N97 Youtube ve diğer sitelere giriş için DNS adresi.

Sponsorlu Bağlantılar

iLgenAkturk

iLgenAkturk

Üye
    Konu Sahibi
N97 Youtube ve diğer sitelere giriş için DNS adresi.
Youtube veya diğer yasaklı sitelere herhangi bir program kullanmadan sorunsuz girmek isteyen arkadaşlar, aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli.

Ayarlar/Bağlantı/Hedefler/Internet/(Benim Turkcell) Turkcell Internet/Seçenekler/Gelişmiş Ayarlar/DNS Adresleri:

Birincil DNS adresi: 208.67.222.222
İkincil DNS adresi: 208.67.220.220

Bizzat kendim bu şekilde kullanıyorum. Farklı DNS adresleride verilmiş fakat en sorunsuzu bunlar, aynı zamanda bilgisayarınızdaki DNS leri buna çevirirseniz sorun yaşamayacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: qadir, 156asd156, jamesbaba ve 3 diğerleri

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkürler.yalnız ben bişeyi merak ettim,ben cihazımdaki dns ayarlarını senin dediğin gibi yaptım diyelim,ama dışarda açık wlan ağlarını kullanarak yotube ye ve dediğiniz yasaklı sitelere girebilecekmiyim.teşekkürler

iLgenAkturk

iLgenAkturk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkürler.yalnız ben bişeyi merak ettim,ben cihazımdaki dns ayarlarını senin dediğin gibi yaptım diyelim,ama dışarda açık wlan ağlarını kullanarak yotube ye ve dediğiniz yasaklı sitelere girebilecekmiyim.teşekkürler

aynı menüden turkcell interneti seçmiceksin hangi bağlantıdan bağlıysan orda listeliyor bağlantıları. girecen içine aynı yerden onun DNS ayarınıda aynen yapacan sorun kalmayacak :)))))
hepsi bu..

bütün bağlandığın wirelesslarda aynı sistemi uygulaman yeterli ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler...

iLgenAkturk

iLgenAkturk

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bir ayrıntı eklemem gerekiyor. aynı menüde vistadaki gibi IPv4 birde IPv6 var..
ordan IPv4 ün içine girip DNSleri oraya yazmamız gerekiyor.. kablosuz bağlantılar için geçerli bu söylediklerim..

sonra atış serbest :)) bu bilgiler alıntı değildir kendim çözdüm ayrıntılarını ona göre :)))))
umarım iş görür :)

--------------- Ekleme ---------------

hiç deneyende mi olmadı??
herkes bakıp bakıp çıkıyo :S

uğur55

Üye
olmadı kardeş n97 de youtub açtıktan sonra internet tıkanıyor

ntquartex

ntquartex

Üye
Merhaba,bu ayarları yapmama ragmen turkcell interneti kullanarak youtube videolarını izleyemiyorum.wlanda sorunsuz izleyebiliyorum.rica etsem baglanti ayarlari,hedefler,tcell internet altindaki tum bilgileri paylasir misiniz?

mitht

Üye
Engelli olan siteler için ağ geçidi yanıt vermiyor şeklinde bir hata vermeye devam ediyor. Sadece dns değiştirmek bir işe yaramıyor. Bir çözümü var mıdır?

fdsa456

Üye
gayet ii çalışıyo saol

fthyslyrt61

Üye
olmadı kardş google bile zor giriyor böle ypınca :)

Üst Alt