n97 wifi acil yardım kafayı yiyeceğim :(

Sponsorlu Bağlantılar

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
arkadaşım dediklerini yaptım gene olmadı (on paylas.anahtar:EAP olacak!!!!) bu şekilde düzenledim
wlan bağlan dedikten sonra "wlan bağlanamıyor önceden paylaşımlı anahtarın doğrulanması gerekiyor." yazısı çıkıyor biliyoeum çok küçük bi hata yapıyorum ama olmuyor kusura bakma senide meşgul ediyorum

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım internet ayarlarıyla oynama hiç orjinal ayarlara geri çevir menü araçlar bağlantı hedefler var oraya gir seçenekler de yönet de her zaman sor yap bir bağlantı yaparkende seçersin istediğini..

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
inanmayacaksınız ama (bende inanamadım) semirar söylediği gibi moddem şifremi rakamlardan yapıp değiştirdim ve evde 5800 xm bağlandım şaşılacak şey tüm arkadaşlara teşekür ederim sorunun çözüldü

kamercan

Üye
arkadaşlar ben de şifreyi yazıyorum herşey tamam ken internete bağlanıorum hata verio geçersiz sunucu ismi diye bana yardım edebilecek olan var mı bu arada telefon n97

kur

kur

Üye
sifrenizin sadece rakamlardan olmasinda kolaylik var;
sifre yazarken ,her tus dan sonra *(yildiz) geldigi icin, girilen harf net olarak belli olmuyor.
Turkce ( iI ) gibi noktalilarda hatali giris oluyor.
YUKARDA anlatilan yontem 100 %dogrudurve defalarca denenmistir.
Arkadaslar nerede hata yaptiklarini deneyerek bulabilirler:bye2:....

serkanım_

serkanım_

Üye
yurtdısı telefonlarında neden olmuyo

kur

kur

Üye
Yurt disindan alinan telefonlarda kesinlikle Turkce olup olmadigina bakip almali;
ornek ABD deki telefonlarda ingilizce ispanyolca var diger dillere ihtiyac duyulmadigindan
ureticiler koymuyor.
Avrupada satilanlarin bir kismi Turkceyi destekliyor.Turkiyede Turkce dil yamasi atiliyor ama randimanli degil.
EN iyisi Turkiyede satilan ve Garantili Telefonlar ..Problemsiz oluyorlar ..BAGLANTIDA VS..

serkanım_

serkanım_

Üye
yurt dısı mallarında bu sıstem olmuyo bılen varmı acaba

fero51

Üye
yaa bennde menüde wlan wifi falan yok telin neresinde bu wifi

parlamentt

parlamentt

Üye
telefonunuzdaki wifi ayarlari :
Araclar-ayarlar-baglanti-erisim noktasi-
secenekler-yeni erisim noktasi sec:
Baglanti ismi:wi-fi baglantinizin ismini yaz.
Veri tasiyici:kablosuz lan
wlan ag ismi:wi-fi baglantinizin ismini yaz.
Ag durumu:genel
wlan ag modu:altyapi
wlan guvenlik modu:wpa/wpa2(sifrelemeye gore degisir;acik ag-wep-802.1x )
wlan guvenlik ayarlari:------bos kalsin
ana sayfa :yok
gelismis ayarlar;
ıpv4 ayarlari;--bos
ıpv6 ayarlari:--bos
yakin kopya su adresi:yok
yakin kopya port no:0
tel.anasayfada;
wlan agi ara-secin,
otomatik tel.sizin aginizi bulur,
sifrenizi girin tamamdir.
:bye2:
işe yaramadıı.....eksik yazmıssın yönlendirmeyii hedefler e giriyoruz galibaaa...

