BrtLVcL
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla ya geçen media markt a gidip inceledim bütün yeni samsung modellerini galaxy s3 ve galaxy note en az 3-4 sene performansından ve yeniliğinden bişi kaybetmezşimdiki aklım olsa almam valla internette gezerken hafıza dolu deyip kapatıyo sinir oluyorumparam olsa glaxy s 3 alırım
ben telefonlarımı hep kendi paramla aldım,bu 5800 alırken gücüm buna yetti bunu aldım,paramı kazanayım değiştirecem o yüzden buradaym.
c5-03 kullanıcısıyım ve teefonumdan memnunum hiç bi sorun yaşamadım
Olum benim çocukluk hayalim symbian bir telefona sahip olmaktın97 mini'yi s60v5 olduğunu bile bile göre göre isteye isteye aldım. S2'de kullandım ama bilmiyorum hani büyüklerin eski takıntısı vardır ya bende o var sanırım
Telefonumuz s60v5 olduğu için burdayız tabikide.
juristokrat gibi bende herzaman kendi paramla aldım. X6 nasip oldu en son. 2 senedir kullanıyorum. Almadan önce araştırmıştım nedir ne değildir diye onun için cihaz hakkında önceden fikir sahibi olmuştum. Eğer değiştirme imkanı bulabilirsem N9 alırım.
Dostum N9 alırsın ama oyun bulamayıp android yüklemekle uğraşırsın. Onun yerine direk İOS yada Android al derim (tabi alacağın zaman)
evet kimse bu konuda nokia nın eline su dökemezNokia takoz telefonlarda 1 numara 3310 falan çok güzel telefondur adam öldürmek için birebir.
telefonu akrabadan almak mukemmel bişeydirbende telefonları hep akrabadan aldımbir c5 ım vardı (kuzenim verdi ) gittim onu dayıma verdim n97 mini sini aldım ben sadece dokunmatik istiyordum o yüzden sonradan v5 olduğunu öğrendim ben c7 almayı düşünürdum
5800'ı bir sene kullandım N8 aldım şuan N8'imde 1.5 yaşını doldurmuş bulunmakta
N8'in adını duyduğum an 5800'ı alacak müşteriler aramaya başlamıştım zaten
o bir senede vaadini doldurdu ama N8 2 seneye geliyor hiç sıkılmadım bu telefondan sıkılacağımıda sanmıyorum..
Şu tasarımı varya
Yeni çıkan çekirdek çuvalı telefonlara dönüp bakmıyorum bile N8 baktırmıyor sağolsun
Sözün özü bırakın şu s60 V5 sevdasını S3 oyun uygulama konusunda ne kadar kısıtlıda olsa oyun delisi birisi değilseniz 100 kadar HD oyun size yeterde artar bile.. Sistem kalitesi s60 v5 in yanında uçak zaten
Allah kurtarsın arkadaşlar
valla bütün işimi görüyor en pahalı tlf alsam nette kalsam iki gün gidecekmi hayır ama 5230 gidiyor ve yetiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?