N97 mini almayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

nokiaciemre

nokiaciemre

Üye
    Konu Sahibi
optik nickli arkadaşa katılıyorum arkadaşım madem sevmedin konuyu bir kere yanlış dedin çık git almayı çok isteyem biri buna kafaya takar mutlaka alır lütfen ben burda bi paylaşım yapıyorum bbi küfretmediğin kldmış ya lütfen

illegal_sair

illegal_sair

Üye
optik nickli arkadaşa katılıyorum arkadaşım madem sevmedin konuyu bir kere yanlış dedin çık git almayı çok isteyem biri buna kafaya takar mutlaka alır lütfen ben burda bi paylaşım yapıyorum bbi küfretmediğin kldmış ya lütfen

insanları yanlış yönlendirmicen bu konuya bakıp kimbilir kac kişi vazgecti sayısı bellimi hayır o yüzden senden bi ricam var deki yanlış bilgi verdigim için herkezden özür diliyorum unutma bu bir erdemdir ben bidaha yorum yapmam bu konuya ama bişeyi eleştirirken lütfen dogru eleştiri yapalım nokiacıemre kardeşim benım senden sadece budur...

arzutasdelen

Üye
n97 mini kullanıcısıyım bence harika ötesi bi telefon hatta n97 yapılan yazılım hataları bile düzeltilmiş ayrıca görüntülü konuşmada var cep telefonu dünyasını yakından takip ederim özelliklede nokiaları ve bana türkiyede satışa sunulmicak olan n900 den sonra nokianın çıkarttıgı en iyi telefon n97 minidir

illegal_sair

illegal_sair

Üye
alaşıldı sen yanıltığın kimseden özür dilemicen kişilik meselesi yaşına veriyorum senin gibi böle bilir bilmez yorum yazan dengesizleri densizleri lanetliyorum ....

senduran78

senduran78

Üye
yaa arkadaşlar bende 5800 kullanıcısıyım ama n97 mini almayı düşünüyordum siz kafamı karıştırdırnız, bu veletde görüntülü konuşma (3g) varmı yokmu. biri var diyo biri yok diyo. :hmmm

aa-tolga

aa-tolga

Üye
nadir dostum özel mesaj almadığın için burdan yazıyorum.bir sorum olacak..ben kendi imle sertifikaladığım programları signed yaptıktan sonra başka bir 5800 a kurulabilir miyim? yoksa o sign sadece bana mı ait oluyor?

hayır kuramazsınız.

ayhan198585

Üye
arkadaslar kardesım n97 mini aldım ve kendım x6 32gb kullanıyorum. n97 mini ozelıklerı bu lınkte mevcut goruntulu konusma yapabılıyoruz vede gayet basarılı bır telefon gps in kullanıslı olup olmadıgını bılmıyorum fakat gps e de su ana kadar hıc ıhtıyac duymadık yanı ıhtıyacı olan ıcın onemlı bır ayrıntı olabılır fakat benım ve kardesım ıcın degıl. Mause cokda problem olmuyo dokunmatık ekran olmazı mause sorununu pek aratmıyo. telefonlar hakkında cok fazla bılgım yok ama eski n97 ve miniyi karsılastırdım n97 mini ozellıklerı barız olarak daha fazla ve bana gore eskı n97 nın tek artısı hafızasının yuksek olması. atbı su anda x6 kullandıgım ıcın n97 ye gore kesınlıkle tavsıye edecegım bır cıhaz fakat dedıgım gıbı sızler kadar ıyı anlamıyorum telefonlardan sadece benım ısteklerımı fazlasıyla karsılıyo hd kalıtesınde fılm ızleyebılıyorum, kalıtelı vıdeolar cekebılıyorum, e-kitap okuyabılıyorum, hemen hemen her oyunu oynayabılıyorum, gorutulu konusabılıyorum, tv ızleyebılıyorum, ınternet kullanımı gayet basarılı, 3g kullanıyorum ve ınternet uzerınden goruntulu konusabılıyorum, vb... Yani bır telefondan bekledıgımızın otesınde kullanıma sahıp bence. Saygılarımla...

