N97 mini almayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ben 3 gün önce n97 mini aldım ve çok memnunum çok güzel telefon

zehirist

Üye
saolasın kardes bılgı ıcın

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Takmayın bu kendini bilmezi alın süper bi telefon

one2one2

one2one2

Üye
:angry::angry::off::off:arkadışim ben 4 yıkdır eskişehir hamamyolu cadesindeki nokia clupı işletiyorum istersn bi gel yüzyüze konuşalım sana bi çay ısmarlayayım........

--------------- Ekleme ---------------

Marka / Model
Marka Nokia Model N97 Mini Form faktör Slide sideways Renk Cherry Black,........

Marka / Model
Marka Nokia Model N97 Form faktör Slide sideways...............

Günümüz türkiye teknolojisinin en bariz en istenilen özelliği görüntülü konuşma ve n97 minide yoq ve tüm özelliklerini sabahtan beri oturdum oluşturdum bakın farkı anlayın ve nokia bize fiyat olarak nokia clup larda n97yi 1.600tl n97 miniyi ise 1850liradan satışa sunmamız için genelge verdi alın işte farkları illegal_sair arkadaşımız ben sizi kınıyorum lütfen konuştuklarınızı düşünerek konuşun

sen eskisehir buyuksehir belediyesi gibi biyerde nokia clup isletiyorsun oylemi. yaw k.mla gulduruyosunuz su dustugunuz hallere bakin. bende n97 mini kullanicisiyim. 1. si 2 cesit urun var biri cin biri avrupa. benimkisi finlandiya mali. 2. si nasi oluyorda goruntulu konusma yok o clubu olan arkadas aciklasin gunde 2.5 saate yakin goruntulu konusma yapiyorum :d: burda palavra atinca elinize ne geciyor anlamiyorum. neden insanlari yanlis yonlendiriyosunuz. tamam eksiklerini tartisalimda ama bastan sagma bilip bilmeden konusmayalim :oke:

bu arada arkadaslar gps ten verim alamayanlar yardimli gps i kullansin. birde birilerinin soyledigi palavlara inanipta akliniza kilcik girmesin. ovi maps gps verimi konusunda basarili degil. onunla kiyaslamayin. bizzat denedim. sygic mobile maps tavsiyemdir.

japonis17

japonis17

Üye
5800 veya n97 mini son olarak X6 hangisi fiyat perfonmans olarak alamaya değer

n95eray

n95eray

Üye
arkadaşlar herkez bişeyler yazıyor ama ne yazdığını felan bilmiyor tartışmasız n97 n97 miniden donanımsal olarak ve teknik bakımdan çok üstündür tartışma yaratmadan farklarını yazacağım karar kullanıcıya kalsın
n97 artıları
1. Geniş ekran 3,5 inç
2. 32gb dahili hafıza ayrıca 32 gb kart desteği toplam 64gb hafıza (sandisk açıkladığı kart)
3. Q klawtwsinin yanındaki mause var
4. Fm verici (n97 açtığınız müzikleri yakındaki bir radyoya göndererek kablosuz frekans aracılıyla yüksek seste müzik keyfi)
5. 1500 mAh batarya farkı
bunlar yeterli olur umarım aklıma gelen farklılıklar bunlar

ferhat26eses26

Üye
arkadaşlar bende n97 mini almayı düşünüyorum fakat sizin düşünce bilgilerinizden sonra kararsız kaldım. n97 nin şu anki fiyatı 1000 tl. benim telden beklediğim özellikler ise interneti hızlı olacak ayrıca her türlü sisx oyun , program dosyasını açacak. hafızasını doldurduğumda kasmayacak. teknik arza çıkarmayacak. yok kendi kendine kapanmalar falan. ilk cıkan n97 güzel ama çok kaba takoz gibi, bu n97 mini daha kibar geldi ama biriniz almayın diyonuz biriniz alın diyonuz doğrusu kararsız kaldım.ben bu güne kadar klavyeli hariç nokıa nın her telefonunu kullandım şu anda n85 ve n79 kullanıyorum. bi yardımcı olursanız sevinirim n97 mini iyimi kötümü?

dewr83

Üye
N97 mini gayet güzel telefon.. 980tl ümraniye carfur turkcellden nisan sonunda alınmıştır..

WitchKing

Üye
:D :ehe :ehe

n95eray

n95eray

Üye
arkadaşlar bende n97 mini almayı düşünüyorum fakat sizin düşünce bilgilerinizden sonra kararsız kaldım. n97 nin şu anki fiyatı 1000 tl. benim telden beklediğim özellikler ise interneti hızlı olacak ayrıca her türlü sisx oyun , program dosyasını açacak. hafızasını doldurduğumda kasmayacak. teknik arza çıkarmayacak. yok kendi kendine kapanmalar falan. ilk cıkan n97 güzel ama çok kaba takoz gibi, bu n97 mini daha kibar geldi ama biriniz almayın diyonuz biriniz alın diyonuz doğrusu kararsız kaldım.ben bu güne kadar klavyeli hariç nokıa nın her telefonunu kullandım şu anda n85 ve n79 kullanıyorum. bi yardımcı olursanız sevinirim n97 mini iyimi kötümü?
arkadaşım kararsız kalınacak bişey yok n97 kaba diyorsan mini al ama n97 ile mini arasındaki tek benzerliği dış görünüş bencerliği n97 donanımsal olarak mininin tam 2 katı
n97 32GB dahili hafıza mini 8GB
ram ve işlemci olarakta n97 minisinden çok önde
n97de fm vericisi var minisinde yok
n97 3.5 inç minisi 3.2 inç
n97 internette rahat etmek için mause var minide yok
n97 klawye açıldığında lapton şeklinde yatay duruyor minisi daha yatık buda hoş olmuyor
n97 ekranında göz yormaması gereken pahalı bir tabaka var minide yok
ve 97 çok sağlam düşse bile kırılmıyor minisi daha nazik
bu videoları izleyin n97 nedemek olduğunu anlıyacaksınız
minisine 1000tl vermektense n97 1300tl vermek çok matıklı ama mini sahiplerinede saygı duyuyorum güzel bir cihaz ama asla n97 kadar donanımsal üstünlüğü yok:megafon:

SAHAN_E

Üye
arkadaşlar 1 haftadır n97 mini kullanıyorum tek bi eksiklik görmedim n 97 minide maus yok evet ama ondada sağ tarafında yön tuşları var oda karşılıyo ayni şeyi ayrıca çok hızlı güzel şık bir telefon bence önce kendi beklentilerinize bakın sonra karar verin bence harika ve n97 den daha güzel

yusuf1453

Üye
arkadaslar bende de var kullanıyorum bence telefonda hıcbır negatıflık yok mause olsun arkadasım anamızdan mause la mı dogduk bu telefon bence nokıa nın hem kasa hemde ozellık bakımından cıkardıgı en ıyı telefonlardan 1 tanesı(N97mini)

n95eray

n95eray

Üye
arkadaşlar 1 haftadır n97 mini kullanıyorum tek bi eksiklik görmedim n 97 minide maus yok evet ama ondada sağ tarafında yön tuşları var oda karşılıyo ayni şeyi ayrıca çok hızlı güzel şık bir telefon bence önce kendi beklentilerinize bakın sonra karar verin bence harika ve n97 den daha güzel

Sence tek eksik mause mi? 3.5 inç ekranı varmı ekran üzerinde sadece n97 modelinde bulunan pahalı bir tabaka varmi? 32Gb dahili hafıza varmi? Fm vericisi varmi? Radyo ile karıstirma fm vericisi n97 dinlediğin müzikleri yakındaki müzik setinde dinleyebiliyormusun islemci ve ram miktarı n97den yüksek mi? 1500 mAh bataryası varmı yani bunlar küçümsencek özellikler değil iyiki eksik yok ya bide eksik olsaydi :)

omerya64

Üye
baba gibi telefon n97 miniiiiii

antepli-27

Üye
şimdi sen bu kadar büyük adamsın okumusun falan odtüde nokia n97 mini hakkında nutuk atıyosun telefon suan elimde ve suan görüntülü konusma actım konusuyorum bu kadar anlıyon bu işlerden demek ben 26 yasındayım senın yasın kadar cep telefonu kullandım merak etme kımsenın dıkkat etmedıgı özellıklere bile dikkat ederım alırım sen daha salaldıgın telefonun görüntülü konuşmayı destekledıgınden haberın yok kardesım allah aşkına sen bu telefonu kullandın mı bu telefonla goruntulu konusma denedın mıde buraya yazıyosun emın sekılde yok dıye işte senın gıbı kendını bilmez insanlar yüzünden buradaki telefon alcak insanalrın fikirleri degısıyo yazık ki site adminleride yanlış bilgi vermene seyırcı kalıyo sen iyisimi al bi n97 mini bayimişin ac bakalım bı goruntulu konusması varmı yokmu bak ondan sonra gel burda yorum yap....

mrb kardes ben n97mini kullaniyorum ve nasil kamera görüsmesi yapabilirim görüsme yapinca olmuyor aktif mi edilmesi gerekiyor ve karsidaki arkdasim da mi aktiv veya progm fln lazim

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
Sence tek eksik mause mi? 3.5 inç ekranı varmı ekran üzerinde sadece n97 modelinde bulunan pahalı bir tabaka varmi? 32Gb dahili hafıza varmi? Fm vericisi varmi? Radyo ile karıstirma fm vericisi n97 dinlediğin müzikleri yakındaki müzik setinde dinleyebiliyormusun islemci ve ram miktarı n97den yüksek mi? 1500 mAh bataryası varmı yani bunlar küçümsencek özellikler değil iyiki eksik yok ya bide eksik olsaydi :)
n97 ile n97 mininin işlemci ve ramları aynı arkadasım hatta n97 mininin daha hızlı diyebilirim iki telefon kapalı iken acıldığında n97 mini daha hızlı acılıyor test etttim sadece ekran 3.5 inc hafızası fazla batarya fazla oda 150 liralık fark yapıyor bu kadar ha bide n97 mininin kasası n97 ye göre daha sağlam arkası çelik .

n95eray

n95eray

Üye
n97 ile n97 mininin işlemci ve ramları aynı arkadasım hatta n97 mininin daha hızlı diyebilirim iki telefon kapalı iken acıldığında n97 mini daha hızlı acılıyor test etttim sadece ekran 3.5 inc hafızası fazla batarya fazla oda 150 liralık fark yapıyor bu kadar ha bide n97 mininin kasası n97 ye göre daha sağlam arkası çelik .
arkadaşım evet haklısın açılma süresi miniye oranla 5sn kadar geç bunun sebebi 32gb dahili hafıza olması mininin 1500 mAh bataryası yok varsada nokianın orjinal bataryası değil cihaza zarar verecektir birde minide fm vericisi yok buda gösterişli aynı zamanda kullanışlı bir özellik ancak mini kötü bir cihaz değil sadece n97 ile kıyaslamaya girmesi onu bu hale getiriyor yoksa mini ideal bir cihaz o yüzden alma imkanı olanlar ilk önce n97 alsınlar 2 ihtimal olarak mini alsınlar:oke:

jeki01

jeki01

Üye
iyi gunler.
Telefonum N79 kardesimde 5800 var arkadaslarimda n97 ve N97 mini var.
hepsini en az 3 er gun kullandim.
Ozellik olarak N97 iyi, N97 mini bir kac ozellikden arindilmis
N97 mininin N79 dan farki bence dokunmatik olmasi klavyesi ve hafizasi.
N79 da FM-Transmitter da var.
5800 siralama sonuncu bence.
iyi gunler.

rallyboys_34

Üye
Allah'tan kork yaa mini almayınmış ben kullanıyorum canavar gibi tel Üretenden getirenden satandan Allah razı olsun :)

n95eray

n95eray

Üye
Allah'tan kork yaa mini almayınmış ben kullanıyorum canavar gibi tel Üretenden getirenden satandan Allah razı olsun :)
o kadarda değil satanda getirende yapanda zaten para kazanıyor abartmayalım istersen allah rızasını böle işlerde kullanmayalım

Üst Alt