Indiana Jones

Üye
--------------- Ekleme ---------------

eğer ''wlan:web ağ geçidi cevap vermiyor'' hatasını alıyorsan dediklerimi sırasıyla yap. öncelikle modemin hangisiyse onun sitesine gir(örneğin benim modemim Pikatel Airmax-101 sitesi bu: 192.168.1.1) senin modemin neyse onun sitesine gir girdğinde ıd ve şifre isteyecek id:admin şifre:ttnet modemin sitesinde kablosuz ayarlarına gir orda mac filtreme seçeneği var ona gir telin mac adresini oraya kaydet(mac adresini öğrenmek için *#62209526#) daha sonra kablosuz seçeneğinden güvenlik ayarlarına gir ordaki webşifreleme yi ''etkin değil'' yapıp kaydet. ben bu sorunu böyle çözmüştüm belki sendede işe yarar.

fatih545

fatih545

Üye
Benim telefonumda Menü>Ayarlar bölümüne geliyorum orada bağlantı çıkmıyor :( Bu neden olabilir :S

bugra_5211

bugra_5211

Üye
sevgili teğmen söylediğiniz ayarların hepsini yaptım ama yine olmadı. wlan ağımı bulup bağlanmak istediğimde kodu giriyorum bağlanıyor diyor ama sonra wlan ağları bulunamadı diye uyarı veriyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler

aynı sorun bndede var tlfonu modemin üstüne koyuyorum yinede bağlanmıyor. Oda sanırım wi-fi 802.11 xx olayında dolayı oluyor. Bnde pc de etherneti wi-fi paylasıma actım tlfdan pc ye bağlanıp giriyorum

judgeofdarksea

Üye
bendede n97 mını war cın malı ama wlanı bulamadım ayarlara gırıyrum baglantı yonetımınde sadecesebeke ayarı we bluetoot cıkıyor yardım edermısın lutfen

sn ustteymen bende cın malı n97 mını war wılan ayarlarını yapamadım bana yardımcı olursan sewınırım

hwhite

Üye
n95 kullanıyorum. telefonumda wlan bağlanırken "ağ geçidi cevap vermiyor" hatası içi yapmadığım güncelleme atmadığım takla kalmadı. sonunda sorunu buldum. sorun wlan a bağlandığım bilgisayardaymış. bilgisayarda eset nod32 kullanılıyor ayarlarından kişisel güvenlik duvarı-sistem tümleştirmeden yalnızca uygulama protokollerini tara yı seçiip sorunu böyle aştım...

slymnqqqq

Üye
web - secenekler -web beslemeler- oto. guncelleş.eriş.noktası ordan baglantını seç sorun kalkar

iyi aksamlar

_play_06

_play_06

Üye
arkadaslar bendede n97 var almanyadan gelme vadafone taahhutlu cıhazla nımbuza gırebılıyorum guncel yazılımları gorup ındırebılıyorum ( navıgasyon maıl exchallenger vs. ) ama nete gıremıyorum :S modemde mac adresı etkn degıl ama neden se telefon nete baglanmıyor kafayı yıcem yardım edersenız sevınırım :S

Arkadaşlar Şimdi Burada Sizlere gece Çözmüş Olduğum Olayı Anlatacağım Nokia N97 İle nete Giremeyen Arkadaşlarım İlk Önce Ayarlardan bağlantı Ayarları Ordan Hedeflre Gelsin Hedeflerdeki Bağlantıları Komple Kladırın Daha Sonra Wierless e Gelin Wierless Arayın Bulduğunuz Cihazı Seçin Şifresini Girin SOnra Ana Ekran Menü Tuşuna Basarak menü üzerinden Nete veya Oviye Direk Girin Bu Şekilde Nete Bağlanacaksınız 2 Gündür Aradığım Şeyi Sonunda Buldum Arkadaşlar. Teşekkürü Çok Görmeyelim =)

djfacia

Üye
Arkdaslar Bende N 97 FirLanda Malı Var :S Ama bir TÜrlü Sİzin SöylediKlerini buLamıyorum Telde:S
Araçlar ayaralara qirince ag hakıında var ona tıklayınca sim ağ kurulumu var:S tIklyINca ağı seçim var altındada istenen agı var :S bu firlanda markalı nokiada sizin dedikleriniz özellikler yok :S yardımcı olabilcek varmı aceba :S
yardım ederseniz cok sevinirim .!

ada097

ada097

Üye
way arkadaş nedir bu n97 den çektiğimız.
Ben de n97 kullanıyorum.yenı yazılım attıktan sonra wlan bozuldu.wlan bağlandı dıyor ancak ınternete girmıyor(geçersiz sunucu ısmı)dıyor

spy60

Üye
nokia n97 yapanın taaa anasını sikeyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :@

Üst Alt