illegal_sair

illegal_sair

Üye
yaa arkadaşlar bende 5800 kullanıcısıyım ama n97 mini almayı düşünüyordum siz kafamı karıştırdırnız, bu veletde görüntülü konuşma (3g) varmı yokmu. biri var diyo biri yok diyo. :hmmm

konunun sahibi var bitane nokia shop sahibi arkadas yaşı 19 ödtü elektronik okuyan ve n97 mini hakkında inanılmaz bilgiye sahip biri o cevaplasın karı gibi kactı n97 almayın diye konu acmayı biliyo iş özür dilemeye gelince yok ortalarda istersen sen bir pm at döner belki sana benim fikrimi sorarsan al kardeşim al kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım ben ayrıca GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA var sen cahil cühelanın lafına bakma :off::off::off:

CS BETA

CS BETA

Üye
arkadslar adı üstünde N97 [MİNİ] mini dio özellikler kısıltlı olcak tabi adamlar bilerek yapio N97 nin aynısını mini die ucuza satmicaklr ya

zfr_1

zfr_1

Üye
Konuyu açan arkadaşım sen 19 yaşındasın ve 4 yıldır eskişehirde nokia clup işletiyorsun bu nasıl oluyo sen 15 yaşında dükkan açtında mı işletiyorsun ayrıca 4 yıldır eskişehirde nokia işletiyorsun ve lisenin 17 yaşında bittiğini dişünürsek 2 sene odtüde okudun 19 yaşındasın ama diyorsunki eskişehirde 4 yıldır nokia clup işletiyorum nasıl oluyo hem ankarada okuyup hemde eskişehirde nokia clup işletmek.ya da 13 yaşında odtüye gittin 15 yaşında bitirdin sonrada gelip eskişehirde nokia clup açtın eğer öyleyse seni tebrik etmek lazım...

CS BETA

CS BETA

Üye
Konuyu açan arkadaşım sen 19 yaşındasın ve 4 yıldır eskişehirde nokia clup işletiyorsun bu nasıl oluyo sen 15 yaşında dükkan açtında mı işletiyorsun ayrıca 4 yıldır eskişehirde nokia işletiyorsun ve lisenin 17 yaşında bittiğini dişünürsek 2 sene odtüde okudun 19 yaşındasın ama diyorsunki eskişehirde 4 yıldır nokia clup işletiyorum nasıl oluyo hem ankarada okuyup hemde eskişehirde nokia clup işletmek.ya da 13 yaşında odtüye gittin 15 yaşında bitirdin sonrada gelip eskişehirde nokia clup açtın eğer öyleyse seni tebrik etmek lazım...

reklamlarda war ya kardesim xD 2 si birada dankek miydi neydi xD

zfr_1

zfr_1

Üye
reklamlarda war ya kardesim xD 2 si birada dankek miydi neydi xD
Tabi kardeş bunlar hem ilkokulu hem liseyi hem üniversiteyi aynı anda okuyolar hem bunları aynı anda okurkan bi de başka bir ilde part time çalışıyolar alkışlamak lazım bunları:alkis

CS BETA

CS BETA

Üye
Tabi kardeş bunlar hem ilkokulu hem liseyi hem üniversiteyi aynı anda okuyolar hem bunları aynı anda okurkan bi de başka bir ilde part time çalışıyolar alkışlamak lazım bunları:alkis

:alkis :alkis

• Beğen
Tepkiler: salihkemal
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
4 Yıl Eskişehirde NokiaCLup işlettin, yaşın 19, 2 Yıl ODTÜ'de elektrik elektronik okudun, şu an nerde okuduğun belli değil. Ben böyle sallayan bir insan görmedim ömrümde ya bu detayları yazdığın mesajı gözden kaçırmışım son mesajları okuyunca dikkatimi çekti. Bir kere Standart şartlar altında ODTÜ'de 2 yıl okusan şu an 1. sınıfta olurdun bu da Elektrik-Elektronik için daha teorik bilgileri sana öğretmeye başladılar demektir yani bununla hava yapmaya kalkarsan böyle ezilirsin. Ayrıca okula ne kadar erken başladın ki 5 yaşında mı? :D 4 Yıl ClubNokia işletmişsin Burada hukuka aykırı bir durum ile karşı karşıyasın evlat. 18 Yaşını doldurmadan hiçbir işletme senin üzerine olamaz. Ben işletiyorum dersen bu işletme senin adına demektir ;) Yoksa yalan mı söyledin. Yoksa orada masa arkasından 2 tane ürün satmayı işletmek mi sandın. Yazık ya... Hadi diyelim 4Yıl ClubNokia'da çalıştın 2 Yıl ODTÜ'Deydin yani Ankarada o halde sen 17Yaşında üniversiteye başladın 13 Yaşında Mağazaydın. Seni o yaşta orada kim sallar =) Anca baban-dayın-amcan ee peki Müşteri?.. Bu muhabbete devam edersem sonu gelmez ne demek istediğimi zaten okuyan anlar;)

• Beğen
Tepkiler: salihkemal
illegal_sair

illegal_sair

Üye
hahahahahahahahaha arkadaşlar iyi ezmişiniz densizi tebrikler adam iddalı ama n97 minide görüntülü konuşma yokmuş öle diyo bahse girelim dedim yok oldu konuyu acıyo cvp yazmıyo benim kızdıgım nokta tel ne olursa olsun nokia apple yada samsung almayın dıyerek insanları yönlendırebılırsın kendıne göre sebeplerınde vardır tamam ama saydıgın sebepler yalan yanlış olmamalı bakın adam dıyorum goruntulu konusma var yok dıyo benım bılgım var dıyo lan bende telin kendısı var suan konusuyorum dıyorum hala bana dıyo yorum yapıyosun begenmedıysen cık gıt :D:D hayır ınsanları yanlış yonlendırıyosun senın yuzunden nıce ınsan belkı alcaktı vazgectı ben nokıanın avukatı degılım ama duzgun yonlendırme yapılması gerek bakın yukardaki msjlarda arkadas dıyo alcaktım kararsız kaldım alayımmı almayımmı dıye bırınız var dıyo bırınız yok dıyo insanları böle ikileme düşürmeye kimin hakkı var cık özür dile dedim konuya cvpta yazmıyo arkadas ki almayın demek kolay bakın sizde bende bi tel almışızdır bozuk cıkmıstır burda sadece o markaya sallamak ıcın cıkan bır sonrakı telıne almayın söle arızası var su özellıgı yok dıyebılırız bu cok basıt herkez konu acmayı bılıyo ama yapmıyoruz böle eksik zekalılar kımbılır hangı sebepten dolayı bu sekıl konular acıp ınsanları yonlendırmeye calısıyolar hemde ben ödtüde okuyorum söleyım burayı işletiyom dıye yalan söleyerek neyse lafı fazla uzattım arkadaslar eger teli almak ıstıyorsanız bu tel satısa sunuldu bırsuru onlıne alısverıs sıtesınde suan satılıyo telefonun özellıklerını merak edıyosanız oralara gırıp urunun özellıklerıne bakın ondan sonra almaya karar verın eger urun özellıklerı sızı tatmın ettıyse alırsınız etmedıyse baska modele bakarsınız ama sızden rıcam bunlar gıbı cahil cühela sahtekar yalancı ne dedıgınız bılmez densızlerın lafına bakarak ürün almaya yada almamaya karar vermeyın herkeze iyi günler .....

CS BETA

CS BETA

Üye
:) nokia club te caydıdır arkds kafanızı yormayın xD

zfr_1

zfr_1

Üye
:) nokia club te caydıdır arkds kafanızı yormayın xD
Belki de dayının halasının oğlunun dedesinin teyzesinin kocasının halasının amcası nokia clup işletiyodur onun dolaşmaya gitmiştir o da bize nokia clup işletiyom diyordur...
:naughty::ehe:kop:

CS BETA

CS BETA

Üye
:) nese uzatmayalım yakında konu kilitlenir

cenx07

cenx07

Üye
Beyler Ben Yaklaşık 3 Aydır kullanıyorum Ve Hiçbir sorun yaşamadım milletin dediğine bakmayım alın güle güle kullanın ama kopya olup olmadığına dikkat edin zaten belli olur okadarınıda anlarsınız

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
AaAaAaA AyıP Beeeee YUUUUUUUUUUUUUUH BiDe uTaNmAdAn EsKişEhİr NoKia ClUP u YöNeTiORm DiOR DOkToRlaRdAkiYsE EviMİn AlTı HerKeZdEn İyİ TanIrIm bEn MuRaT AbiY HamAm YoLunDaKiySe OrrÇuN Abİ vAr BnDe KArŞıDaKİ EVkUrDa ÇAlIşıoRMMM ZaAaAAAAAAAAAAAAAA AraKaDaşLAr İnaNmAyIOn nE OlUrSuNuz BEN SaTıŞıNı YApIyIRuM HerŞEyİ VaR 4,4LüK TeLeFOn

Üst Alt