N97 ve N97 Mini 'yi Nasıl Bilirsiniz? Alınır mı? (ACİL)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
N97 ve N97 Mini 'yi Nasıl Bilirsiniz? Alınır mı? (ACİL)
Bugün 5800 XM Black telefonumu Vatan Bilgisayar'a 30 günlük bir mücadele sonrası iade edebildim. Malumunuz 5800 XM 'in bazı kronik sorunlarından dolayı soğuduğum için N97 ya da N97 Mini almayı düşünüyorum.

Tavsiye eder misiniz? Bunlarda Symbian v5 olduğu için aynı sorunları yaşar mıyım?

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Bence hiç n97 'ye filan girme al bi iphone paşa paşa oyna oyununu :oke:

emr-erock

emr-erock

Üye
bn olsam n97 mini alırdım

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
N97 Mini kullanan var mı peki? Yazılımın aynı olmasından dolayı 5800 XM'deki sorunlar var mı? Nokia'dan da fena soğudum halt ettim sattım N95 8GB telefonumu

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
bence n97 alınır hazır alnmışken

mrmelodi

Üye
ben N97 mini kullanıcısıyım aldıgıma kısmen olsa pişman oldum bazan resetliyor bazan memory hatası veriyor, özellikle hafıza kartına erisim tam bir berbat, bu konuda samsung jet gibisi yoktur

bybilal

bybilal

Üye
al kardeş n97 mini al güzel telefonn. Nokıa dan şaşma.

daniel_23

daniel_23

Üye
n97 tavsiye ederim beyaz telefonlara zaafım var :D

ozan387

Üye
Nokia N97 Mini Tavsiye ederim çok kullanışlı

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kalitesi nasıl? Ayrıca donma kasılma oluyor mu?

SilentOne

SilentOne

Üye
n97 mini al

akhanyu

akhanyu

Üye
Ekran kalitesi iyi fakat bazen resetleniyor bende var bi kvk'ya götürecem resetlenme kesilirse size mesaj atarım.bence al kardeş n97 mini bende var memnunum fakat resetlenme var. :( :)

smlkhrmn

Üye
sakın alma kardeşim bi halt degil bu telefon 6 aydır kullanıyourm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yook kardeşim sakın alma sakın sesi çok çok az ve cılız çıkıyo bende n97 mini var satıcam x6 alıcam sakın alma pişman olursun

JayJayyy

Üye
güzel tlflar.

Zigore

Üye
Bence kesinlikle almalısın.. Nokia N97 al, Mini alma.. Eğer mini alırsan pişman olursun. Çünkü; telefonun binlerce özelliği var ve bu telefonla yapabileceğin çooook şey var, o yüzden 8 GB hafıza yetmez.. Sen en iyisi al Nokia N97'yi 32 GB hafızanı rahat rahat doldur, rahat rahat kullan güzelim telefonu.. Ben 4 aydır kullanıyorum, kesinlikle memnunum.

fizy09

Üye
arkadaşım ben almanyadan made in finlandiya olan bir nokıa n97 32gb aldım. Türkiye de satıalnlar ne malı bilmem. ancak aldığımdan beri hiç bir şikayetim olmadı. Wifi kullandım yayını kuvvetli olan yerlerde çok güzel kullanışı var. Garmin ve NDrive yüklü iki navigasyonu da rahatlıkla kullanıyorum. dokunmatik ekranı çok güzel. arkasındaki klavye ise çok kullanışlı. bu telefonun en çok hasta olduğum kısmı ise, normal klavyeyi açtığımda ekranın belli bir açı ile durması. film ve video izlerken harika oluyor. bu özellik hangi telefonda var. Ayrıca sensörlü bir telefon olması ilginç programları çalıştırmana neden oluyor. mesela su terazisi bile var. diğer taraftan nokıa nın telefonları sorunlu olsa bile sitesindeki versiyon güncellemesi yaptığınızda tüm sorunlar kalkıyor. samsung ve siemens sevmiyorum. ıphone ise hiç elime bile almadım. ben haziranda 250 avro ya almıştım sıfır olarak. yoksa ıphone gibi 1600 lira gibi bir fiyat verilemez telefona. benim düşüncem...

hattin

Üye
kardeşim bende n 97 mini vardı cok sıkıntılı bir telefondu onu verdim n97 aldım bundada hiç bir videoyu izleyemiyourum acıkcası o kadar para veripde alma iphone al daha iyi artık nokia kendini cok bozdu

k1rulez

k1rulez

Üye
Arkadaşım N97 mini kullanıcsym telefn güncellemelrinde bazı sorunlar war ama almanı tavsiye ederim!! Cok Güzel telefon

sweet_boy_yigit

Üye
oyun program konusunda n 97 mini 5 para etmez ben kendım 5 aydır kullanıyorum herhangı bı sorun yaratmadı ama oyunlarda programlarda ı phone un yanından gecemez nokıanın ısı bıttı bu nu hep desemde nokıadan hıc sasmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt