n97 vs n9oo kıyaslaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neco91

Üye
    Konu Sahibi
n97 vs n9oo kıyaslaması
öncelikle iyi forumlar. şimdi arkadaşlar konuyu açmamın sebebi malum ben bundan bir iki ay önce n97 almak gibi bir hata yaptım.(bana göre hata memnun olanlar memnun olmaya devam etsin lütfen.)öncelikle bazı sorunlarını belirteyim işlemcisi öyle bir tel için inanılmaz düşük bunu cümle alem biliyor 5800 işlemcisi koymak akla zarar nokia iphone rakip çıkartcağı bir teli sözde amiral gemisini 2-3 program açınca kasan bir makina haline getiren işemciyi niye koyar??mantık.434 mhz bir işlemci bir sene sonra nokia n98 cıkar 435mhz nokia bunu hep yapıyor(6600 7610 3230)
konudan cıktım biraz ama dertli oldugum içindir şimdi ben aldıgım nokia n97 yi satıp n900 gibi steril işletm sistemli bir telefon almak istiyorum ama ya n900de hayal kırıklığıysa işte bu yüzden kullanan birinden(n900) veya araştırabilmiş telefonu anlıyan birinden yardım istiyorum..
gerçekten n900 işlemcisi iyi ve hızlı mı videolarda kasma donma vs programı var mı? 2-3 programda kasma belirtileri takılmalar başlıyor mu? saçmasaçma hareketler yapıyor mu malum symbian (yanlıssa affola) ne kadar güzel kasıyor ve donuyor belli saygılarımla ..

n97 den n900e giden yoldayım.|-)

rasmik18

rasmik18

Üye
n97 dah ıyı arkadalslar n97 sadece dvd oynatr widgetde ozlegı az

cepn97

Üye
n97 çok pahalı ve bir o kadarda eksik telefon, samsung i8000 veya yeni çıkan htc hd2 tavsiye ederim. veya iphoneda güzel, ama nokia n97 rezil bir telefon, o kadar para veriyorsunuz ekstra yazılımları bile deneme vermişler adobe acrobat reader felani, bir daha nokia almam asla

ediesel

Üye
Arkadaşım N900 ü sana her şekilde tavsiye ederim. Zira işlemcisi ARM Cortex 8 tabanlı 600 mhz hızında ve 1gb önbellekli bir cihaz. 256 sı RAM geri kalanı sanal bellek olarak kullanılmakta. Yani nette gezinirken veya herhangi bir şey yaparken hiçbir sorun yaşamayacaksın. Ben nette videolarını izledim arka planda aynı anda 32 tane uygulamayı çalıştırabiliyor. İstese herhalde daha da fazlasını yapar. Nette tam flash desteği var. Alet şimdiki netbookların minimize edilmiş versiyonu. Lakin her alette olacağı gibi bunun da eksi yönleri var. Örneğin aşırı derecede ağır bir alet 182 gr. Ve ilk aldıında kullanmadan önce hemen bir işletim sistemi update yapman gerekiyor. Ayrıca cep telefonu özelliği biraz zayıf. Ama ileride yapılacak olan güncellemelerle bu tip sorunlar da hallolacaktır. Şahsen aleti yakın izlemedeyim. Ameriakda tanıdığın var ise yaklaşık 850 tl gibi bir rakama alabilirsin. Şahsen ben bu tip bir yöntem için uğraşıyorum. Türkiyedeki doğubank gibi yerlerdeki yerlerden almamaya dikkat et zira onların hepsi şimdi grey mal olarak adlandıran cihazlar. Garantisi yok ve kayıtta problemler olmakta. Ya bekleyeceksin biraz alet buraya geelcek yada yurtdışından özellikle Amerikadan birilerini bulup getirteceksin. Diğer yerlerde yani Avrupa ülkelerinde 600 euro.

speed944

speed944

Üye
herkeze selamlar bende oncelerı n86 kullanıyordum n97 ile n900 arasında gıdıp geldım performans ve ozellıkle 3 boyutlu oyunlar acısından suan psp oyunlarını bıle oynatabılecek duzeydeler. n900 kendısı gıbı sonyerıccsın satıo,aphone 3 gs ile aynı katogorıde yanı arm cortex a8 600 mhz islemci ve open gl 2.o garafık hızlandırıcı var bu 3 telefon aynı ama fıyat olarak sanırım satıo ve n900 1200-1300 lira civarı ıphone 1600 civarı gelelim asıl konuya sanırım herkez n900 ozellıklerını ezbelemıstır.anlatmaya gerek yok telefon smartphoneden ziyade tablet bilgisayar gibi en onemlı eksikliler telefonun türkçe dil secenegının olmaması ve mms mesaj yollayamaması ama bu cıhaz telefondan zıyade baglantı ozellıklerı ile bilgisayar gibi muthıs 10 mgbt hızı var bundan oncede nokıa aynı katogode telefonlar cıkardı n700-n800-n810 gıbı ama suan bunları pek hatırlayan bıle yok anlıyacagınız telefon alacaksanız n97 derım onunda bır suru eksıgı var benım ıcın en kotu ozellıklarınden bazıları vıdeo cekımının cok kotu bulanık olması,video duzenleyıcısının dısarıdan gelen bır vıdeoyu kesme.bırlestırme vs yapamıyor olması bataryasının cabuk bıtıyor olması ve bazı versiyondan kaynaklanan donma kendı kendıne kapanma acılmama gıbı ama sanırım benım gıbı bır suru n97 kullanıcısının sorunlarını suan ınternet ortamında gezen ve bu aylarda cıkması beklenen versiyon 2.1 ile giderebir ne dersiniz...

--------------- Ekleme ---------------

ama unutmayınkı nokıa yetkılılerı n97 pesını bırakmıs degıl 3-4 ay gıbı bır zamanda yenı versıyon guncelleme yapmalarından bellı telefonu mukemmle yakın hale getrmek ıstırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt