Ferzan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dostum Müzik Quran dosyalarının müzikçalara gelmemesi için bir yöntem var oda şu:
X-Plore dosyasını aç.Quran dosyalarını bul ve bu dosyaları tek tek gizli hale getir.
usta sana bi sorun bildireyim belki sen bilirsin cözümü n97 kullanıyorum v21.0.045 firmware yı yukledıkten sonra sag höparlörden ses gelmıyor ne yaptımsa duzelmedi yazılımsal bi sorun herhangı bı darbe almadı tel. jafbox la flash attır duzelır dedıler jafbox yazılımı attırdım ama duzelmedı herseyı yaptım olmadı tek höparlör calısıyo ses cok az cıkıyo neredeyse duyulmuyo bana önerebilecegin bi çözüm varmı.... simdiden tsk ederimmm...
teşekkürler.upload çalışmıyor bende hotfile eklersen güzel olur.simdiden teşekkürler
Öncelikle emeğiniz için çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Size bir sorum olacak.
Telefonumu sizin konunuza göre hack yapacağım. Ancak ne kadar uğraştıysam OPDA sitesinden Sign yapmak için ve "k e y" ve cer dosyalarını indiremedim. Sis uygulamalarını OPDA sitesi üzerinden sign yapabiliyorum.
Telefonu hack ile modifiye yaptıktan sonra sertifika ile uğraşmaya gerek kalmayacak sanırım. Ama sizin konunuzda otomatik sertifikalandırma ile ilgili bir yazı göremedim. Yani hack işlemi sırasında IMEI numarasına göre verilen "k e y" ve cer dosyalarına ihtiyacım olacak mı?
Şimdiden teşekkürler.
HACK İŞLEMİNİN OLMAZSA OLMAZI ROMPATCHERPLUS YAMALARI VE SEÇTİĞİNİZ YAMALARIN TELEFON AÇILIŞINDA OTOMATİK AKTİF OLMA MODU İLE EKLENMİŞTİR bu modifiyeyi yükledikten sonra uygulamalar bölümünde bulunan rompatcher uygulamasına girip gelen ekrana ok deyin ve install server diye bir seçenek var üzerine çift tıklayın işareti yeşil olsun ve programlarınızı yükleyebilirsiniz opda dan sertifika alıp programları sertifika yapmaya gerek yok
Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Şimdi hack işlemine başlayacağım.
peki. bunların dışında yazılım güncelleme uygulaması her zaman açılamamakla birlikte açıldığındada güncellemeleri arama tamamlanamıyor ve sonra tekrar deneyin tarzı bi uyarı geliyor. ve son birşey bahsettiğiniz 102072c4 klasörünü silmek istiyorum fakat erişemiyorum. farklı dosya yönetici programlarıyla da denedim. rompatcher dakiler de aktif.
öncelikle çok teşekkürler. linkini verdiğiniz yerde 21.0.102_v7.0_N97 versiyonu var. 22.0.110 olduğunu söylemişsiniz. hazırladığınız dosyayı içine atınca mı versiyon 22.0.110 oluyor ? yoksa belirttiğiniz versiyonun dosyalarını mı indirmeliyiz?
üstadım teşekkür ederim emeklerin için,bi kac kere yaptım fakat tlf orjinal haliyle kuruldu.daha önce konu anlatımını yapan arkadaşın dosyasını kurmustum olmustu,bende senn dosyanın ismini degistirip o arkadasın dosyasının ismini verdim ve oldu.ilk acılısta beyaz bi tema vardı temalara girince yesil bi tema geldi.beyaz olan daha hosuma gitti onu nerden bulabilrim??
kardeş indireceğin dosyalar bu konudan olacak sadece nasıl yapıldığına bakmak için diğer konuya bakacaksınız güle güle kullanın
--------------- Ekleme ---------------
eklediğin linklerden kabataslak baktığım kadarıyla orjinal yazılıma senin hazırladığın dosyayı ekleyip öyle flash atacağız. ilk mesajda dikkat ettim. 22.0.110 versiyonun bütün dosyalarının linkini değil sadece 10 mb bi dosya linki eklemişsin. sadece bu dosyayla olmuyo sanırım?
ilgilendiğin için çok çok teşekkür ederim.
eklediğin linklerden kabataslak baktığım kadarıyla orjinal yazılıma senin hazırladığın dosyayı ekleyip öyle flash atacağız. ilk mesajda dikkat ettim. 22.0.110 versiyonun bütün dosyalarının linkini değil sadece 10 mb bi dosya linki eklemişsin. sadece bu dosyayla olmuyo sanırım?
ilgilendiğin için çok çok teşekkür ederim.
kardeş benim verdiğim dosyayı diğer orjinal dosyaların içine atarak yapacaksınız
1 dosya ile flash atılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?