neco91
Üye
n97 vs n9oo kıyaslaması
öncelikle iyi forumlar. şimdi arkadaşlar konuyu açmamın sebebi malum ben bundan bir iki ay önce n97 almak gibi bir hata yaptım.(bana göre hata memnun olanlar memnun olmaya devam etsin lütfen.)öncelikle bazı sorunlarını belirteyim işlemcisi öyle bir tel için inanılmaz düşük bunu cümle alem biliyor 5800 işlemcisi koymak akla zarar nokia iphone rakip çıkartcağı bir teli sözde amiral gemisini 2-3 program açınca kasan bir makina haline getiren işemciyi niye koyar??mantık.434 mhz bir işlemci bir sene sonra nokia n98 cıkar 435mhz nokia bunu hep yapıyor(6600 7610 3230)
konudan cıktım biraz ama dertli oldugum içindir şimdi ben aldıgım nokia n97 yi satıp n900 gibi steril işletm sistemli bir telefon almak istiyorum ama ya n900de hayal kırıklığıysa işte bu yüzden kullanan birinden(n900) veya araştırabilmiş telefonu anlıyan birinden yardım istiyorum..
gerçekten n900 işlemcisi iyi ve hızlı mı videolarda kasma donma vs programı var mı? 2-3 programda kasma belirtileri takılmalar başlıyor mu? saçmasaçma hareketler yapıyor mu malum symbian (yanlıssa affola) ne kadar güzel kasıyor ve donuyor belli saygılarımla ..
n97 den n900e giden yoldayım.
konudan cıktım biraz ama dertli oldugum içindir şimdi ben aldıgım nokia n97 yi satıp n900 gibi steril işletm sistemli bir telefon almak istiyorum ama ya n900de hayal kırıklığıysa işte bu yüzden kullanan birinden(n900) veya araştırabilmiş telefonu anlıyan birinden yardım istiyorum..
gerçekten n900 işlemcisi iyi ve hızlı mı videolarda kasma donma vs programı var mı? 2-3 programda kasma belirtileri takılmalar başlıyor mu? saçmasaçma hareketler yapıyor mu malum symbian (yanlıssa affola) ne kadar güzel kasıyor ve donuyor belli saygılarımla ..
n97 den n900e giden yoldayım.