optik nickli arkadaşa katılıyorum arkadaşım madem sevmedin konuyu bir kere yanlış dedin çık git almayı çok isteyem biri buna kafaya takar mutlaka alır lütfen ben burda bi paylaşım yapıyorum bbi küfretmediğin kldmış ya lütfen
nadir dostum özel mesaj almadığın için burdan yazıyorum.bir sorum olacak..ben kendi imle sertifikaladığım programları signed yaptıktan sonra başka bir 5800 a kurulabilir miyim? yoksa o sign sadece bana mı ait oluyor?
yaa arkadaşlar bende 5800 kullanıcısıyım ama n97 mini almayı düşünüyordum siz kafamı karıştırdırnız, bu veletde görüntülü konuşma (3g) varmı yokmu. biri var diyo biri yok diyo.![]()

Konuyu açan arkadaşım sen 19 yaşındasın ve 4 yıldır eskişehirde nokia clup işletiyorsun bu nasıl oluyo sen 15 yaşında dükkan açtında mı işletiyorsun ayrıca 4 yıldır eskişehirde nokia işletiyorsun ve lisenin 17 yaşında bittiğini dişünürsek 2 sene odtüde okudun 19 yaşındasın ama diyorsunki eskişehirde 4 yıldır nokia clup işletiyorum nasıl oluyo hem ankarada okuyup hemde eskişehirde nokia clup işletmek.ya da 13 yaşında odtüye gittin 15 yaşında bitirdin sonrada gelip eskişehirde nokia clup açtın eğer öyleyse seni tebrik etmek lazım...
Tabi kardeş bunlar hem ilkokulu hem liseyi hem üniversiteyi aynı anda okuyolar hem bunları aynı anda okurkan bi de başka bir ilde part time çalışıyolar alkışlamak lazım bunlarıreklamlarda war ya kardesim xD 2 si birada dankek miydi neydi xD

Tabi kardeş bunlar hem ilkokulu hem liseyi hem üniversiteyi aynı anda okuyolar hem bunları aynı anda okurkan bi de başka bir ilde part time çalışıyolar alkışlamak lazım bunları![]()

4 Yıl ClubNokia işletmişsin Burada hukuka aykırı bir durum ile karşı karşıyasın evlat. 18 Yaşını doldurmadan hiçbir işletme senin üzerine olamaz. Ben işletiyorum dersen bu işletme senin adına demektir 
hayır ınsanları yanlış yonlendırıyosun senın yuzunden nıce ınsan belkı alcaktı vazgectı ben nokıanın avukatı degılım ama duzgun yonlendırme yapılması gerek bakın yukardaki msjlarda arkadas dıyo alcaktım kararsız kaldım alayımmı almayımmı dıye bırınız var dıyo bırınız yok dıyo insanları böle ikileme düşürmeye kimin hakkı var cık özür dile dedim konuya cvpta yazmıyo arkadas ki almayın demek kolay bakın sizde bende bi tel almışızdır bozuk cıkmıstır burda sadece o markaya sallamak ıcın cıkan bır sonrakı telıne almayın söle arızası var su özellıgı yok dıyebılırız bu cok basıt herkez konu acmayı bılıyo ama yapmıyoruz böle eksik zekalılar kımbılır hangı sebepten dolayı bu sekıl konular acıp ınsanları yonlendırmeye calısıyolar hemde ben ödtüde okuyorum söleyım burayı işletiyom dıye yalan söleyerek neyse lafı fazla uzattım arkadaslar eger teli almak ıstıyorsanız bu tel satısa sunuldu bırsuru onlıne alısverıs sıtesınde suan satılıyo telefonun özellıklerını merak edıyosanız oralara gırıp urunun özellıklerıne bakın ondan sonra almaya karar verın eger urun özellıklerı sızı tatmın ettıyse alırsınız etmedıyse baska modele bakarsınız ama sızden rıcam bunlar gıbı cahil cühela sahtekar yalancı ne dedıgınız bılmez densızlerın lafına bakarak ürün almaya yada almamaya karar vermeyın herkeze iyi günler .....Belki de dayının halasının oğlunun dedesinin teyzesinin kocasının halasının amcası nokia clup işletiyodur onun dolaşmaya gitmiştir o da bize nokia clup işletiyom diyordur...nokia club te caydıdır arkds kafanızı yormayın xD