N97 mini Nasıl Alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
N97 mini Nasıl Alınırmı ?
Telefondan İstediğim Oyun Ve İnternet İnternete girip Online olarak film dizi fln izlemek istiyorum sizce uygunmu ?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Degil. C6-01'e bak

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Sakın Alma

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 önermiyorlar n97 den bunları yapamazmıyım bunları yapacak bir tel yok mu arkadaş :D

----------Eklendi @ 22:30:11 ---------- Yazıldı @ 22:29:54 ----------

Neden

mangdaşire

mangdaşire

Üye
galaxy gioya bak.android oyun ve uygulama konusunda çok gelişmiş.linux zaten açık kaynak bir sistem,yani yapabileceklerinin sınırı yok.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
ya bütçem Son 700 telefondan istediğim sadece oyun ve internete girip online dizi ve film izlemek

efe-

efe-

Üye
..zamanı geçmiş,teknoloji eskimiş cihazlar onlar..aldıktan bir müddet sonra pişman olabilrsin.onun yerıne hesaplı fiyatlı android cihazlara yönelmeni tavsiye ederim.galaxys gio gibi ...ben hem 5800 hem htc wildwire s kullanıyorum...

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan İstediğim Oyun Ve İnternet İnternete girip Online olarak film dizi fln izlemek istiyorum bunları yapabilecek bir telefon yokmu

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Film falan izliyceksen en az 1000 liralık cihazlara yönelmen lazım.
Güzel oyunlar var n97 için ama hd oyunlar yok.Alttaki modellere bak ama onlarda da flash sıkntısı var.
HTC Wildfire S | Galaxy Ace | Nokia C6-01

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
n97 kötü mü

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Ben İnternetten Film Dizi Oyun oynamak istiyorum bunları hangi tel den yapabilirim

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Mesela Diyorum Bu istediklerimi Görecek En uygun cihaz hangisi huawei hariç

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Şimdi Ben İnternetten Film Dizi Oyun oynamak istiyorum bunları hangi tel den yapabilirim
öncelikle bütçen 600 tlnin altında olmamalı.800-900 tlye kadar çıkarsan lg optmius black var.eger o fazla gelir dersen ideos x5 var ama markasına güvenir misin bilemem.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Yok En fazla taş patlasa 720 civarı Napcaz Yaaw isteklerimi Karşılamıosa Eski Telefonuma devam edim

61semih

61semih

Üye
c6-01 n97 den daha ıyıdır.ıllakı nokıa dersen o fıyat aralıgında c6-01 ıyı.bunun dısında ınternetten fılm fln ızlemek ıcın 1000tl sacmana gerek yok.gıo al 450 500 tl ye ızle.android markette var fılm ızleme programları turkce hemde.pişman olmazsın ben ızlıyorum rahatca fılm

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Ace Alsam Da oLur dimi

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
Huawei ideos x5 al overclock yaparak 1 ghz ye çıarsan hiç donmuyor internetteki videolar(ben1.5 ghz yaptım süper stabil çalışıyor.1.9 ghz yapanda var ama kamera ters dönüyormuş yeni güncellemerde bu düzelir.)huaweiden vaz geçme .nokia ya bulaşma sakın başını yakarsın .soruların varsa ideos x5 ile ilgili sorabilirsin.

----------Eklendi @ 23:57:15 ---------- Yazıldı @ 23:55:04 ----------

gio sakın alma ace alabilirsin ama bence performansına göre çok pahalı.gioda filmlrr kadıyor ve ekran küçük. İdeos x5 3.8 inç ve çok sağlam marka

61semih

61semih

Üye
Huawei ideos x5 al overclock yaparak 1 ghz ye çıarsan hiç donmuyor internetteki videolar(ben1.5 ghz yaptım süper stabil çalışıyor.1.9 ghz yapanda var ama kamera ters dönüyormuş yeni güncellemerde bu düzelir.)huaweiden vaz geçme .nokia ya bulaşma sakın başını yakarsın .soruların varsa ideos x5 ile ilgili sorabilirsin.

----------Eklendi @ 23:57:15 ---------- Yazıldı @ 23:55:04 ----------

gio sakın alma ace alabilirsin ama bence performansına göre çok pahalı.gioda filmlrr kadıyor ve ekran küçük. İdeos x5 3.8 inç ve çok sağlam marka
kafanmmı ıyı arkadasım ace ıle gıo arasındakı farkları sagır sultan duydu fılm ızlemede 0,3 ınc ın nekadar etkısı olabılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt