talhay
Üye
-
Konu Sahibi
-
anlatmak istediğin işi tam olarak anlatır mısın anlıyamadım. ben işte airtelden bağlanabiliyorum fakat evde pikatelden bağlanamıyorum .forumdan okudum dns değiştirince oloyor dendi ama olmadı .wlan arıyor buluyor sifre istiyor yazıyorum sonra onay wlan bulunamadı diyor. senin anlattığın olayı açarmısın tam olarak ne yapıcamWLAN wifi ayni manadadir.
ONEMLI NOT:WIFI si olan ADSL cihazinizda ayarlar yaparken PC yada LAPTOP ait MAC numaralarinizi yazdiginizdan sadece onlar ADSL den internete baglaniyor.oysa WIFI ceptelinde MAC numarasi var.
yeniden ayar yapip MAC filtresini kaldirin.Tum PC,LAPTOP,wifi ceptel vs baglanabilsin.Sadece SIFRENIZ kalsin.
WEP sifrenizi zaten kolay kolay kiramazlar.(WEP kodunde WLAN guvenlik modu:WPA/WPA2)..
--------------- Ekleme ---------------
ADSL modem ayarlarindan MAC filtresini kaldirin.Kolayca herhangi WIFI li ceptelden veya wifi li cihazdan internete baglanin.
CEP telinizin MAC numarasini ADSL ye kaydetmek isterseniz;En garantili yontemdir baska wifi li cihazlar sizin ADSL ustunden internete baglanamaz..
*#62209526# yazarak bulabilirsiniz..12 hanelidir.00:1c:5f:dc:a3:7b gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?