N97 "Şarj Olmuyor" Hatası...

Sponsorlu Bağlantılar

__HassaN__

__HassaN__

Üye
    Konu Sahibi
N97 "Şarj Olmuyor" Hatası...
Arkadaşlar N97 telefonum başlıkta da yazdığım gibi şarja taktıktan sonra "şarj olmuyor" hatası veriyor ve şarj olmuyor. bilgisayardan, farklı farklı şarjler denedim, format attım yine olmadı. İleri düzey telefon kullanıcısıyım saçma sapan çözümler önerecekler hiç önermesin (format at, batarya değiştir vs gibi..) Gerçekten çözümünü bilen bilgili, deneyimli arkadşlardan yardım bekliyorum...

exd2121

Üye
üstadım benımde basıma gelmıstı aynen bu sorun n 97 mını kullanıyorum orjınal olmayan sarj aletı ılle bu hale gelmıstı bataryaya bıraz şok yap :) yanı az bı elektrıkle dokundur bıraz cok az olsun kullanmadıgın ya da bozuk bı sarj aletı varsa onun tellerı ıle yapabılırsın sonra orjınalı ıle sarj et ben oyle yaptım sorun halloldu ınsallah sendede ıse yarar

__HassaN__

__HassaN__

Üye
    Konu Sahibi
Eywallahh hocam çok sağoll.. bi deniyim inşallah olurr.. böle çözümler istiyorum işte :))

- - - Eklendi - - -
üstad denedm de başta oldu gibi ama sonra tekrar aynı hatayı verdii :((

eceaydin

Üye
direkt bataryayı sarj etmeye calıs. Yani akıllı sarj denilen cihazı kullan. Yok sarj olana kadar telim kapalı kalmasın dersen 1 batarya daha al. Biri dolarken diğerini telde kullanırsın.

- - - Eklendi - - -

bende n97 kullanıyorum. Telden sarj ederlen doluyor gosteriyor ama 4-5 saat sonra cıkarıp nete girince 1 saatte batarya bosalıyordu. Bende akıllı sarj kullanıyorum. Daha uzun kullanabiliyorum. Serviste telde kacak var bataryayı cabuk bosaltır dediler

• Beğen
Tepkiler: __HassaN__
__HassaN__

__HassaN__

Üye
    Konu Sahibi
direkt bataryayı sarj etmeye calıs. Yani akıllı sarj denilen cihazı kullan. Yok sarj olana kadar telim kapalı kalmasın dersen 1 batarya daha al. Biri dolarken diğerini telde kullanırsın.

- - - Eklendi - - -

bende n97 kullanıyorum. Telden sarj ederlen doluyor gosteriyor ama 4-5 saat sonra cıkarıp nete girince 1 saatte batarya bosalıyordu. Bende akıllı sarj kullanıyorum. Daha uzun kullanabiliyorum. Serviste telde kacak var bataryayı cabuk bosaltır dediler

Teşekkür ederim aynen bu yöntem iyi gibii.. benim telefonumn da şarjı çabuk bitiyoo..

eceaydin

Üye
:rica:

- - - Eklendi - - -

:rica:

marist

marist

Üye
Kardeşim Büyük ihtimalle Power Entegresinden KaynakLı. Bir Ara benimde Başıma gelmişti. Sonra Şarj Söketi yerini telefoncu tamamen bozdu şimdi akıLLı Şarj deniLen Çihazı kuLLanıyorum. 2 bataryada var biri bitince diğerini takıyorum. :oke:

• Beğen
__HassaN__

__HassaN__

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Büyük ihtimalle Power Entegresinden KaynakLı. Bir Ara benimde Başıma gelmişti. Sonra Şarj Söketi yerini telefoncu tamamen bozdu şimdi akıLLı Şarj deniLen Çihazı kuLLanıyorum. 2 bataryada var biri bitince diğerini takıyorum. :oke:

bende telefoncuya gösteriyim dedim öküz kapağını kapatmayı bilmiyo az daha kırıyodu zor aldım elndenn..

marist

marist

Üye
bende telefoncuya gösteriyim dedim öküz kapağını kapatmayı bilmiyo az daha kırıyodu zor aldım elndenn..

hic Sorma ya Sapa saglam telefonu bozuyorlar sonra yuksek fiyat söyLiyorLar hic bisey biLdikLeride yok.

• Beğen

eceaydin

Üye
bunun icin once arıza hakkında netten bilgi almak en iyisi. Gerci cozum olarak %85 format atılmasını soylerler ama olsun okuzun telefonu kırmasından iyidir.

- - - Eklendi - - -

netten derken interneti kastediyorum.

• Beğen
__HassaN__

__HassaN__

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi çözüm buldum ama biraz komik.. :) Telefonu biraz yüksekteki bi yere şarja takıp telefonu aşağı doğru sallandırdığım zaman gayet güzel şarj oluyor. o hatayı da vermiyor. şarjı da baya uzun gidiyo. :) ama bu muhtemelen benim telefonun şarj yerindeki sorundan dolayı rastgele bir çözüm yolu. başka telefonlarda işe yarar mı bilemem.şu an iyi bi sorun yok :D

- - - Eklendi - - -

bunun icin once arıza hakkında netten bilgi almak en iyisi. Gerci cozum olarak %85 format atılmasını soylerler ama olsun okuzun telefonu kırmasından iyidir.

- - - Eklendi - - -

netten derken interneti kastediyorum.

Malesef format işe yaramıyo boşuna atmayın. başta oldu sandım ama 10-15 dk sonra yine hata verdi..

marist

marist

Üye
Aynen Kardeşim şarj soketinde sorun var.

eceaydin

Üye
bende %85 demistim zaten kalan %15kismida oneridir zeten.
yani senin sarj soketi gitmis olabilir. akilli sarj cihaziyla bataryayi sarj etsen problem kalmaz. 10-15 :tl: civari

• Beğen
marist

marist

Üye
bende %85 demistim zaten kalan %15kismida oneridir zeten.
yani senin sarj soketi gitmis olabilir. akilli sarj cihaziyla bataryayi sarj etsen problem kalmaz. 10-15 :tl: civari

5 :tl: yede bulur genelde 5 :tl: zaten ama özelliğine göre değişiyor fiyatı. Mesala bir tane vardı bataryanın yüzdesini gösteriyordu, yani %51 şarj oldu gibi. Fiyatta 10 :tl:ydi.

• Beğen
yusuf553

yusuf553

Üye
bende n97 var 1amper 5volt sarj cihazı al sorun geçer

• Beğen
__HassaN__

__HassaN__

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadşlar.. Bende bi yedek batarya bi de batarya şarj cihazı alcam. zaten bi yedek batarya almayı düşünydum.

marist

marist

Üye
Rica Ederim. En iyisini Yapacaksın. KeyifLi ForumLar..

• Beğen