N99i Ekranına Japon Yapıştırıcısı Döküldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramazax

Üye
    Konu Sahibi
N99i Ekranına Japon Yapıştırıcısı Döküldü
n99i ekranına japon döküldü tuşları basık kalıyor ekranın hiçbirşeye giremiyorum zorla giriliyo japonu kazıdım gne olmadı cama 40 ytl dediler tavsiyeleri bekliyorum

Ozan

Ozan

Admin
Yani ekranını değiştirmelisiniz kaldı ki bu telefonlar çin den geliyor, teknik destek olayı da çok çok zayıf yine de 40 ytl de degistiren yer bulman şans işi bence hemen değiştir:)

luupuus

luupuus

Üye
Yani ekranını değiştirmelisiniz kaldı ki bu telefonlar çin den geliyor, teknik destek olayı da çok çok zayıf yine de 40 ytl de degistiren yer bulman şans işi bence hemen değiştir:)

aynen katılıyorum

abdullah484

abdullah484

Üye
arkadaşım bence değiştirsende eskisi yapamazlar nede olsa adamların daha ilk değiştirişleri olacak veya 3 4 değşişdirişi.Admlar daha amtörler bu konuda yani ileri de kesin sorun yapar o cam

ero17

Üye
doğudaki adamlar bu işi bilirler adamların işi çin telefonu. onun için orası biraz daha sağlam gibi geldi bana.....!

freedoom034

freedoom034

Üye
abi çin malından uzak durun t818 vardı aynen tuşları doukuldu benımkinin sonraanten koptu ekran dandiklesti elinde dokuluyor yani

TROJAN_43

TROJAN_43

Üye
Hemen değiştir katılıyorum

burak9400

burak9400

Üye
bence ekranını değiştir ve hemen o telefonu birisine sat.kaça aldıysan onun 15-20 lira aşağısında sat o düşüş fiyatını da kullandığın günlerin yerine say.hemen sat ve kendine mümkünse n73 al beni dinle pişman olmazsın.eğer pişman olursan(ki olmayacağına garanti verebilirim)o telefonu da satıp orj. bi telefon alırsın.

ugurbaba55

ugurbaba55

Üye
hemen yaptır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt