia 920 Global için "059Q9G3") yazarak tüm sürümleri bulabilirsiniz; indirdiğiniz firmware geçersiz imza hatası verebiliyor NCS de, bunun için dosyaları "C:Program Data/Nokia/Packages/Products/RM-XXX" klasörüne atmadan önce dosyaların başında yazan "RM-XXX" kısmına kadar olan sembol ve sayıları silmeniz yeterli oluyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: n000k
marist

marist

Üye
Teşekkürler.

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.