N97RM-505 21.0.045 Modifiye Yazılım Detaylı Anlatım Hata Çözümleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
N97RM-505 21.0.045 Modifiye Yazılım Detaylı Anlatım Hata Çözümleri
Gerekli Olan Yazılımlar
Phoenix (Sitede Paylaştığımda Sorun Oluyomuş Temin Ediniz)
JAFSetup_1.98.62.exe ve OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe(Paylaştığımda Sorun Oluyormuş Temin Ediniz)
Navifirm

rar:www.maxicep.com

İşleme Başlamadan Önce Telefon Hafızasındaki Verilerinizi e Ye Yedekleyin Ve Bilgisayara Depolama Modunda Bağlayın
Private,resource,sys,system
Klasörlerini Hafızadan Sİlin Navifirmle İndirdiğiniz Dosyaları(rofs2 Ve Uda Hariç) C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products klasörü İçine RM-505 Diye Bi Klasör Oluşturun Ve İçine Atın Aynı Şekilde Linkdeki Rofs2 Ve Uda Dosyasınıda Buraya Atın
Pc Suite Bağlantısına Geçerek OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe Yi Çalıştırarak Go Buıtonuna Basın
Hata Verecektir Evet Diyerek Geçin Üst Sekmelerden bb5 e Geçerek inf Butonuna Basın Dosya Tanıması Tamamlanınca Flash Butonuna Basarak Gelen Uyarıya Evet Deyin Telefon Nokia Yazısı Gelene Kadar Telefonu Bilgiasayardan Ayırmayın

Bir Sorun Durumunda [email protected] Ekleyerek İletişime Geçebilir Yardım Alabilirsiniz

Teşekkürler Maxicep Üyeleri

ST_SaraL

• Beğen
Tepkiler: ananni1, Ferzan, florya27 ve 3 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Benim işime yaramıyor ama emeği görmezden gelecek kadar kör değilim ;) Teşekkürü borç bilirim... (Kör yerine argo bir tabir yazmıştım da şimdi ceza falan alırız boşver:D )

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah saol :]

okarakedy

Üye
102 ye de modifiye bekliyoruz

yasarbas

yasarbas

Üye
güzel olmuş iyi çalışma.. arkadaşın dediği gibi 21.0.102 yede bekliyoruz..

medet1977

Üye
:oke:

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
yakında oda hacklı modifiyeli şekilde sunulacak çalışıyorum :]

yasarbas

yasarbas

Üye
inşallah 102 modifiyeli süper ve sorunsuz olur..

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
nejaterol

nejaterol

Üye
N97 telefonunuz varmı varsa ne renk
o silinen yazılımı yükledinizmi.

yasarbas

yasarbas

Üye
Kardeş eklediğin sayfa yok girilemiyor silinmiş kaybolmuş.

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
yöneticiler tarafından silinmiş isteyenler [email protected] eklesin yardımcı olurum renk siyahdır ama istenirse beyazıda düzenleyebilirim

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sevgili Lazzrail ;

Konuda zararlı dosya tesbit edildiğinden dolayı kaldırıldı ..

Yeniden düzenleyip tekrar paylaşırsanız onaylanacaktır .

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili Lazzrail ;

Konuda zararlı dosya tesbit edildiğinden dolayı kaldırıldı ..

Yeniden düzenleyip tekrar paylaşırsanız onaylanacaktır .

zararlı dosya derken telefonun firmware dosyaları ekliydi diğer dosyalar bu siteden indilip derlenip koyulmuştu hangisi zararlıydı?

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca onaylandıkdan sonra kaldırıldı

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
RM-505_21.0.102 .. Dosyası .
Hatırladığım kadarıyla rapidshare e uploadlı idi , doğru mu ? Doğruysa siz mi upload ettiniz , aldığınız kaynaktan da bulaşmış olabilir .

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
RM-505_21.0.102 .. Dosyası .
Hatırladığım kadarıyla rapidshare e uploadlı idi , doğru mu ? Doğruysa siz mi upload ettiniz , aldığınız kaynaktan da bulaşmış olabilir .
ben upload ettim ve firmwareyi düzenleyende benim bilgisayarımda her gün güncellenen kaspersky 2010 sürümü mevcut her daim tarama yapmakda ve upload etmeden öncede taranmışlardı neyle nasıl tarattınız blmiyorum ama eğer jaf emülatördeki virüsü diyorsanız bilgilendireyim bilmiyorsunuz demektir jaf emülatör sahte sürücü yaparak odeon jaf programına girmeye çalıştığı için(lisanssız ve dongle sız kullanım için) virüs programları bunu virüs larak görmektedir bunuda yazıda belirttim

yasarbas

yasarbas

Üye
Arkadaşım sende yeniden upload yap ne gerek var tartışmaya..

sayokantürk

sayokantürk

Üye
ben upload ettim ve firmwareyi düzenleyende benim bilgisayarımda her gün güncellenen kaspersky 2010 sürümü mevcut her daim tarama yapmakda ve upload etmeden öncede taranmışlardı neyle nasıl tarattınız blmiyorum ama eğer jaf emülatördeki virüsü diyorsanız bilgilendireyim bilmiyorsunuz demektir jaf emülatör sahte sürücü yaparak odeon jaf programına girmeye çalıştığı için(lisanssız ve dongle sız kullanım için) virüs programları bunu virüs larak görmektedir bunuda yazıda belirttim

Kardeş yeniden uplod edebilirsen çok iyi olacak konuyu dağıtmadan işimize bakalım emeğe sayğı duyalım ben şimdi virüslü denilen dosyayı uplod ediyorum saymentec ile tarayacağım eğer öyle bir şey varsa anında dosya silinir jaftan dolayı öyle virüs meselesi ise arkadaşın yazdığı kanaatteyim virüs proğramları bazı proğramları virüs olarak alğılayabiliyor sorun yok demektir kaldıki kaspersky virüs proğramı virüsü affetmez konu yanlış anlaşılmış sanırım

--------------- Ekleme ---------------

Eğer kısaca buraya konuyu nasıl yapacağımızı anlatırsan seinirim bir önceki V21.0.045 hack yapmıştım acaba aynı yöntemmi ?

yasarbas

yasarbas

Üye
upload ettiğin için teşekkürler bak bu sefer silmediler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt