N97 ve N97 Mini 'yi Nasıl Bilirsiniz? Alınır mı? (ACİL)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
tabiki n97 süperr ben kulanıorm geniş ekran film keyfi :D

samekary

samekary

Üye
Şuan kullanıyorum PM at bilgi vereyim.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Arkdaşım Almadıysan Şu Ana Kadar Kesinlikle Alma
Ram İşlemci sistem 5800 la aynı
+ ları var 5800 a göre - leride var Bu telefon 5800 ile kıyaslanmaması lazim çünkü o kadar para veriyorsun
git kullanalara bak sana tavsiyem n900 , Galaxy Wawe Al oyun oynamayı çok sevip , çok zaman harciyorsan iphone 3GS alabilirsin ... Mininin Tasarımı çok güzel gerisiini sall

djridwan

Üye
ben n97 mini aldim 1 ay kadar once. tavsiye etmem kardesim. herseyi cok guzel kullanisli. pratik fln ama donma olayi war bnm telde bilmiyorum hepsinde bolemidir ama ben sogudum yani su an telefondan.

caremm

Üye
Bende senin gibi çok araştıdım forumlara yazdım vs vs..Şuna n97 32 gb kullanıyorum ve çokk memnunum kardeşim.Minide gercekten çok çeşitli sorunlar çıkıyo araştırdığım ve konustuğum arakadaslara göre..Yanlız n 97 32gb şuana kadar hiç bir sorunla karşılasmadım.Ekran dokunmatiği çok iyi,dahili hafıza 10 numara zaten istedin kadar film atabilirsin...Oyunlarda hiç sorun yasamıyorum,ekran boyutları nedeyle çok ta zevkli oluyo oynaması..Sisteminde herhangibir problem yasamadım.Telefonda ücretsiz navigasyon desteği var,programıda ücretsiz kuruyosun ve çok başarılı çalısıyo..Kamera çok iyi yeterki ortama göre ayarlarını iyi yap..Ön cam ve metal aksamı hiç cizilmiyo,çok kez düşürdüm hiçbişi olmadı:)batarya ömrüde çok süper oyun oynuyorum film izliyorum mesajlasıyorum telk görüşmesi yapıyorum 2bucuk gün gidiyo,daha ne isterimki:)Nette çok hızlı hiç kasma olmadı bugune kadar.Bolt ve kendi tarayıcısını kullanıyorum,duruma göre takılıyorum.Aklına takılan bişi olursa özelden sorabilirsin.Bence n97 al derim verdiğin paranın hakkını veriyo..

svseke58

Üye
Lütfen hariçten gazel okumayın N97 Mininin Ram'i de işlemcisi de 5800 dan yüksek.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Lütfen hariçten gazel okumayın N97 Mininin Ram'i de işlemcisi de 5800 dan yüksek.

Nokia N97 mini

ARM 11 434 MHz processor
8 GB storage, 128 MB RAM

Nokia 5800 XpressMusic

ARM 11 434 MHz processor
81 MB storage, 128 MB RAM

Hacı Kendi Telefonunu Kartal Gibi Görüyorsan Ayrı Mesele
Ayrıntılı Bilgi
bkz:

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
uzun süredir n97 kullanıyorum daha telefonla ilgili hiç bir problemim olmadı

DeepBLOW

DeepBLOW

Üye
N97 den memnun olan da var olmayan da 3 ay önce aldım telefonun tek beğendiğim yanı kamerası ve duruşu.Bunun yanında o kadar para verilen bir telefonun dokunmatik sistemi 300liralık çin telefonları gibi nerdeyse.32GB belleği var ama hiç bi işe yaramıyor müzik dinlerken telefon yavaşlıyor da yavaşlıyor ve telefona hiç yakışmayan bir ses kalitesi var önceki telefonum N95ten sonra vızıltı gibi geldi.Sürekli res atması da cabası.Bana sorarsan Nokia'ya hiç yanaşma Samsung'un yeni modelleri veya iPhone'a yönel

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
N97 den memnun olan da var olmayan da 3 ay önce aldım telefonun tek beğendiğim yanı kamerası ve duruşu.Bunun yanında o kadar para verilen bir telefonun dokunmatik sistemi 300liralık çin telefonları gibi nerdeyse.32GB belleği var ama hiç bi işe yaramıyor müzik dinlerken telefon yavaşlıyor da yavaşlıyor ve telefona hiç yakışmayan bir ses kalitesi var önceki telefonum N95ten sonra vızıltı gibi geldi.Sürekli res atması da cabası.Bana sorarsan Nokia'ya hiç yanaşma Samsung'un yeni modelleri veya iPhone'a yönel

bende hiç yavaşlama olmuyor kardeş

choqsuqar

choqsuqar

Üye
n97 al bnce

latif38

Üye
ben n97mini kullaniyorum cokda guzel calisiyor

lasvetorus

lasvetorus

Üye
5800 al cfw ile n97 yap donanımsal olarak hiçbir fark yok o kadar para ödemene deymez.

wampirus45

Üye
Şimdi n97 alacaksın ya 5800 daki sorunların 2 katını görürsün en iyisi x6 veya n8 al.Bir kere yavaş 32gb hafızanın bi anlamı yok doldur bakalım 15 gb ını kasmayı gör.

caglet

caglet

Üye
Bende n97 mini abimde n97 var ve ikisindende çok memnunuz.. Mininin dokunmatiği başarılı ayrıca zarif bir görüntüsü var ancak hafızası 8gb olmasına rağmen yeterli.. N97 ise 32 gb hafızalı ve kaba duruşlu .. Ancak ikisindede teknik bir sorun yaşamadım aklaşık 3-4 ay oldu alalı ..

Bence n97 mini

Anußis

Anußis

Üye
Ekran kalitesi nasıl? Ayrıca donma kasılma oluyor mu?

hiç girmeyin n97ye sadece 5800ın qwerty klavye ve dahili hafıza takıldıgını düşünün ayrıca ekranı yine aynı yine aynı hiç bir farklılık yok

--------------- Ekleme ---------------

Şimdi n97 alacaksın ya 5800 daki sorunların 2 katını görürsün en iyisi x6 veya n8 al.Bir kere yavaş 32gb hafızanın bi anlamı yok doldur bakalım 15 gb ını kasmayı gör.

valla arkadaş dogru diyor bende x6 var yani bende oldugu için söylemiyorum s60 v5 in en iyi telefonu şuan hiç değilse kapasitif ekran sayesinde sorunsuz herşeye kolayca dokunabiliyorsun ve hız aşırtımı yapılmış 16 gblik dahili hafızası baya baya yetiyor şuan 10 gbsi dolu pek kasma yok ... zaten telefon mp3 oldugu için buna entegre edilmiş

Şehriyar

Şehriyar

Üye
nokia dan telefon alınmaaaaaaaaaaaaaaaaazzzz .... benim kanaatim bu

asker1978

Üye
Nokia'mı birdaha tövbe inşallah birdaha nokia marka hiç telefon almayı düşünmüyorum.

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
N97 gibi telefonu bulamassın şuanda hala birçok özelliğiyle diğer telefonlara bin çeker iphonede flash yok ama onda var çok kullanışlı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt