N97 telefon hafızası temizleme

Sponsorlu Bağlantılar

besiktasli34

besiktasli34

Üye
    Konu Sahibi
N97 telefon hafızası temizleme
Arkadaşlar telefonum N97 doluyo neleri silmem konusunda eksiklerim var yani sileceğim dosyaları bilemiyorum zaten dosya yöneticisinden bakınca hafız adolu ama bakıyorum dosyalara tek tek gereksizleri sileyim diye ama bişey bulamıyorum.hafızayı tarattığımda ise uygulamalar 11 mb diğer 33 mb şimdi bu 33 mb ne ve ben neden bulamıyorum telefon c hafıza bölümünde temizlik nasıl yaparım böle bi program veya yol göstercek bişeyler bekliyorum.sorun olunca uygulamalardan daha sonra işime yarayabilecek bazı programları silmek zorunda kaldım yer açabilmek için.yardımınızı bekliyorum teşekürler

• Beğen
Tepkiler: izermen

screambecome

screambecome

Üye
Arkadaşlar Aynı sorundan Bende müzdaripim bu konuda bilgisi olan arkadaş paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

faruk44

Üye
merhaba.benim de dün aklıma geldi ve denedim yeterince yer açıldı.internet kullanımında önbellekleri silersaeniz yer açılıyor onlar tel.hafızasına kaydoluyor.internet-seçeneklegizlilik verilerini sil-önbellek.

ömer erten

Üye
evet baya işe yarıyo kesinlikle deneyın

dada21

dada21

Üye
arkadaş bu sorun n73 de de var sistemde bir dosya 23-24 mb falan yapıo onu x-plore gibi bişeyle silmen lazım

yavuzbekl

Üye
evet 15 mb azaldı tesekkurler paylaım ıcın

SERSEM35

Üye
teşekkürler:oke: bendede şimdilik yer açtı ama yinede öbür tarafda E Dosyada dünya kadar yer var burada sıkışıp kaldık çözüm önerisi olan varn mı?

rasmik18

rasmik18

Üye
arkadasas su fazla ve agır agır proqramları ykleme yada agır temaları yukleme benım telımde n97 beyaz azı 150 uygulama var hıc domuyor cunku agır bısey yuklemıyorum

johan

Üye
arkadaşlar bendede var n97 bnmde C hafızasında 49 mblik kullanım gözüküyor bunları nasıl temizlicem dediğiniz gibi yaptım ama genede aynı o diğer dosyalar...

nedir bu diğer dosyalar nerdedir :-S

duzcelim74

duzcelim74

Üye
arkadaslar ben ıkıncı el n97 aldım aldıgımda telefon hafızasında bır suru program var bunları sılmek ıstıyorum format atamıyorum cunku telefon defterım ve notlarım cok kaybetme rıskını goze alamam bıldıgınız bır program varsa yada sılmenın bır yolu yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkur ederım

amocan_35

amocan_35

Üye
önbelleği silmek gercektenişe yarıyor :D

bykose

Üye
ayarlrdan tel ayalrına gırın ordan msjlar hafızasını e olarak secın yıne aynı resımlerıde e hafızı olarak secın sorun kalmıycaktr ben aynen o skeılde yapotımm

april28

Üye
saolun bende denedim...işe yarıyor yardımlarınız...

digelov

Üye
arkadaşlar n95 8gb aldım fakat telefonumu bilgisayara bagladıgımda bilgisayarımdaki virüs programı devreye girdi ve bayagı bi virüs oldugunu gördüm ama silemedim bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Ferzan

Ferzan

Üye
daha basit bir sistem temizleyici yokmu

aystron

Üye
cok saolun oldu

thepunisherr

Üye
python programının signed olanı varsa link verebilirseniz sevinirim. Saygılar...

aleminstari

Üye
arkadaşlar benim n 97 hafızası 'e' deposunda 28 gb boş hafız olmasına ragmen 700 mb lık küçük bir filmi almıyor.Mesaj ayarlarında kayıt olacak depo hafızası olarak 'e' deposunu seçmiş olmama ragmen bir türlü başaramadım.Konuyla ilgili tardımlarınızı bekliyorum

tamernar

Üye
bu internet önbelliği sil dediğiniz yere nasıl giricez:) ve bunun daha kolay bi yolu yok mu o kadar hafıza varken hafıza sorunu çekiyoruz bütün herşeyi e ye aktaramıyor muyuz hiç kullanmasın telefon hafızasını aldığıma pişman oldum n97yi

Üst Alt