batarya ömrüde çok süper oyun oynuyorum film izliyorum mesajlasıyorum telk görüşmesi yapıyorum 2bucuk gün gidiyo,daha ne isterimki
Nette çok hızlı hiç kasma olmadı bugune kadar.Bolt ve kendi tarayıcısını kullanıyorum,duruma göre takılıyorum.Aklına takılan bişi olursa özelden sorabilirsin.Bence n97 al derim verdiğin paranın hakkını veriyo..Lütfen hariçten gazel okumayın N97 Mininin Ram'i de işlemcisi de 5800 dan yüksek.
N97 den memnun olan da var olmayan da 3 ay önce aldım telefonun tek beğendiğim yanı kamerası ve duruşu.Bunun yanında o kadar para verilen bir telefonun dokunmatik sistemi 300liralık çin telefonları gibi nerdeyse.32GB belleği var ama hiç bi işe yaramıyor müzik dinlerken telefon yavaşlıyor da yavaşlıyor ve telefona hiç yakışmayan bir ses kalitesi var önceki telefonum N95ten sonra vızıltı gibi geldi.Sürekli res atması da cabası.Bana sorarsan Nokia'ya hiç yanaşma Samsung'un yeni modelleri veya iPhone'a yönel
bende hiç yavaşlama olmuyor kardeş
Ekran kalitesi nasıl? Ayrıca donma kasılma oluyor mu?
Şimdi n97 alacaksın ya 5800 daki sorunların 2 katını görürsün en iyisi x6 veya n8 al.Bir kere yavaş 32gb hafızanın bi anlamı yok doldur bakalım 15 gb ını kasmayı gör.