N9'un tarayıcısında Mobil Facebook arayüzü değişti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
N9'un tarayıcısında Mobil Facebook arayüzü değişti
Öncelikle Selamlar

Bir kaç gündür fmobi'den facebooka girişte sıkıntı yaşıyordum. Mesaj kutusunda Api 500 hatası veriyordu. Bunun üzerine bende bu sabah tarayıcıdan m.facebook.com dan giriş yapayım dedim. Ve sürprizle karşılaştım klasik facebook arayüzünün yerini iOS ve Androiddeki arayüz almış. Gerçekten çok güzel olmuş. Tavsiye ederim.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
hiç cep telefonunuzdan touch.facebook.com denedinizmi ? facebook dokunmatik ekranlı telefonları için bu hizmet uzun zamandır var :) ve kendi N9 daki facebook yazılımı tabiki daha kullanışlı belki ben öyle düşüyorum.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Ben genelde m. dan giriyordum bahsettiğim değişiklik m. içindir. Klasik arayüz vardı. Bu arayüz Telefonda dahili gelen programa göre daha güzel bence. Ben fmobi kullanıyordum orjinal programı nitdroid kurulumu yaptığım için her defasında tekrar şifre girmem gerekiyor bende fmobi kullanıyordum. Fmobide hata vermeye başalyınca mobil siteye bi göz atayım dedim daha önce giriş yaptığımda arayüz klasikti. Bilgi amaçlı paylaştım.

pRime.

pRime.

Üye
touch face'de vardı mert.

memolim83

memolim83

Üye
beN zaten touch kullaniyordum ayni heralde

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
An itibariyle mobil facebook arayüzünün toucha nazaran bir ufak ayrıntısını farkettim az sonra atacağım bir ss ile göstereceğim.

İlk resim mobil facebooktan gördüğünüz üzere beğen yorum yap ibareleri mevcut.
İkinci resim ise touch facebooka ait ve beğen beğenmekten vazgeç yorum yap şeklinde belirtilmiş. Arama bölümündede çeşitli farklar mevcut. Mobilde sayfa kişi vs... şeklinde bölerken touchda klasik arıyor.

ArAgOr

Üye
arkadaslar ben buradan facebooka resim yükleyemiyorum. Hata veriyor nasıl düzeltebilirim

PalmerTech

PalmerTech

Üye
uygulaması baştan beri rezaletti zaten, yer bildirimi bile yoktu, tarayıcı versiyonu hoşuma gitti

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
uygulaması baştan beri rezaletti zaten, yer bildirimi bile yoktu, tarayıcı versiyonu hoşuma gitti

Aynen öyle. Dahili gelen program eksikti. Fmobi başarılı bir program api error veriyordu. Şimdi baktım düzelmiş tavsiye ederim.

Uruloki

Uruloki

Üye
Valla N8 de hala ayni arayuz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt