Siteye ulaşamıyorum, bağlantı sıfırlandı ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Siteye ulaşamıyorum, bağlantı sıfırlandı ne yapmalıyım?
Girdiğim siteye ulaşılamıyorum, bağlantı sıfırlandı hatası alıyorum bu hatayı nasıl çözebilirim? Hatanın çözümü makalemizde yer alıyor.

Aşağıdakileri deneyin:
Bağlantınızı kontrol etme
Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme
ERR_CONNECTION_RESET hatasının çözümü

"Bu siteye ulaşılamıyor" hatası web sayfalarının bağlı olduğu sunucu, kullanıcının DNS adresi veya kullanıcının internet servis sağlayıcısından kaynaklı oluşan bir sorundur. "Bu siteye ulaşılamıyor" hatası alan kullanıcılar bağlanmak istedikleri web sayfasına erişemezler. Bu durumun birden çok sebebi olabilir. "Bu siteye ulaşılamıyor" hatası alıyorsanız aşağıdaki çözüm önerilerini deneyebilirsiniz.

"Bu siteye ulaşılamıyor" hatası nasıl çözülür?
1. Bağlanmak istediğiniz sayfanın sunucularında oluşan arıza "Bu siteye ulaşılamıyor" hatası almanıza sebep olabilir. Örneğin Youtube veya Google'a girmek istediğinizde "Bu siteye ulaşılamıyor" hatası alıyorsanız ilk olarak farklı web sayfalarına bağlanmayı deneyebilirsiniz. Farklı web sayfalarında herhangi bir hata almıyorsanız sorun bağlanmak istediğiniz sayfanın sunucusunda oluşan arızadan kaynaklanıyordur. Bu durumda kullanıcıların sayfaya bağlanmak için yapabileceği bir işlem yoktur. Sunucuda oluşan problem düzeltildiğinde web sayfası tekrardan aktif olacaktır.

2. "Bu siteye ulaşılamıyor" hatası DNS kaynaklı olabilir. DNS adresinizi değiştirerek "Bu siteye ulaşılamıyor" hatasını çözebilirsiniz. DNS adresinizi değiştirmek için aşağıdaki bağlantıdan yardım alabilirsiniz.

DNS nasıl değiştirilir?
3. "Bu siteye ulaşılamıyor" hatası internet servis sağlayıcınızdan kaynaklı olabilir. "Bu siteye ulaşılamıyor" hatası aldığınız anda ADSL modeminizi kontrol edin, üzerinde ADSL ışığı yanıp sönüyor ise bağlantınız kopuyor demektir. Bu durumda ADSL modeminizi kapatıp açmayı deneyebilirsiniz. Sorun hala devam ederse Türk Telekom veya Superonline gibi servis sağlayıcınızı arayarak durumu iletin. Bu sayede "Bu siteye ulaşılamıyor" sorunu çözülecektir.
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
:tşk:
 

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
486
Eren Değerli
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
346
Eren Değerli
Eren Değerli
Cevap
3
Görüntüleme
643
PALA.
  • Kilitli
Cevap
4
Görüntüleme
314
Baydırman


Üst Alt